PDA

View Full Version : žulový důl

minos117
14.01.14, 20:11
Je to pěkné, ale koukám, že tvurci hry myslí hlavně na svoji kapsu a ne na hráče. 1950 gemu za 1250 žuly je šílenství to koupí jen bláznivý milionář. takovéhle bonusy si strčte víte kam.

A doba těžby 52 minut na 1 žulu to beru taky jako hodně blbý vtip

Ravise
14.01.14, 20:31
Proč mi to jen připomíná exotickou lesní školku (http://forum.thesettlersonline.cz/threads/1662)? Cituji sám sebe (jak cituji Andrewa Mortona) z vlákna 1662

Tyjo, vy posíláte věcí. Přestaňte psát nový kód a koukejte opravit nějaké chyby!
Kde je pošta? Kde cechovní banka? Obojí už tu bylo určitě měsíc a půl zpátky...

A po Bílý hoře... ticho po pěšině. Řekni jim "děti, je to noclehárna!"
Zdroje

23. 10. 2013 pošta a banka (http://forum.thesettlersonline.cz/threads/1516)
7. 11. 2013 znovu pošta (http://forum.thesettlersonline.cz/threads/1544)

Conan
14.01.14, 20:46
Taky jsem se na to juknul,tak ten zulovy dul 1250 zuly za 2k diamantu,takovy silenstvi nebudu ani komentovat,spis jsem byl zvedavy na ty Valentysky bedny,tak na 50 hodu,me padali hlavne lektvary lasky,kralici a doplneni zlata 2000 do dolu,vzacneji cukrovi,3 bronzove kotliky,exo kosiky a 1 me padli Dalsi pokusy na odlehlem miste,to bude asi podle vyvojaru ten best trhak,ale vzhledem k cene 95 diamantu za truhlu je to obrovskej propadak.

Odeon
14.01.14, 21:14
...Lepší to už nebude...proč neslevní například nekonečný měděný důl na 2200 drahokamů??? ..myslím,že by si to za tuhle cenu koupilo celkem dost hráčů....nebo si 22 týdnů počkat...nebo jestli jim jde tak moc o prachy...tak prostě to přímo koupit za 250kč...když jim jde jenom o peníze, takhle by něco vydělali...tu žulárnu jim fakt koupí jen ten, co neví co s penězma..
je úplně na hlavu dát za nekonečný měděný důl cca 1500,- , vždyť nějaká plná hra legálně koupená stojí cca 1000,- a tady se bavíme o jednom domečku v on-line hře, u které ani nemáme jistotu, jak dlouho bude v provozu..tu koupenou hru si můžu kdykoli zahrat....

Reborn
14.01.14, 23:29
neomezeny medeny dul je nejaka hodnota co ma realne vyuziti v teto hre.. kdyz by byl za "tak malo" dosahne na nej i hrac jenz sysli diamantky z eventu a levelu.. neomezeny medeny dul je celkem slusne nastaveny ale veci jako nakup materialu / defakto vseho co neni budova na dobu neurcitou jsou prehnane a nerentabilni..

spise me napada zajimava otazka co s tou zulou a exo drevem mame vubec delat? neni tu jediny spotrebni material za ktery to utracet nebo jsem neco prehledl??

konec koncu vsechno ma nejakou cen na zaklade toho ze se za to da poridit vec po ktere kazdy touzi.. chbi zde zpusoby jak zpotrebovavat ledek/strelny prach/vozy/kanony/kuse/defakto veskery exoticky material jediny jeho odbyt je na levelovani budov coz je cil cose muze naplnit relativne rychle s novymi trendy urychlovani hry

Gildres
15.01.14, 08:12
je to stejný propadák jako exo lesní školka a jelikož s tím pokračujou v podobě žulového dolu tak je očividní ze názor hráčů je jim fuk takže myslím ze už tu hrát nebudu minimálně na eventi které jim aspoň trochu jdou.

Dalnar
15.01.14, 08:31
Další ptákovina a ždímačka na peníze. Už jen chybí neomezený důl na ledek za 20000 diamanatů.

Ravise
15.01.14, 10:46
Další ptákovina a ždímačka na peníze. Už jen chybí neomezený důl na ledek za 20000 diamanatů.

Šššt, nebo se toho opravdu chytí :)

Dalnar
15.01.14, 12:48
Já vím, to je totiž tak absurdní, že se to stejně stane. Na druhou stranu to ukazuje bezradnost vývojářů. Zatímco předtím byl trend servírovat hráčům vše na zlatém podnose, viz. hotové kuše, děla apod. Teď mám pocit se jde úplně opačným směrem a nabízet spoustu předražených ptákovin.

