PDA

View Full Version : Ztracené dobrodružství

Bufinos
12.03.14, 17:48
Zdravím,
chci se zeptat jestli mám problém jen já a nebo i někdo jiný. Po odpoledním updatu jsem začal dobrodružství "Překvapivý útok" a naběhla mi normálně první tabulka s informací o dobružství i nabídka kooperace a po odkliknutí na ok, mi zmizela. Ale neobjevilo se mi toto dobrodružství, v úkolovém deníku, ani nabídka na úkol který mám na obrazovce vpravo, ale zmizelo mi dobrodružství z hvězdy. Chci se zeptat jestli se s tím dá něco udělat. Díky předem Bufinos

Zofie
12.03.14, 19:43
No když se mně toto stalo před updatem, pomohl refresh.

Bufinos
12.03.14, 22:16
Nepomáhá vůbec nic, i nalogovat do hry je problém s připojením 100/100Mbit. Nevím, ale začíná mě to trochu štvát. Co update tak nějaký problém

Bufinos
13.03.14, 04:43
No tak až ráno se mi objevilo. Super díky za pomoc.

alexandraka
15.03.14, 09:31
Zdravím,
dnes jsem chtěla hrát OSTROV PIRÁTŮ , klikla na ně a místo otevření hry se mi nejen, že neotevřelo, ale ztratilo i z nabídky her, restartovala jsem hru a nic???? (neobjevilo se mi Toto dobrodružství, v úkolovém deníku, Ani nabídka na úkol ktery MÁM na obrazovce vpravo a zmizelo z Hvězdy) Copak s tím jak řešit?
Dík za případnou radu Alexandraka

alexandraka
15.03.14, 09:50
Tak nakonec se objevilo v knize úkolů, ale ne na ploše, tak jak dříve automaticky

Luiondra
13.04.14, 18:38
Ahoj,
před dvěmi dny se mi stalo něco podobného, začala jsem hrát dobrodružství Nový lov vajíček, dobrodružství se neotevřelo, zmizelo z nabídky a nebylo ani v knize úkolů. nevím, kde to dobrodružství získat a nemůžu teď dokončit celý úkol Ztracená vajíčka, nevíte někdo, co s tím, nebo jak ten úkol získat?

Stellarka
16.04.14, 18:19
Dneska odpoledne jsem otevřela hru a nebyl tam vůbec Velikonoční úkol. Nepomohlo ani restartování hry. Už mi chyběl jen dodělat poslední podúkol. Poradí někdo? Díky.