View Full Version : eventy a dalsi limitovane nakupy
zdravim,
jiz jsem se na toto ptal drive ale bylo mi odpovezeno v rozporu s aktualnim stavem a realitou..
je zde nejaka cesta jak "dohnat" limitovane nakupy behem eventu z minulych let? (recyklacky, vesnicke skolky, pruzkumnici a dalsi veci vazane na ucet s limitovanym poctem nakupu za diamantky)
nenasel jsem zde cestu ani za diamanty coz je podivne
Nemyslím si, že by to nějak šlo. Ať už nyní nebo v budoucnosti.
Každý event beru jako jednorázovou akci s omezenou platností. Pokud někdo nemůže nebo ji nechce využít, jeho věc. V běžném životě ti taky nikdo nenabízí něco z již ukončené akce.
Roderik tohle co pises je sice hezky ale ruku na srdce jak to bylo s limitovanou nabidkou? objevila se tu celkem 3x a jen proto ze nekteri breceli jak to nestihli nebo ze si to rozmysleli takze tvuj argument ac opravneny je dosti zcestny. druha vec s tim spojena je ze pri eventu jde opakovane nakoupit veci co jsi jiz zakoupil minuly rok coz v pripade treba vesnickych skol (alespon dle infa co mam) znamena ze lidi co hrali closed betu jich maji ted 9 a ostatni co hrali ted v dobe eventu muzou mit max 6. prijde ti tohle fer, kdyz u limitovanych nabidek opakovane nakupovat nejde? a ze bych uvital mit misto 14 rychlych 18 rychlych :)
Nemyslím si, že by to nějak šlo. Ať už nyní nebo v budoucnosti.
Každý event beru jako jednorázovou akci s omezenou platností. Pokud někdo nemůže nebo ji nechce využít, jeho věc. V běžném životě ti taky nikdo nenabízí něco z již ukončené akce.
ono drive u tech akci bylo psano ze limity prez vsechny roky jsou stejne u veci s omezenm poctem nakupu.. nyni viditelne jsou navisene jen osekane pro novejsi hrace..
ja prisel defakto o moznost ziskat recyklacku z vanoc 2012 protoze jsem se registroval az po zkonceni eventu.. ale recyklacka je treba relativne nic oproti zlate vezi kterou dostali z techto vanoc relativne vsichni a snad neni jediny zpusob(podotykam ani za diamantky/fazole/stonky/starcointy) jak toto ziskat.. kdyz uz delaji caviky i s pruzkumnkama za diamantky (limitovane nabidky) tak jakto ze ti co vyuzili lonskych velikonoc s velkou pravdepodobnosti budou moci mit trvale zvyseny limit ktery novy hraci nemaji sanci nikdy a zadnym zpusobem dohnat?
VodnikVavrinec
21.03.14, 09:58
No ale přeci za gemy si můžeš koupit skoro všechno :-), tak proč brečíte. a Klidně si za gemy můžeš urychlit hledání, takže jsi na tom lépe :-)
No ale přeci za gemy si můžeš koupit skoro všechno :-), tak proč brečíte. a Klidně si za gemy můžeš urychlit hledání, takže jsi na tom lépe :-)
muzes koupit za diamantky napriklad recyklacni tovarny/zlate veze/plovouci domy/pruzkumniky/generaly/vesnicke skoly na stejny limit jako clovek co prosel temito eventy?
Od toho jsou to eventy, jedinečná příležitost získat extra věc. Přece nemůžete vážně chtít možnost získat něco, co bylo např. na ty Vánoce 2012. Jaký by pak byl smysl pořádat eventy a zapojovat se do nich, kdyby každý mohl zpětně získat cokoli by chtěl. MMO hry takto prostě fungují. Béda Trávníček taky neprodlouží kolo štěstí jen kvůli tomu, že to někdo nestihl a taky by si chtěl zatočit :) .
