PDA

View Full Version : Irmy, exokoše a jiné bonusy

Casiopea
01.04.14, 07:14
zdravím, došlo snad ze strany BB k úpravě délky bonusů, je to ta drobná poznámka před údržbou některé bonusy budou upraveny ?

před údržbou

Irma - nahozeno přítelem s PU trvání 9h
exokoš - nahozeno přítelem s PU trvání 19h

po údržbě

Irma - nahozeno přítelem s PU trvání 8h
exokoš - nahozeno přítelem s PU trvání 18h

atd. atd. pokud se tedy nejedná o chybu po údržbě ale záměr, neměli jsme být informování ? že se nám zkracuje čas bonusů a taky důvod co k tomu BB vede ?

prosím Kahsiho o vyjádření díky

BB_Kahsi
01.04.14, 10:07
Ahoj, kdy so toto stalo? Přecházelo se na letní čas, to bude ta jedna hodina. Jinak ve hře se nic nezměnilo.

BB_Kahsi

Casiopea
01.04.14, 11:33
čusík no přišli jsme na to dnes ráno když jsem klukovi z cechu nahodila irmy a on mi píšeš ty nemáš premko jak to ? :DD tak se na to přišlo tak jsem zkoušela další bonusy a všechno je o hoďku kratší změna času mě nenapadla viděla sjem spíš souvislot s tou poznámkou ve změnách před údržbou a pokud to souvisí se změnou času tak potěš koště už to teda běží pěknejch pár dnů takto :-)

BB_Kahsi
01.04.14, 12:39
Ahoj, to bylo jenom kdyby ten bonus je přes tu změnu času, chyběla by přesně hodina. Jinak je tady jedna chyba, že někdy se ten bonus ukáže člověku bez prémia normálně, neprodloužený. Stačí se odhlásit a přihlásit. Pokud to nepomůže, tak prosím screenshot a na podporu.

BB_Kahsi

anexa1964
02.04.14, 14:15
ahoj kde najdu ty vílí bonusy na ukázání sběratelských předmětů?

BB_Kahsi
02.04.14, 15:56
Je to v záložce černý trh, u Kupce.