PDA

View Full Version : vylepsit knihovnu

Milan19922
05.12.13, 13:16
vylepsit knihovnu aby produkovala vyce knih treba po 2 az 3 nebo 4 knih jak na knihy tak i na rukopisy ale to je vlastne to same

Milan19922
19.12.13, 12:54
koukam kazdej kouka sem ale nic sem nikdo nenapise to je fakt dobry tak kcemu je forum a kcemu tu sou ty nazvy vylespit neco vylepsete knihovnu nebo dejte jeste jednu budovu knihovny bylo by to lepci

sarie
29.12.13, 18:20
jsou věci ke kterým je škoda slov se vyjadřovat neustále dokola.
knihovna se nevylepší - je to hra na delší běh a stím i rukopisy.... Navíc jsou adventury kde jako odměnou jsou knihy všech tří úrovní (šance na drop).... takže nemá smysl vylepšovat knihovnu když knihy získáš z adventur!!

Ravise
29.12.13, 18:26
Můžeš uvést názvy těch dobrodružství? Takováhle informace se neztratí :)

Karamon
29.12.13, 18:28
Sarie knizky sice mas sanci ziskat z adventur ale otazkou je kolika procentni ta sance je :) zatim jsem sel 4x navrat do hnizda banditu a padli mi jen 2 svazky jinak porad cokozajda a lepidlo

sarie
29.12.13, 20:14
Sarie knizky sice mas sanci ziskat z adventur ale otazkou je kolika procentni ta sance je :) zatim jsem sel 4x navrat do hnizda banditu a padli mi jen 2 svazky jinak porad cokozajda a lepidlo

vím o hráčích co to šli 10x a padlo jim na 20knih..... je to o náhodě jako všechny looty

sarie
29.12.13, 20:15
Můžeš uvést názvy těch dobrodružství? Takováhle informace se neztratí :)

http://www.settlersonlinewiki.eu/adventures/ zde si projdi looty všech dobrodružství co máš ve hře ;-)