Od toho jsou to eventy, jedinečná příležitost získat extra věc. Přece nemůžete vážně chtít možnost získat něco, co bylo např. na ty Vánoce 2012. Jaký by pak byl smysl pořádat eventy a zapojovat se do nich, kdyby každý mohl zpětně získat cokoli by chtěl. MMO hry takto prostě fungují. Béda Trávníček taky neprodlouží kolo štěstí jen kvůli tomu, že to někdo nestihl a taky by si chtěl zatočit :) .
proc tedy bylo nejdrive deklarovano ze limit prez vsechny eventy stejneho typu u veci limitovnych za nakup za diamantky bude shodny a posleze neni? nejde o detaili ktere lze koupit ale vidim zacinajici hrace kteri maji zlatou vez a zacinajici hrace bez ni a vzajeme se nejak nechapou ohledne ceny minci (zde je to videt nejvic)..
precti si prosim jeste jednou co jsem psal ja pak ti mozna dojde ze to co jsi napsal je naprosty nesmysl...
Kdo dřív přijde ten dřív mele. Těžko závidět Kolumbovi, že jsem tam nebyl, když objevil Ameriku. Pokud hráč vydrží hrát dlouho, taky bude časem mít i on něco , sice míň o to co získali jiní, ale ono dřív nebo později to každého přestane bavit a ber to tak je to hra a jsou to pixely není to cihla a nejsou to peníze. Oni to dělají pro peníze pro nic jinýho dělají to špatně (možná to je dobře pro hráče), ale dělají to podle svého. Co jim brání aby se dalo koupit cokoliv za dia? Těžko říct je to přece ždímání toho co chtějí nejvíc naše peníze. Možná by to každého omrzelo dřív než někoho kdo musí o něco bojovat. Možná nejsou tak nenapapaný a chtějí aby to někdo hrál a né si to jenom koupil. Kdo ví. Na konec optimisticky přej a bude ti přáno.
Kdo dřív přijde ten dřív mele. Těžko závidět Kolumbovi, že jsem tam nebyl, když objevil Ameriku. Pokud hráč vydrží hrát dlouho, taky bude časem mít i on něco , sice míň o to co získali jiní, ale ono dřív nebo později to každého přestane bavit a ber to tak je to hra a jsou to pixely není to cihla a nejsou to peníze. Oni to dělají pro peníze pro nic jinýho dělají to špatně (možná to je dobře pro hráče), ale dělají to podle svého. Co jim brání aby se dalo koupit cokoliv za dia? Těžko říct je to přece ždímání toho co chtějí nejvíc naše peníze. Možná by to každého omrzelo dřív než někoho kdo musí o něco bojovat. Možná nejsou tak nenapapaný a chtějí aby to někdo hrál a né si to jenom koupil. Kdo ví. Na konec optimisticky přej a bude ti přáno.
vis uprime me to moc nemrrzi prisel jsem takto defakto jen o recyklacky a mozna o vesnicke skolky z prvniho halloween eventu co byla uzavrena komunita..
avsak co zacinajici hraci kdyz si vemes jake caviky delaji s limitovanyma nabidkama apod kdyz z velikonoc budou moci ziskat uz jen 1 pruzkumnika a my budeme mit 2-3 apod?
zacina se zde mluvit o pvp uz nejaky cas.. to ale tak nejak dopredu predpoklada stejne moznosti pro vsechny.. kdyz ne ted tak za mesic/rok apod to muzes srovnat vlastni aktivitou / nakupem za real(bohuzel dusledek toho ze je to delane pro penize).. ale takto?
tak me to taky nejak nemrzi i kdyz by se ty veci hodili jde spis o princip pro eventy by meli byt stejny pravidla jako pro limit. nabidky a ne ze jedno ma takovy a druhy makovy
s pvp vyhrozujou uz jakou dobu a skutek utek to samy jako veda pro ostrov a generaly, ekonomicky dobra a spousta dalsich veci, misto toho zacli delat mraky jinych veci...
Ty věcí z různých oslav jsou (aspoň pro mě) jakási odměna. BB potřebuje hráče, zkuste se na to podívat tak, že já bych si o dalších vánocích už neměl co kupovat - mělo by "smysl" hrát dál?
