PDA

View Full Version : Obchodní kancelář

SipkovejRuza
13.12.12, 14:24
Filtr je fajn, ale je moc jednoduchý. Hledám všechny výskyty.
Možnost fitr zpřesnit: hledám v nabídkách a nebo hledám v cenách a nebo je mi to jedno (současný stav) a ukáže mi to všechno a prohrabej si to!

Př. zadám "kámen" a chci ho koupit = nezajímá mne, že ho má někdo jako cenu za něco
hlavně u "mince" ... chci se podívat, co kdo za mince požaduje a pokud to mám, tak mu to za ně vyměnit ... a nechci vidět 10 stran nesmyslných cen za něco, pak se i obnovuje 10 stránek a můj požadavek je na páté ... refresh a odklikat.
Tahalo by se míň dat a měl bych skutečně to, co jsem chtěl :)

potapec
28.01.13, 09:46
Přidat sloupec, který bude ukazovat poměr mezi surovinami, jestli jedním nebo druhým směrem to je myslím jedno, jen by se asi hodilo na jedno ci dvě desetinná místa např. 100 mramor 10 zlato poměr 10/0.1 300 mramor 30 zlato poměr 10/0.1
Při spuštění Obchodní kanceláře automaticky obnovit nabídku obchodů. (některým nováčků to dělává problém navíc by to bylo pohodlnější)
Zlepšení filtrování například při hledání bronzu mi nalezne jak bronz tak bronzovou rudu a bronzové meče to je malinko nešikovné :) kdyby byla možnost třeba rozbalit nějakou nabídku kde by byli ikonky jednotlivých surovina při vybrání nějaké by se zobrazila pouze tato surovina bylo by to rychlejší jednoduší a jasnější (alespoň podle mne)

Děkuji za zvážení mých návrhů.

+

další asi moc složité a pro plno lidí ne moc použitelné ale i tak napíší to sem jako inspiraci

histogram vývoje cen u jednotlivých surovin
aktuální průměrná cena suroviny vztažená k zlaťákům (pro obchod s výměnou surovin za surovinu a ne za zlaťáky by se použila pruměrná cena suroviny*její počet)
možnost stažení obsahu nabídek a poptávek ve formátu XML(nebo jakémkoli jiném) (využil bych to na svém webu, který připravuji), třeba pouze jednou za hodinu/den abych si mohl vytvořit vlastní historii cen ;-)
možnost vylevelováním obchodní kanceláře snížit poplatky za další loty/sloty, přidání dalších volných lotů/slotů, prodloužení doby nabídky

potapec
28.01.13, 12:17
Filtr je fajn, ale je moc jednoduchý. Hledám všechny výskyty.
Možnost fitr zpřesnit: hledám v nabídkách a nebo hledám v cenách a nebo je mi to jedno (současný stav) a ukáže mi to všechno a prohrabej si to!

Př. zadám "kámen" a chci ho koupit = nezajímá mne, že ho má někdo jako cenu za něco
hlavně u "mince" ... chci se podívat, co kdo za mince požaduje a pokud to mám, tak mu to za ně vyměnit ... a nechci vidět 10 stran nesmyslných cen za něco, pak se i obnovuje 10 stránek a můj požadavek je na páté ... refresh a odklikat.
Tahalo by se míň dat a měl bych skutečně to, co jsem chtěl :)

no co se tyce toho filtrovani jak to navrhujes rekl bych ze je to udelane tak ze se ti vzdy natahne cely obsah a filtr funguje pouze na klientovy proto zmena filtrovani je rychla a to je podle meho dobre ;-) co se tyce toho prodej nakup staci si otocit poradi razeni podle ceny a ukazuje se ti bud jedno nebo druhe nejdrive... ale je fakt ze by to mohlo byt i takto rozsirene jen aby to nebylo pak zbytecne slozite nebo neprehledne