View Full Version : Nejde splnit úkol úkryt.
Mám za úkol dokončit jedno dobrodružství. Dobrodružství jsem dokončil a nic se nedějě. A mě tím pádem utíkají dárky. To je dost HNUSNÉ.
Tak jsem pro jistotu udělal další dobrodružství, a zase NIC. PODPORA!!!! Můžete začít něco dělat?
co tam mas presne napsany? nemas dokoncit nejaky specificky? zkusenostni surovinovy nebo epicky?
Je to: Úkoly události (2)
Hlavní název úkolu Zločinec a kecy o tom, že našel toho kdo mu ukrad soby.
Má to dva podúkoly.
První je nazván "Úkryt" a v textu je napsáno: "Dokončete tento počet dobrodružství zkušeností: 1"
Přesně takhle. Tak co Tím autor asi jako chtěl říc. To překládají v německu Turci?
Udělal jsem dobrodružství ztracené trosky a lovce odměn. Žádná reakce.
Nějaký nápad či vysvětlení?
EDIT: Tak je to zmrvený překlad. Musím udělat dobrodružství zaměřené nzkušenosti. Ach jo. To nemůže po těch indech kontrolovat texty nějaký čech?
obe zminovane nejsou zkusenostni adventury.. zkusenostni maji "ziskejte velke mnozstvi zkusenosti" v popise adventury
Kde získám velké množství zkušeností.....
Najdi si v tom odkaze první řádek, kde jsou Temní veleknězové atd. a jedno z toho udělej. To jsou všechno zkušenostní adventury
settlersonlinewiki.eu/adventures/
Díky, už jsem na to přišel s pomocí lidiček na nápovědě a poslal info podpoře, aby opravily zadání.
Nakonec to zmeni na surovinove dobrodruzstvi...to je sprosty, kdyz delam zkusenostni dobrodruzstvi...ted muzu delat dalsi dobrodruzstvi a stoji mi ukol...maj v tom bordel
Dobrý večer. Nevím kam se obrátit o radu. Dnes jsem začala hrát Vyhnance a večer v 19 hod. kdy hra spěla ke konci tak mi to napsalo, že čas vypršel. Dostala jsem přes 7 000 zkušenostních bodů. Nejsem začátečník mám 43 lvl. a ještě se mi to nestalo. Hry jsou poměrně drahé a kdyby měli takto končit nevím co dělat.
Na dobrodružství je omezený čas. Když ho vyčerpáš, dobrodružství se samo uzavře. Je to tenhle případ? R
Ahoj, doporučuji kontaktovat podporu. Pokud se to stalo stejný den, tak čas nevypršel. Dále, je to dobrodružství pro jednoho, tak se nestalo to, že by to ten druhý ukončil, což je taky běžný problém.
Kontakt na podporu je přímo ve hře, pod avatarem, nebo na hlavní straně.
BB_kahsi