Ty věcí z různých oslav jsou (aspoň pro mě) jakási odměna. BB potřebuje hráče, zkuste se na to podívat tak, že já bych si o dalších vánocích už neměl co kupovat - mělo by "smysl" hrát dál?
Souhlas :). Staří hráči dostanou šanci si znova koupit, co už koupili dříve, nebo si budou moci koupit novou nabídku. Každopádně budou mít o event více možností než noví hráči. Současný systém spíš nahrává novým hráčům, protože všechno se po eventu dá koupit za diamanty (je to jen těžká ždímačka peněz - raději o půl roku odloží užitečné věci a místo toho přidají budovy za 20 000 dia). Před lety jsem nějaké zvěsti o tom, že další halloween nepůjdou koupit další sila zaslechl, ale nejsem si jistý, že by to bylo potvrzeno oficiálně. A hlavně to byla pořád beta a věci se měnily.
Každopádně bych poupravil, co tu několikrát zaznělo. Nikdy tu nebyla žádná uzavřená komunita nebo closed beta. Sever byl od prvního dne přístupný pro všechny a všichni měli stejné podmínky.
Príde mi celkom fér že ľudia čo hrajú dlhšie majú veci z eventov čo boli skôr a teda ich majú viac.
Nevidím to ako nefér výhodu oproti novým hráčom, skôr mi to príde normálne.
Nechápte ma zle, štve ma to, neskutočne ma to štve že takto nebudem mať maximálne počty napríklad prúzkuníkov, alebo že mám teraz len jedného 15 min gen za gemy a tak nemôžem svoje dobro dokončovať s veteránom a napríklad sekáča poslať na kúpené lsko.
No nemyslím si že by bol dobrý nápad tieto počty budov/gen pre hráčov, čo hrajú dlhšie nejako obmedzovať/zakazovať.
Na druhej strane,
ako hráč by som rád dosiahol maximum v hre a to aj napríklad maximum prúzkumníkov a ono to nie je ono keď mám to maximum 2 a sused ich má 5. To dosiahol som maximum je potom také nejaké nejasné.
Jednou možnosťou, za čo by ma asi každý ukameňoval a asi aj ja sám seba, by bolo eventy obmedziť na vanity itemy, suroviny, buffy, budovi čo sa dajú dropnúť v dobrách a pod(pekný príklad sú napríklad arktické doly, skiny). Žiadne recyklačky a veci na produkciu, či generálov pre boje, ktoré sa po evente už nedajú nijako získať(pozn. bavíme sa stále o počte).
A vieš že by som si to vedel predstaviť. Obmedziť nákup vecí len v odpovedajúcom evente. Zmysel by to malo že kto by si nekúpil mlyny na velikonoce 2013 tak by ich celý rok nemal.
Napríklad, tieto velikonoce dostaneme k možnosti kúpiť si 5 mlynov po 275 vajec a ja si ich kúpim. Nabudúci rok opäť dostaneme možnosť si kúpiť 5 mlynov po 275 vajec a ja si ich opať kúpim. Nový hráči tam kľudne môžu mať ku kúpe v roku 2015 10, samozrejme len počas velikonoc.
Čo by bola ale nutnosť, tak nijako neupravovať koľko vajec sa dá získať. Ak je teraz 900 za questy, 100 na pruzkumnika a celkovo treba 6015 vajec, tak aj nový aj starý hráči by mohli získať 900/100 aj keď nový tam majú na kúpu viac, to už nech vyrieši trade, na to v hre je.
S tou časťou ... MMO hry takto prostě fungují ... (hej Eve Online pekný príklad) nie až tak súhlasím, nie všetky tak bežia. Veľa mmo behá v cykloch, kde sa podmienky s novým cyklom resetujú. Čo sa týka gearu/výroby, vanity samozrejme nie :D. (napríklad keď som hrával wowko tak tak bežalo roky)
Ešte na záver si zaplačem,
je to proste nanič že produkciu niektorých ľudí nikdy nedosiahnem lebo on môže mať viac budov akoby hral nejakú inú hru a pritom vraj hráme tú samú.