Když už bych chtěl udělat něco jako školu na stromky nebo důl na granit, tak bych to udělal jinak.

Regulerní jednu budovu by mohli postavit všichni za běžné suroviny, zatímco doplnění granitu / semena exotického dřeva by padaly v dobrodružstvích místo hotových surovin. A každý by musel těžit.

A tak by to mělo být se vším, to že padají hotové děla a kuše je absurdní. Bohužel tady se projevuje jakýsi dvojkolejnost myšlení týmu. Mám nějak pocit jako by původní tým byl dávno pryč, a teď jsou tam na praxi studenti marketingu co zkouší, co zákazník vydrží.

Conan
15.01.14, 20:17
Ale na druhou stranu neni ten zulovy dul zase takova kravina,kdyby si ho mohl hrac doplnovat volnymi doplnovaky,byl by to konecne skvely napad a slusna sance na ziskani nedostatkove zuly.kdyz vezmu doplneni 1K volnaku na zlaty dul,mam s 4x bufem 4K zlate rudy,tudiz by 1K zuly vyslo o neco lepe.To si pak myslim,ze by ten dul mohl stat klidne i 10k diamantu,upgradovat nejde a buf tam jen zrychli tezbu,tudiz by to bylo pro hrace realne a BB by pekne vydelali,to by si ho koupil potom kazdej.

Roderik
16.01.14, 22:55
Odmítám jim dělat kašpárka a poslední novinky jsem na test serveru ani nezkoušel. Stačí mě jejich popis ve vývojářském deníčku, abych poznal, že jde o další nesmysl co na nás chtějí vyzkoušet. Doufám, že ho rychle zastrčí až někam na dno šuplíku kde už snad leží i ta cechovní banka, nová "superpošta" a dřevařská obludnost velikosti fotbalového hřiště. Mohli by si už konečně uvědomit, že tudy opravdu NE!
Skutečně nechápu, proč se tolik namáhají a pracně se sami snaží něco nového vymýšlet, když jim to evidentně nejde. Kdyby si našli jen trošku času, pročetli nápady od samotných hráčů a upravili si to tak aby jim to pasovalo do konceptu, měli by zaručený úspěch.

peal
17.01.14, 17:07
Ma pravdu ten chlapec! Proc vymysli naprosto nekoncepcni veci, s evidentnim umyslem jen tahat z lidi penize? Kdyby to aspon nedelali tak okate, ale zulovy dul nebo exo skolka za 2k diamantu?
Ono uz ta pohadkova tematika byla na me moc, do settleru mi to proste nestimuje, ale co uz, aspon si tim obhajili nejake budovy. Sice to nebyla zas tak velka zmena a prinos pro lvl50 hrace, ale aspon to bylo trosku promyslene. Treba ten milionkrat zminovany napad se zamorskymi objevy, z fleku se da vymyslet vyvojovy plan na x etap, ktere by napad krasne rozsirovaly, zaujaly nove i stare hrace, umoznily vznik novych surovin/jednotek/budov, a to v se ve slusivem kabatku pro mikroplatby, o ktere jim jde az v prvni rade. A nebolelo by to tak moc...

Reborn
18.01.14, 00:49
vzhledem k trendum si rikam za jak dlouho zde bude dul na 1K ledku za 3K gemu :-D
aby material mel cenu musi ho vsichni chtit.. mince byli chtene na pruzkumniky.. ted?

Gungan
18.01.14, 13:03
Všecko co tadle hra potřebuje je money sink .. něco kde budou hráči utápět ty svoje naškudlené miliardy .... takhle chudí mají jen delší cestu k vítězství a bohatí sou stále bohatší :D

shimimi
18.01.14, 20:11
Urcite nám pribudnu dalsie budovy a to na ledek a titan rudu. Chybu urobili v tom, ze na adveturach padaly odmeny jako expertné suroviny - zula, exo drevo, titan, ledek .... a hotove zbrane - kanony, damaškove zbrane, kuše, ocelaky .... . Pak je jasne ze sa neoplati stavat budovu na zulu, exo drevorubne, ..... a vyrabat tie lepsie zbrane. Malo tam len ostat mramor, tvrde prkna, br. mece, luky a mozna medená rudy, zelezna ruda a zlatá ruda. Aby sa musely vyrabat tie dalsie pokrocile zbrane. A ked uz mame kanony, kde mame pusky? :)