PDA

View Full Version : Cech "Magique ďange" Hledá nové členy

Bufinos
16.11.13, 20:22
http://www.gamereactor.fi/uutiset/95561/The+Settlers+Online+julkaistaan/?noad

Ahoj, jsem Bufinos správce cehu

a tímto si dovoluji pozvat k nám do cechu nové hráče, pokud by jsi měl/a zájem vstoupit k nám do cechu, napiš zde svůj nick a někdo z vedení našeho cechu, ti pošle pozvánku ve hře.

Jsme nový, ale aktivní cech, který chce zapracovat na rozvoji a aktivitě nových hráčů. Motivovat je, ale i bavit v průběhu hraní této hry. V tuto dobu má cech 11 aktivních členů, tím pádem je aktivní plnění cechovních úkolů. Cechovní dům má prozatím kapacitu 20 členů a proto je vstup k nám zatím bez vstupního poplatku. Po dosažení 20 členů bude vstup za " Padělané potvrzení členství a nebo 400 mincí ".

Pokud jsi alespoň trochu aktivní ( alespoň jednou denně se připojíš), tak se tady napiš a nebo můžeš i ve hře, kontaktovat někoho z nás (Rejmex, Bufinos). Přeji příjemné hraní a hodně dokončených dobrodružství

Přeji příjemné hraní a hodně dokončených dobrodružství

s pozdravem Bufinos

mirek21
23.11.13, 06:07
Ahoj mám zájem vstoupit do cechu

Bufinos
23.11.13, 12:04
Pozvánka poslána, vítej u nás

Pro ostatní 20/21 členů. Poslední místo zdarma, poté za 400 a nebo Padělané potvrzení členství. Tak neváhejte a ozvěte se.

s pozdravem Bufinos

adanka
28.11.13, 10:13
Ahoj. Mám zájem k vám vstoupit. Děkuji

Rejmex
01.12.13, 09:39
Ahoj, jsem Rejmex vůdce cehu

a tímto si dovoluji pozvat k nám do cechu nové hráče, pokud by jsi měl/a zájem vstoupit k nám do cechu, napiš zde svůj nick a někdo z vedení našeho cechu, ti pošle pozvánku ve hře.

Jsme aktivní cech, který chce zapracovat na rozvoji a aktivitě nových hráčů. Motivovat je, ale i bavit v průběhu hraní této hry.

Pokud jsi alespoň trochu aktivní ( alespoň jednou denně se připojíš), tak se tady napiš a nebo můžeš i ve hře, kontaktovat někoho z nás (Rejmex, Bufinos, Tataka). Přeji příjemné hraní a hodně dokončených dobrodružství

Přeji příjemné hraní a hodně dokončených dobrodružství

s pozdravem Rejmex

Bufinos
01.12.13, 11:11
Oznámení:

29/30 členů
Máme poslední místo, poté budou žádosti omezeny za 400 mincí a nebo Padělané potvrzení členství. Neváhejte a ozvěte se.

Ps: (dohoda se mnou možná) - napište mi ve hře a kdyžtak se domluvíme na různé kompenzaci materiálem

s pozdravem Bufinos

Rejmex
29.12.13, 16:23
Ahoj volná místa 32/39

greeam
30.12.13, 11:30
Ahoj, kdyby to šlo tak bych rád šel k vám do cechu. Díky
greeam

Rejmex
30.12.13, 13:08
Ahoj pozvanka odeslana :-)

quimen
29.01.14, 20:08
Ahoj, také bych měl zájem o vstup do cechu :-))

Rejmex
31.01.14, 22:04
odeslana pozvanka a vitej v cechu