Každopádně bych poupravil, co tu několikrát zaznělo. Nikdy tu nebyla žádná uzavřená komunita nebo closed beta. Sever byl od prvního dne přístupný pro všechny a všichni měli stejné podmínky.
Nebyla? ted tak trosku kecas :) viz. archiv zprav na hlavni strance a to presneji z 20. 11. 2012
Vážení osadníci,
právě začala open beta, to znamená, že se můžou registrovat a hrát úplně všichni. Nezapomeňte navštívit fórum, kde najdete návody, často kladené otázky a pravidla hry.
Spolu s tím byl spuštěn obchod, kde se dají zakoupit diamanty.
Hodně zábavy přeje,
BB_Kahsi
KingRoj2012
24.03.14, 10:49
předtím byla closed beta,byl potřeba registrační klíč,ale o ten si mohl požádat každý,třeba já hraju od 13.11.2012,kdy jsem ten registrační klíč v mailu dostal
http://i.imgur.com/EB8lOZv.jpg
Do closed bety byl potřeba klíč, nešlo se jen tak zaregistrovat. Ale byl na požádán a dostal ho prakticky každý. Takže pravdu máte oba.
muze mi nekdo vysvetlit proc pri Vanocich byli pocty nakupu resetovany a ne navyseny tak jako ted u Velikonoc... proc jsou pro kazdy event uplne jiny pravidla pro nakupy?
Kahsi pokud to je ted teda brano tak jak jsi psal ingame ze vyrovnavate sance starych a novych hracu... tak mam pak dotaz ktery s tim rovnou souvisi... Kdy muzu ocekavat ze dostanu 2 recyklacky (jedna darek na stedry den, druha za darky) ktery jsem nemel sanci ziskat z Vanoc 2012 + dalsi veci, protoze jsem v te dobe jeste nehral? protoze ted maji lidi co v ty dobe hrali trvale o 2 recyklacky navic
KingRoj2012
01.04.14, 15:40
šanci je získat měl každý kdo v tu dobu hrál,že si v tu dobu nehrál tvůj problém,to je jako bych přišel do obchodu a chtěl v akci zboží které bylo v nabídce před rokem,prostě kdo se hře věnuje déle měl šanci získat něco navíc.
všem co brečí než nemají stejný podmínky jako hráči co hrají už přes rok tak doporučuji si pořádně přečíst vývojářský deníček na velikonoční event. Jediné co dostanou hráči hrající déle než rok navíc je veterán u budov a průzkumníka je napsáno že je limit zvětšen.
K vesnickým školám, je pravda ze closed beta začala ještě o halloween eventu ale v posledním týdnu - po konci 1, tzn. dalo se ještě nakupovat u kupce, ale nebylo jak získat dýně. Nákup diamantů ještě nefungoval. Takže první event byly Vánoce 2012.
jo tyhle velikonoce rozepsali hezky podminky pro nove i stare hrace.. jen tak dal ;-)
šanci je získat měl každý kdo v tu dobu hrál,že si v tu dobu nehrál tvůj problém,to je jako bych přišel do obchodu a chtěl v akci zboží které bylo v nabídce před rokem,prostě kdo se hře věnuje déle měl šanci získat něco navíc.
neber to zle ale tobe se v hlave honi asi vitr ne? precti si poradne co jsem napsal jeste jednou... ja bych chapal to ze kdo hraje dyl ma neco navic ale uvedom si ze tak to v pripade Velikonoc neni!!! o Velikonocich novy hraci budou mit moznost koupit co nemohli nakoupit z duvodu ze jeste nehrali + navyseny limit... stari hraci mohou nakoupit jen navyseni limitu prijde ti tohle pak fer? me teda moc ne a proto se znova ptam kdy muzu ocekavat ty veci co jsem nemohl ziskat v dobe kdy jsem nehral?
pokud by jsi stale nechapal novy hraci mohou nakoupit 2 veterany a 3 pruzkumniky (1 veteran z lonska a 1 z letoska, 2 pruzkumniky z lonska a 1 z letoska), stari hraci mohou pokud zakoupili veterana i pruzkumniky loni nakoupit pouze 1x veterana a 1x pruzkumnika za letosek, a mam takovy pocit ze u vodnich mlynu a plovoucich domu je to stejne, jeste stale ti muj dotaz prijde nelogicky?
edit: tak pravidla pro Veterana uz byli upraveny takze to vyse psany uz uplne nesedi nic mene u pruzkumniku je to porad stejny
...
