View Full Version : Mistr bojovych umeni
vikinga999
11.04.14, 11:14
Chtela bych se zeptat,jestli to neni u toho noveho generala nejaka chyba,zautocim s nim se 40R a 180E na camp na Ostrove piratu,on znici ty kotvice,ale ty znicene kotvice me zautoci na R,co je to za bl.bost?A dale proc ma 1 bod zivota?A se samotnym nejde utocit,musi mit aspon 1 jednotku s sebou.
Neni to blbost, oboje jednotky maj prvni uder ... i kdyz je znici, tak zautoci. Stejne jako kavalerie zabije nepratelskou kavalerii ale ta pak sesmahne tu tvou. Ono se ti to sice ukaze, ze tys je znicila a pak ty mrtvi nici tebe, ale to kolo probiha simultalne. Jen ej to znazorneny postupne.
vikinga999
11.04.14, 12:51
Je to bl.bost,jasne se tam pise,ze ma prvni utok,tudiz kotvice musi mit az druhy,ale kdyz uz jsou zniceny,jak muzou utocit?
Kotvice ma taky prvni utok, takze utoci ve stejnou chvili. Opet, jedna se pouze o ukazku uzivateli, takze tvuj mistr i kotvice bojuji ve stejny cas, ty kotvice nejsou mrtve ...
To je uplne to same, jako kdyz vezmes obycejneho generala, das mu kavalerii a posles ji na kotvice. Behem prvniho utoku zlikviduje ta kavalerie kotvice, ale i ty kotvice maji prvni utok a poskodi tvou kavalerii a pak bitva pokracuje s jednotkami co maji normalni utok Mistr bojovych umeni je na tom podobne, jen prvni utok souperovych jednotek neodskace on, ale nejak jina z tvych jednotek.
Generál Mistr bojových umění - dotaz:
Je to tedy tak, že vše čím útočím s tímto generálem má první útok, když tedy jsou jednotky v táboře s normálním útokem a já je zabiji tím prvním, tak už je konec a já sem vyhrál bez poškození..... ???
Generál Mistr bojových umění - dotaz:
Je to tedy tak, že vše čím útočím s tímto generálem má první útok, když tedy jsou jednotky v táboře s normálním útokem a já je zabiji tím prvním, tak už je konec a já sem vyhrál bez poškození..... ???
Ne, první útok má jen ten gen, vše je jinak stejné,jako obvykle, ten jeho útok je ale o dost větší, než u normal gena, vyrovná se útoku cca 50 kavalerií
jak tu bylo psane jde o generala s plosnym poskozenim prvnim utokem a 450/500 zranenim.. takze napriklad na lukostrelce (10 zivota) behem kola zabije 45 nebo 50 lukostrelcu..
hlavni uspory jsou na taborech kde je jizda/jednotky s prvnim utokem protoze general umira az jako posledni jednotka a na taborech kde by bylo jinak nutne obetovat jizdu..
do jisty miry velmi silny general doporucuju koupit
simulatory uz podporuji simulace s nim