View Full Version : Aký význam má quest ak zaňho nič nedostanem ?
Dneska mi opať celý deň bliká že som dokončil úkol a môžem/mám si prebrať odmenu. Lenže odmena ja nič a tak mi to zas bude ďalej počas celej hry asi blikať. Uvítal by som nejaké odmeny za quest - Hodnoty - Nabídka, je to úkol mať na účte 50k mincí.
Nevidím dôvod v robení úkolov keď za ne nič nie je a ani v tom ich potom odovzdávať.
pokud chybi prebrat tak refresh
Nie nie, prebrat je tam, len odmena tam chýba. Refresh nepomóže furt budem 50tka a úkol furt bude mať ako odmenu expi, čiže pre 50tku nič.
mno to ze nektere ukoly maji jako odmenu expy a jsou tudis pro lvl 50 k nicemu je pravda ale proc proti tomu tolik rebelie? bylo to na testu zminovane nekollikrat a stejne s tim nikdo nic neudela...
Zatiaľ som stále rozhodnutý napísať aspoň krátko o veciach s ktorými sa stretnem a výrazne mi nesedia aj keď je to už asi všeobecne známe.
Podľa mňa nie je nič jednoduché robiť end game content, ktorý hráča udrží v hre aj keď má maximálny level. Ale úplne ignorovať odmeny u qestov, ktoré dávajú expi pre max level hráčov je niečo úplne proti logike ako si týchto hráčov udržať v hre. Treba to zmeniť, jednoznačne.
Ešte proste nie som odradený a myslím si že stále je šanca že sa niekto o hru začne starať viac podľa mojich predstáv. Základ je veľmi dobrý veľmi sa mi páči a settlersovia sú proste srdcovka. Mňa to časom prejde, neviem kedy.
ja uz na to psal na podporu davno, rekli ze preposlou vyvojarum, ale to driv vydaji jamu na ledek, nez by opravili tyto zasadni veci ;)