Napríklad, tieto velikonoce dostaneme k možnosti kúpiť si 5 mlynov po 275 vajec a ja si ich kúpim. Nabudúci rok opäť dostaneme možnosť si kúpiť 5 mlynov po 275 vajec a ja si ich opať kúpim. Nový hráči tam kľudne môžu mať ku kúpe v roku 2015 10, samozrejme len počas velikonoc.
Čo by bola ale nutnosť, tak nijako neupravovať koľko vajec sa dá získať. Ak je teraz 900 za questy, 100 na pruzkumnika a celkovo treba 6015 vajec, tak aj nový aj starý hráči by mohli získať 900/100 aj keď nový tam majú na kúpu viac, to už nech vyrieši trade, na to v hre je.
...
Tak nakoniec je to spravené skoro ako som písal a ja som veľmi spokojný.
Ešte by som tam pridal za 1 vajce upgrade na kasárny aby sa dalo vyrábať viacej jednotiek naraz.
jojo velikonoce upravili dobre.. jen aby se toho drzeli i na halloween, vanoce a dali eventy..
konec koncu ty vesnicke skolky jsou uz ted take zajimave (osobne jsem je vykoupil minuly halloween ale hodne lidi ne protoze byli neuzitecne)
Ja som tu nebol, no nezávidím niekomu, kto si ich mohol kúpiť ale nekúpil, keďže boli slabé a miesto na ostrove neni nekonečné. A teraz sú zmenené, ale kúpiť spatne to už nejde.
Ja minule velikonoce nezažil ale tohle se mi nelibi. Event ma byt vyjmečna akce a ne akce pro usmrkance kteří plačou že ten ma tam to a on to nemuže mít.. Me to osobne nevadi jestli ma nekdo recyklacku navíc nebo mlyny. Jak se tu psalo to je tvuj problem že si tu nebyl. Timhle event trosku ztraci na vyjmečnosti a veterany bude mít snad kde kdo už. Příšti velikonoce asi už ani nebudou mít pro me žádnou cenu kdyz budu mít 4 veterany 20mlýnu atd. Navic ceny vseho jsou dost levne tak jako ve vánoce za dárky.. Pokud má nekdo vsechny pruzkumniky rychle + z velikonoc tak ani nemusi nic delat a oni mu budou nosit dene stovky vajec.
KingRoj2012
02.04.14, 18:51
Jestli tomu dobře rozumím,tak limit pro nákup všech věcí o velikonocích bude u všech hráčů stejný,bez ohledu na to,jestli si někdo něco v minulosti koupil,to je myslím fér.
http://forum.thesettlersonline.cz/threads/1891-V%C3%ADce-informac%C3%AD-o-ud%C3%A1losti-Velikonoce-2014
Aktualizace
Vážení osadníci,
vývojářský deníček byl aktualizován.
Předchozí verze byla zaměřen na hráče, kteří hráli minulý rok.
Aktuální verze bude jednodužší:
Nezáleží na tom, jetli jste si už něco koupili, každý si může tento rok koupit stejný počet předmětů.
Například u vodního mlýnu to je 5 na hráče, limit je pro všechny stejný.
Hodně zábavy,
BB_Kahsi
jo to je super sem si toho nevsim ze to už dali do normalu :)
Nelibi se mi tato zmena. Proc by novy hraci nemeli mit moznost dohnat stare hrace? Nebo si copak nekdo mysli, ze by novi hraci mohli nasbirat tolik vajec na vse? Ano, mohli by je dohnat nakupem dia, ale od toho tu taky ty dia jsou ne? Spis mi to pripomina "ja to mam, a chci, aby to uz nikdo jiny nemel".
