View Full Version : V této zóně nastala chyba. Zkuste to prosím znovu.
po dnesni udrzbe.. takze se nelze prihlasit
jj, stejný problém. Teď každá druhá údržba znamená něnaký problémy s funkčností :(
po dnesni udrzbe.. takze se nelze prihlasit
ten samej problem i u mne :(
osobne se mi zda ze uroven aktualizaci sla radikalne dolu a nastavaji chyby behem udrzby docela casto.. uz jsem tu i videl par vlaken tykajicich se "fobie z udrzby"..
i já mám ten samý problém :-(
stejný problém....už mě to vážně přestává bavit....tohle už je snad GAMA verze....
tak jinak, povedlo se nekomu pripojit vlastne??? :)
Bravo BB, je vidět, že praxí se člověk opravdu lepší. Od údržby k údržbě, tedy alespoň od těch, co přidávají nové prvky do hry, jsou chyby čím dál důmyslnější a vymakanější. Jsem zvědavý za týden na "grandiózní finále"!!
od doby, co to neni beta se to nejak se.... uz pri preklopeni na ostrou verzi se ztratili tusim generalove, to me melo varovat :D
Bravo BB, je vidět, že praxí se člověk opravdu lepší. Od údržby k údržbě, tedy alespoň od těch, co přidávají nové prvky do hry, jsou chyby čím dál důmyslnější a vymakanější. Jsem zvědavý za týden na "grandiózní finále"!!
LevakBob tak ty seveřani budou az to znova rozchodí :(
jestli ano, tak se tu neukáže :-)
jestli ano, tak se tu neukáže :-)
asi stim neco uz delaji uz to vyhazuje hlasku "spojení se servrem zlihalo obnovte klienta"
to se mi ukazovalo jako první....pak přišlo"chyby v zóně" a teď už zas "obnovte klienta"...:))
asi stim neco uz delaji uz to vyhazuje hlasku "spojení se servrem zlihalo obnovte klienta"
v to doufám :-)
Tak po pokusu o opravu, už se tam prý někdo i dostal, u mne žádná změna.
Stále kvoká, stále kvoká.
Prý chyba v mezaninu...
tady je mé snažení o přihlášení, víc jsem z toho nedostal.
prohlížeč FF
http://zivny3.sweb.cz/chyba.jpg
v chrome
http://zivny3.sweb.cz/chyba1-chrome.jpg
http://zivny3.sweb.cz/chyba2-chrome.jpg
tak to vypadá, že už na tom fakt asi dělají :-)
taky se uz hodinu nemuzu pripojit a to udržba měla skončit v 6 ráno
taky jsem viděl stejné hlášky
taky se uz hodinu nemuzu pripojit a to udržba měla skončit v 6 ráno
ono už je po udžbě... toto je její důsledek.
osobne se mi zda ze uroven aktualizaci sla radikalne dolu a nastavaji chyby behem udrzby docela casto.. uz jsem tu i videl par vlaken tykajicich se "fobie z udrzby"..
Asi zase spatny preklad. Mozna mysleli neco jinyho nez "Udrzba" ?
Opravdu vyborné člověk si něco buduje snaží se ve hře posunout dal a pak se tam nemůže ani dostat už vidím jak celá produkce šla do ..... a pak u toho budu sedet 2hodiny a jen obnovovat reprodukci
nemáte nekdo zpravu od adminů, kdy to zpátky nahodí?
nemáte nekdo zpravu od adminů, kdy to zpátky nahodí?
hohužel nikdo nic neví... :-(
Hokus-pokus
26.03.14, 09:14
Včera jsem zkusil hrát tuto hru a zdála se mi fajn a dneska toto .Nevíte o podobné hře ale funkční ? Moc děkuji za radu :)
Včera jsem zkusil hrát tuto hru a zdála se mi fajn a dneska toto .Nevíte o podobné hře ale funkční ? Moc děkuji za radu :)
No ona vetsinu casu funkcni je, jen ty stredy dopoledne se obcas seredne nevyvedou :)
Hokus-pokus
26.03.14, 09:22
No ona vetsinu casu funkcni je, jen ty stredy dopoledne se obcas seredne nevyvedou :)
Cože každou středu dopoledne já jsem doufal že to páchají jen jednou do měsíce a oni to ničí každý týden?
No nazdar a v kolik hodin se jim to daří rozject?
Je smutny ze to opet nefunguje, a o to smutnejsi ze na anglickem test servru se mi to jeste nestalo.
Vzhledem k problémům, ztrátě času, surovin... Myslíte si, že by za takto zpackané ráno mohli dát nějakou kompenzaci?
tezko rict, ale spise mi vadi, ze mi ten cas bude chybet na premku, dnes mi konci a mam rozjete krejciky :-(((
tak jak koukam nejak se jim to nedari rozhejbat uz zas je to " V této zóně nastala chyba. Zkuste to prosím znovu."
Hokus-pokus
26.03.14, 09:39
Vzhledem k problémům, ztrátě času, surovin... Myslíte si, že by za takto zpackané ráno mohli dát nějakou kompenzaci?
Zpackaným ránem se myslí celé dopoledne ? nebo to končí třeba svačinou? Ten prémiják snad automaticky prodlouží né ?
Zpackaným ránem se myslí celé dopoledne ? nebo to končí třeba svačinou? Ten prémiják snad automaticky prodlouží né ?
Fakt jsem na to zvědavý, ale jelikož se už někteří připojili a jede jim to, tak pochybuji.
Ten prémiják snad automaticky prodlouží né ?
za dobu klasicke udrzby jo, ale pochybuju ze i za totot mezidobi :D
hm od rána se jen měněj hlášení...."obnovte klienta" a "chyba v zóně"....vážně sou to údržbáři....:( asi by to chtělo spíše programátory...
Fakt jsem na to zvědavý, ale jelikož se už někteří připojili a jede jim to, tak pochybuji.
ono to někomu funguje jo?
ono to někomu funguje jo?
http://forum.thesettlersonline.cz/threads/40-Nelze-se-p%C5%99ihl%C3%A1sit?p=12148#post12148
Je to neuvereni ze maj pri kazdy udrzbe problem.
a podaří se jim to odstranit během dneška? nevím jak makaj, ale těch 5 hodin co to trvá už se mi zdá jako dost dlouhá doba
Ahoj, bylo to opraveno těsně před 11:00.