View Full Version : Seznam změn 17.6
Vážení osadníci,
zde naleznete seznam oprav provedených během údržby. Ve vláknu níže můžete přidávat komentáře.
Míče na ostrově berou stavební licence.
Dobrodružství tréninkový zápas se nesplní nebo se neobdrželo z kalendáře.
Nesplní se úkol, který požaduje splnění daného dobrodružství.
Dobrodružství tréninkový zápas se objevuje v úkolech jako aktivní dobrodružství, ale nejde navštívit.
Tlačítko na okno události je šedé a nejde na ně kliknout.
Z normálních dobrodružství nepadaly míče jako odměna. Stále ale platí, že padají s určitou pravděpodobností.
Na dobrodružstvích bliká informace o novém okně v kalendáři.
AKTUALIZACE:
Kdo dokončil dobrodružství a nedostal míče, tak dostane během údržby 26.6. balíček obsahující přislušné míče a ostatní odměny, které předtím nepadaly.
První dva úkoly události na dohrání dobrodružství se ukončí během údržby 26.6. v připadě, že už jste je vyhráli.
Pokud jste se setkali s nějakou chybou uvedenou v tomto seznamu a nebyla opravena po údržbě, tak prosím o komentář, případně šepot ve hře.
sice to není oprava, ale mám dotaz: bude nějaká kompenzace ohledně míčů z dober? protože někdo je chodil z důvodů, že budou padat a nepadli ani jednou.
díky za info
Mně žádné míče z hry doposud nepadly .
Tak jeste jednou, psal jsem to už na FB ale chci slyset vyjadřeni od vedoucího.
Jak se bude řešit to když při začatku eventu byl kalendař možno otevřít za dia a nekdo si to vsechno otevřel a ted ma vse. Potom se kalendář kvuli chybe resetoval ale odmeny jim zustali takže třeba budou mit plovouci dum 4x. Neni to trosku nespravedlive ? Máte vtom pořádny hokej nato že je test server kde to muzete testovat.
Tak bohuzel - update mi nepomohl :(
V úkolech událostí mám stále aktivní "Výkop" (Zahajte dobrodružství tréninkový zápas) a "Dokončit tréninkové utkání" (Vyhrajte tréninkový zápas). Dobro tréninkový zápas ve hvězdě nemám - co tedy mám dělat?
PS: Dobro první zápas mám ve hvězdě, ukol Turnaj mám v seznamu, ale nemůžu zahájit první zápas protože nemám dokončen trénink.
Dobry den. Mam ulohu vyhrat treningovy zapas, ale ten uz som vyhral. Co mam robit? Dakujem za odpoved
Jak se bude řešit to když při začatku eventu byl kalendař možno otevřít za dia a nekdo si to vsechno otevřel a ted ma vse. Potom se kalendář kvuli chybe resetoval ale odmeny jim zustali takže třeba budou mit plovouci dum 4x. Neni to trosku nespravedlive ? Máte vtom pořádny hokej nato že je test server kde to muzete testovat.
nezaregistroval jsem žádnou možnost otevřít kalendář předem za diamanty. Za diamanty se snad dají otvírat jen dveře z uplynulých dnů, které hráč neotevřel z důvodu nepřítomnosti...
drop z adventur:
potvrzeni ze neco pada prave jeden z kolekcncih predmetu vypadl
nezaregistroval jsem žádnou možnost otevřít kalendář předem za diamanty. Za diamanty se snad dají otvírat jen dveře z uplynulých dnů, které hráč neotevřel z důvodu nepřítomnosti...
Ano... byla chvíle, kdy šlo za diamanty otevřít všechny dveře a tím získat celý kalendář včetně hlavní ceny... a někteří toho zneužili a otevřeli si ho... takže za cca 600 dia mají jak školu(750dia) tak skladiště(750dia). A teď to můžou získat ještě jednou
Ahoj, aktuálně je to tak, že:
Ti, co to nemají, to nedostanou podruhé, protože v plánu bylo 1x pro každého. Toto je jisté.