Ja z tejto zmeny nadšený nie som. Nevadí mi keď ma niekto niečo navyše, no vadí mi že nedosiahnem produkciu niektorých ľudí. Je to akoby v hre bol upgrade na budovi lvl 6 ale mne nie je prístupný, ale to som už písal skôr .. proste hrám kôli dosiahnutiu end game contentu, ale tu to bohužial pre mňa nie je možné. Nespokoný som, ale keď na druhej strane sa mi tá hra celkom páči ...
Normálne som smutný, som sa tak nalákal na predošlú verziu, už som videl budúci rok ako si zarobím na vajciach o ktoré od nových ľudí bude poriadny záujem :) No nič zmena, možno to za pár dní zase zmenia opäť naspäť.
Aspoň že nechali 1 prúzkumníka, má pekný obrázok. Ak by dali 0, že už boli minulý rok tak novým hráčom už ee, to by ma asi dorazilo.
skoda ze to bylo zmeneno nazpet.. odmeny typu slechticke rezidence/sila/vodni mlyny jsou obsah ktery "se da sehnat"
ale veci jako jsou vesnicke skolky, recyklacni tovarny, pruzkumnici,zlata vez, generalove nelze herni aktivitou ani za uplatu(diamantky) nijak ziskat na limit ktery maji ti kteri si to koupili v evente pritom treba raritni zasobarnu nelze koupit pokud ji clovek ziskal z poslednich vanoc
veci pamatecniho charakteru jako jsou sochy golema / "The Mayan Calendar Trophy" apod zajimaji jen par zberatelu ale nemaji zadny zasadni vliv na hru
Jenom chci připomenout těm, kteří nesledují změny ve vývojářském deníčku, že pravidla jsou změněná - už je to tak, že limit se resetuje a ne zvětšuje. To znamená pro všechny stejně tento rok.
Škoda že taky nebudeme mít stejne tento rok :(.
Nelibi se mi tato zmena. Proc by novy hraci nemeli mit moznost dohnat stare hrace? Nebo si copak nekdo mysli, ze by novi hraci mohli nasbirat tolik vajec na vse? Ano, mohli by je dohnat nakupem dia, ale od toho tu taky ty dia jsou ne? Spis mi to pripomina "ja to mam, a chci, aby to uz nikdo jiny nemel".
ale tohle vubec neni o tom jak jsi ty napsal: "ja to mam, a chci, aby to uz nikdo jiny nemel". jde o to ze u vsech predchozich eventu se resetovalo a ted najednou se ma limit zvetsovat? uznej sam ze to je divny... a pokud by se mel limit zvetsovat tak by pak meli nahrazovat zpetne vse a ne jen neco... viz. co jsem psal uz drive Vanoce 2012 kdy byl darek na stedry den recyklacka a za darky byla druha o dalsich vecech nemluve... ale to malo kdo z vas vidi vy resite jen to ze se ted zmenili pravidla pro Velikonoce oproti puvodnimu oznameni
Karamon: v puvodnich popisech eventu z roku 2012/2013 bylo psane ze limity veci ktere maji limitovany nakup za diamantky budou stejne krkz roky.. pote doslo k jejich navysovani ktere delaji rozdily
Pokud to resetovavali i driv tak to je blbe, kazdopadne porad si stojim za tim, ze by i novacci meli mit moznost dohnat stale hrace. I kdyz blbou sanci, protoze kolik vajice mohou ziskat novacci a kolik veterani? :) . Ty darky jsou ale pase, proste nekdo bude mit o recyklacku vic a smula. Tohle je fer, to byl darek :) .
mno pamatuji si na caste diskuze stylu "vyplati se tavit zlato a vyrabet mince" jeste pred zavedenim zlatych vezi a jejich hromadneho darovani do obehu..
