View Full Version : Bug-Vanoce
1.Takže chcem nahlásiť bug vianoce otvoril som okienko 1 ale už sa nedajú otvoriť okienka 2-11.
2.Nezobrazujú sa mi vianočné vecičky na zbieranie ako Pernik,lizatko,zvonček sú tam iba klasické bonusy.
3.Hra včera večer úplne preťažila môj počítač,očo sa jedná?
Tarrant1991
11.12.13, 09:05
1. to bude tím že je to šoupnuté není to jako adventní kalendář.. dnes je první den akce!
2. budou prý až zítra..
3. pomalej komp/přpipoení?
pernicky apod se mi zobrazili po prvni aktualizaci kolekcnich predmetu
v souvislosti s tvym dotazem mam take jeden takze "24" coz maji byt potazmo vanoce jsou cca 3.ledna?
Xanteus: jakej bug? :D Každej den otevřeš jen 1 okýnko v adventním kalendáři :-)
Tak asi se pomalu máme přibližovat Rusku...tam to slaví 6.ledna.....
ja zase nemam na mape zadny pernicky ,lizatka .vubec nic
Když to není bug tak co to je? Je tam 24 okének a v okně událostí píšou že například na štědrý den budou odměny ještě vyšší. Jenom že podle logiky vývojářů si na štědrý den otevřeme okénko 14 a okénko 24 vyjde na 3. ledna. Tak tam potom měli udělat okýnka 11. až 31. :-/
No třeba na štědrý den ještě něco separátně pošlou (ftip).
Ahojte mam problem Dum starosti ked si dam vyrobit sbirku kos s darky tak mi napise ze hodinu ale neodpocita a aj cely den mam napisane ze hodinu jedine ked zaplatim diamantamui tak mi to ukonci preco to tak je
zdravim, nejde mi otevrit okno 6 v adventnim kalendari i kdyz mam vsechny predchozi otevrene nevi nekdo co s tim?
Klikni na okno č.6, vpravo v rohu se ti objeví rukopis, kniha a kodex, vyber si jednu z nich a klikni zpět na okno 6, pak teprve dostaneš jeden z předmětů, který jsi si vybral
neviem ci je to chyba ale pisalo sa (Dobrodružství: Speciální dobrodružství, kde jsou odměny dárky) za vianocne dobrodruzstvo je odmena v podobe darcekov? alebo som to len zle pochopil? bo uz som ho robil asi 2x a darceky som za to nedostal :-(
No dneska sem zkusil otevřít červené okýnko a vybral si odměnu ta jediná zůstala svítit a ostatní volby zašedly ... a nic okýnko zůstalo nevybrané a nic nic .. ani relog hry nepomohl ... okýnka krom vybraného sou šedá a nic.
U červených oken se první musí vybrat. Je to nahoře napravo. Potom se to okno klasicky otevře.
No dneska sem zkusil otevřít červené okýnko a vybral si odměnu ta jediná zůstala svítit a ostatní volby zašedly ... a nic okýnko zůstalo nevybrané a nic nic .. ani relog hry nepomohl ... okýnka krom vybraného sou šedá a nic.
ha zdá se že se moc omlouvám otevřel sem si okýnko den do předu proto to nejde :-P pardon :-P