View Full Version : Miesta pre bonusy pri budovách
Tak ja navrhujem aby boli k hrám pridané miesta pre bonusy,každá budova by mala 3 miesta kam by hrač umiestnil svoje bonusy a tie by sa postupom času pomaly aktivovali. Najprv Prvý,potom druhý a nakoniec tretí a posledný. Dosť by to pomohlo hráčov v ich snahe zlepšiť svoju produkciu. Teraz musíme žiadať iných aby nám dali bonusy na naše budovy. Je to zdĺhavé a nepraktické.
Ahoj, toto už je ve hře. Normální bonus je talíř ryb. Kdo si zaplatí chleba, může použít 4 talíře po sobě, celé se to jmenuje sendvič. Kdo si připlatí ještě klobásky, může použít až 12 základních bonusů naráz- toto se jmenuje košík.
BB_Kahsi
Ale ja som myslel požiť bonusy ako 3 košíky tety Irmy po sebe. Aby som vždy keď dôjde bonus doplnil nový. Mám problémy i s tým že niektorý hráči dávajú fake návrhy a keď im potom položíš bonus na budovu najčastejšie mincovňu alebo zlaťák. Tak oni ti na tvoju budovu bonus nedajú najviac to naštve pri tanieri už neviem ako sa volá ale dáva bonus 3x na 32 hodín. Takto som prišiel o 2 bonusy teraz som už opatrný.
Máme cechy, máme přátele. "Kupovat" něco takového na trhu nemá smysl :)
VodnikVavrinec
19.02.14, 05:40
Xanteus jo vždy je to takový risk, ale v cechu by měla platit důvěra. a když měníš s neznámýma lidma, hold je to vždy risk.
Je to onlinovka, zatiaľ sa robia tak že sa k nim treba denne aj viac krát vracať. Nahádzať niekoľko bonusov aj na niekoľko dní dopredu by práve ľudí odrádzalo chodiť častejsie do hry a hru by hrali menej. :)
Riesenie tvojej situácie vidím práve v nájdení si dobrého cechu, alebo pozvaní si do hry pár priateľov ktorým možes veriť.