zavery byli asi takove ze ti jenz meli recyklacni tovarny tvrdili ze "uhli resi jen noobici" naopak ti kteri zacinali ho resili hodne protoze 1 recyklacka ~ 3.5 stavebniho povoleni coz je dost radikalni jak na prostor na ostrove tak na stavebka jako takove..
od existence zlatych vezi uz se nevyplati vubec delat mince protoze s tim je hodne otravy pro malo uzitku.. kapek smutna bilance ze 1 event rozhodi hru tak ze devaluuje cenu minci 10-100*..
do jisty miry me prijde ze s koncem betatestu se ukoncil vyvoj a nyni se uz jen nechava dozit titul a migruje se na dalsi ktery je vice vynosny a muze ze startu nalakat vice lidi kapek skoda...
chybi obecne plan jak nakladat s eventama a kolobehem materialu ve hre veci zde nekolikrat zminovane (ledek, titan, strelny prach, vozy, dela, kuse, damasky...) a nejake hodnoty o ktere usilovat(idealne vazane na ucet aby pri zkonceni hrace nebylo mozne prevest tyto veci)
tak jak tak cil tohoto auditka byl jendoznacny "maji novy hraci sanci dohnat stare svou aktivitou / real nakupem" odpoved zni "ne nemaji vzdy budou mit starsi vetsi limit veci ktere jsou z nejakeho duvodu limitovane v poctu nakupu za diamantky/fazole/jinou menu"
Možno trochu offtopic, ale súhlasím s tebou, že by sa v hre hodilo viac veci, ktoré sa dajú získať hrou, ale nejdú kúpiť na trhu.
Kľudne aj nejaké vanity, ako stavanie vlastneho hradu a za questy dostavávanie vežičiek, priekop, hradieb ..., ale za plnenie rozumných úloh.
Mne ako obchodnikovi sa veľmi páči že môžem od rána do večera predávať a nakupovať a na konci dňa upgradnem viac budov než len z produkcie ostrova. Ale prijal by som viac úloh za ktoré by som niečo budoval dostával, než mať jednu úlohu zarob čo najviac cash a nakúp všetko.
pozn na koniec, pravé som 60k od 50tky a dostal som dnes quest Nocni mura lupicu - získať 10k minci v epickych dobrach. Odmena je 24800xp. Neviem či sa jedná o vtip, ale nevyzerá to tak. Proste quest za ktorý na 50tke dostanem hoĺé nič. Tak také questy sú pekne nanič.
...
pozn na koniec, pravé som 60k od 50tky a dostal som dnes quest Nocni mura lupicu - získať 10k minci v epickych dobrach. Odmena je 24800xp. Neviem či sa jedná o vtip, ale nevyzerá to tak. Proste quest za ktorý na 50tke dostanem hoĺé nič. Tak také questy sú pekne nanič.
Ten quest přichází se 48. levlem. Nejspíš jsi jen jeho existenci v knize úkolů nezaregistroval.
Ona chyba byla už ta že budovy jako, vodní mlyny, sila, klaštery, čarod veže, apodobné by nemeli byt vubec obchodovatelne na trhu. MAx obchodovat jen v prubehu eventu. Takhle ta hra se sice urychluje ale take urychluje si svuj konec a vyvojaři zachvili už nebudou mít co ani dávat.. Nebo budou pořád navysovat bonuse z 3x na 10x ? budou stale nove a nové generalove ? vždyt zachvili je nebudu mít ani kde parkovat.
Ten quest přichází se 48. levlem. Nejspíš jsi jen jeho existenci v knize úkolů nezaregistroval.
Nejspíš som dal 50ty level v ten deň čo aj 48 :) a zaregistroval som ho jak sa objavil :)
ked som minuly rok nekupil veterana za vajicka a bolo pisane ze teraz budem moct kupit dvoch ked som minule nekupil po aktualizacii to je zmena ze zas len jedneho bez ohladu nato ci som minule stihol alebo nie ???
epi presne tak kazdy bude moct jen jednoho nezavisle na tom jestli loni koupil nebo ne