PDA

View Full Version : Aký význam má quest ak zaňho nič nedostanem ?

NetMiso
13.04.14, 13:15
Dneska mi opať celý deň bliká že som dokončil úkol a môžem/mám si prebrať odmenu. Lenže odmena ja nič a tak mi to zas bude ďalej počas celej hry asi blikať. Uvítal by som nejaké odmeny za quest - Hodnoty - Nabídka, je to úkol mať na účte 50k mincí.

Nevidím dôvod v robení úkolov keď za ne nič nie je a ani v tom ich potom odovzdávať.

Reborn
14.04.14, 09:45
pokud chybi prebrat tak refresh

NetMiso
14.04.14, 11:48
Nie nie, prebrat je tam, len odmena tam chýba. Refresh nepomóže furt budem 50tka a úkol furt bude mať ako odmenu expi, čiže pre 50tku nič.

Reborn
14.04.14, 11:55
mno to ze nektere ukoly maji jako odmenu expy a jsou tudis pro lvl 50 k nicemu je pravda ale proc proti tomu tolik rebelie? bylo to na testu zminovane nekollikrat a stejne s tim nikdo nic neudela...

NetMiso
14.04.14, 12:41
Zatiaľ som stále rozhodnutý napísať aspoň krátko o veciach s ktorými sa stretnem a výrazne mi nesedia aj keď je to už asi všeobecne známe.

Podľa mňa nie je nič jednoduché robiť end game content, ktorý hráča udrží v hre aj keď má maximálny level. Ale úplne ignorovať odmeny u qestov, ktoré dávajú expi pre max level hráčov je niečo úplne proti logike ako si týchto hráčov udržať v hre. Treba to zmeniť, jednoznačne.

Ešte proste nie som odradený a myslím si že stále je šanca že sa niekto o hru začne starať viac podľa mojich predstáv. Základ je veľmi dobrý veľmi sa mi páči a settlersovia sú proste srdcovka. Mňa to časom prejde, neviem kedy.

peal
18.04.14, 11:43
ja uz na to psal na podporu davno, rekli ze preposlou vyvojarum, ale to driv vydaji jamu na ledek, nez by opravili tyto zasadni veci ;)