View Full Version : vylepsit knihovnu
Milan19922
05.12.13, 13:16
vylepsit knihovnu aby produkovala vyce knih treba po 2 az 3 nebo 4 knih jak na knihy tak i na rukopisy ale to je vlastne to same
Milan19922
19.12.13, 12:54
koukam kazdej kouka sem ale nic sem nikdo nenapise to je fakt dobry tak kcemu je forum a kcemu tu sou ty nazvy vylespit neco vylepsete knihovnu nebo dejte jeste jednu budovu knihovny bylo by to lepci
jsou věci ke kterým je škoda slov se vyjadřovat neustále dokola.
knihovna se nevylepší - je to hra na delší běh a stím i rukopisy.... Navíc jsou adventury kde jako odměnou jsou knihy všech tří úrovní (šance na drop).... takže nemá smysl vylepšovat knihovnu když knihy získáš z adventur!!
Můžeš uvést názvy těch dobrodružství? Takováhle informace se neztratí :)
Sarie knizky sice mas sanci ziskat z adventur ale otazkou je kolika procentni ta sance je :) zatim jsem sel 4x navrat do hnizda banditu a padli mi jen 2 svazky jinak porad cokozajda a lepidlo
Sarie knizky sice mas sanci ziskat z adventur ale otazkou je kolika procentni ta sance je :) zatim jsem sel 4x navrat do hnizda banditu a padli mi jen 2 svazky jinak porad cokozajda a lepidlo
vím o hráčích co to šli 10x a padlo jim na 20knih..... je to o náhodě jako všechny looty
Můžeš uvést názvy těch dobrodružství? Takováhle informace se neztratí :)
http://www.settlersonlinewiki.eu/adventures/ zde si projdi looty všech dobrodružství co máš ve hře ;-)