Ti, co to mají, tady nastal problém. Už to třeba prodali, tak to ani vzít nejde. Plus nikdy nic nebereme, co máte v inventáři, to je vaše. Takže není zatím žádné řešení, aktuálně diskutujeme o možnostech.
Ok díky aspon za takovou odpoved.
rampelnik739
17.06.14, 15:49
mám v úkolech dokončit tréningový zápas ale ten jsem už udělal a další zápas nemám ani ve hvězdě. Ach jo
Takže není zatím žádné řešení, aktuálně diskutujeme o možnostech.
Tak snad nejjednodušší řešení je, aby strategické věci nedostali nové při otevření dotyčného okénka, ale je potřeba to udělat dřív, než začnou ty školy otevírat. A pokud to otvírali za dia, tak ji dát kompenzaci v diamantech.
Space_light
17.06.14, 16:31
Ahoj, mě se pořád nesplnily 2 úkoly za zahájení a vyhrání dobrodružství Tréninkový zápas, ačkoli ho mam vyhraný.
Já bych viděl řešení - ti co využili bug, nedostanou odměnu buď tu hlavní co tam na ně čeká včetně předposleního okénka, nebo nedostanou balíček, kterým nám to můžete vykompenzovat.
Dal som vyrobit v Dome starostu Lidovou pranostiku a jej vyroba sa zasekla a stale mi ukazuj cas do konca 1 min 31 sek.
nedal si vylepsit starostu?
Já mám problém s obyvatelstvem aktuálně mám 5492/4450, ale měl jsem s tím problém ještě před dnešní aktualizací
XXX_Leon_XXX
17.06.14, 21:27
Také mám problém s úkolem "výkop"...:-/
No bud ani nevedi kdo ho vyuzil a nebo je to tolik lidi ze se jim to nechce proklikavat.
Já bych viděl řešení - ti co využili bug, nedostanou odměnu buď tu hlavní co tam na ně čeká včetně předposleního okénka, nebo nedostanou balíček, kterým nám to můžete vykompenzovat.
nejak zapominate ze tohle je ostra verze, zadnej testovaci srvr, jakej bug? takze kdyz kolem poledne nabehlo okno udalosti, na jejiz zacatek mnozi cekali od rana po skonceni udrzby, ti co byli online ho otevreli a vyklikali. kdyz to nekomu za ty modrasky stoji, tak at si to necha. jestli ma nekdo o par baraku vic, to mi opravdu zily netrha. mam pocit ze tady z vas spis mluvi zavist. ja jsem napriklad splnil ukoly za surky a sberatelske predmety z odmen mi posleze ze skladu zmizely bez refundace a taky se kvuli tomu nestrilim do hlavy a ani nevypisuju na podporu. hold kazdy ma asi jine priority :-)
dnes mi nejdou otevřít dveře č18
Space_light
18.06.14, 10:05
ta zabugovanost me docela stve, copak neexistuje testovaci server na kterym by se to dalo odzkouset nez se to hodi do provozu?, dyt je to ted horsi jak beta verze
Musíš si vybrat jednu z těch 3 věcí a pak ji dostaneš :-)
Ahoj, aktuálně je to tak, že:
Ti, co to nemají, to nedostanou podruhé, protože v plánu bylo 1x pro každého. Toto je jisté.
Ti, co to mají, tady nastal problém. Už to třeba prodali, tak to ani vzít nejde. Plus nikdy nic nebereme, co máte v inventáři, to je vaše. Takže není zatím žádné řešení, aktuálně diskutujeme o možnostech.
Neřešil bych to po etické stránce vůbec. Kdo si takto pořídil za dia to nedělal ze zlé vůle, ale prostě proto že to šlo. Ať to má klidně 2x - nakonec čím víc těchhle baráků je na serveru, tím líp...