PDA

View Full Version : Nerušme dobrá, premeňme ich na části mapy.

NetMiso
28.01.14, 20:41
Predkec
Som 38 level a nabídka sa mi začína plniť dobrodružstvami ktoré možno pôjdem raz na questy prejdi s menej než X rectruitami a viac nie.
Nie som nadšený z rušenia týchto získaných dobier,(najmä keď ma vždy tak poteší správa že prúzkumník našiel dobro) a predávať ich za pár mincí by bolo pracnejšie než odmena. To mám zatiaľ len 4 prúzkumníkov, neviem ako to robia ľudia čo ich majú 13.

Celkom by sa mi pozdávala možnosť zmeniť dobrá na malé množstvo části mapy.

Plusy
+ Keď už ma hra "odmenila" dobrom od pruzkumnika, zachovajme im hodnotu aj keď maličkú a raz sa nazbierajú na niečo pekné čo ma poteší, príde mi to byť krajší kolobeh, než rušenie alebo postávanie v nabídce
+ Podstatne lepšie sa bude predávať xx mapiek v Obch.Kanc. než 12xsynové veldu + 3xtropicke slunce + 7xvyhnanci a 5čarodejnic z močálu

Karamon
29.01.14, 05:04
tak zrovna tropicky slunce, carodejnice z mocalu a vyhnanci jsou v pohode... horsi je to se synama Veldtu, Zkazenym Viktorem a Pokusama na odlehlym miste to se jde malo kdy... i kdyz pokusy ted mozna stoupnou trosku na cene kdyz tam jde ziskat jako odmenu dalsi dobro

NetMiso
23.03.14, 23:47
Tak hrám ďalej a už mám 9x vyhnancov, 15x synov veldtu, 12x zkazeny victor a 28 ďaľších ku ktorým sa asi nedostanem.
+ zatiaľ 16 ďalších dobier čo plánujem ísť.

Kľudne by som zobral aj počet mapiek podľa diff. dobra.

Reborn
24.03.14, 00:09
uz to bylo nekolikrat zminovane.. bohuzel bez ucinku.. hold ty adventury nejsou svym lootem a narocnosti vyvazene

NetMiso
24.03.14, 03:23
Pravda je že hrám kratšie a ešte som si nespravil celý zoznam čo už bolo navrhované, ale chystám sa na to.
Na druhej strane ešte nie som poznačený tým čo všetko sa už navrhlo a čo sa z toho spravilo.