PDA

View Full Version : výroba bonusů

nevil
09.05.14, 09:28
Měl bych návrh do raritní knihovny

Když už ste ji vytvořili udělali stevětčí sloty pro pižmu a rybynu proč ste neudělali aj na koše irmy? někteří by to velmi ocenily protože deně klikat na vyrobu je na palici omluvuju se že to řikam ale aspon misto 25 košu by mohlo jit vyrobit 250košu byslím že by to ocenilom noho hráčů

druha věc kerou by ocenilo 90% hraču dyž už máte novou poštu co udělat tlačtko vymazat systémové spravy? (hlavně o bonusování?)

bobbasso
09.05.14, 10:31
Absolutní souhlas !!!!

PapajaCZ
09.05.14, 20:29
absolutní hovadina. Jako kliknout v zásobárně desetkrát na výrobu košů je problém, když pak stejně budeš klikat 250x na budovy, na které ty bunusy chceš dát?

nevil
10.05.14, 06:13
10x? já zdáv frontu na výrobu košú aj na 10-15 dní dopředu (zasobárna lvl5) a to tě přestane bavit klikat a druhá věc nejhorší je t hlavně předat ty koše dál vid

PapajaCZ
10.05.14, 07:11
tak v úvodním příspěvku jsi zmiňoval pouze klikání... o tom, jestli to stíháš vyrábět nebo ne je věc druhá. Jen jsem upozornil na to, že ti vadí naklikat 10x výrobu košů ale nevadí ti pak 250 kliknutí na budovu. toť vše. Také bych nebyl proti, kdyby se i toto dalo vyrábět i v rartní zásobárně, jen ten tvůj argument z úvodního příspěvku postrádal logiku (tak jak jsi ho napsal).

olorin
16.05.14, 13:54
Ono je to opravdu otravne klikat cokoli po 25ti, a nejen kose, ale i vojaky, prodavani, je to jedna z veci co mne hodne nebavi. Ze zacatku hry to opravdu nevadi, ale pozdeji to omrzi. A pritom by stacilo jen zvednout to z malych 25 na aspon 100.

Ravise
19.05.14, 16:27
Pravidlo "0, jeden nebo neomezeně" (http://en.wikipedia.org/wiki/Zero_one_infinity_rule - anglicky)