PDA

View Full Version : Nepřičítání stavebních povolení.

VocoDe
08.12.12, 13:15
Zdravím a přeju pěkný den.

Všichni říkají, že za zničení vůdce banditů by se mělo být povolení ke stavbě, ale nic mi nepřišlo. Jen nějaké prkna, ale nic víc. Je docela problém dál rozšiřovat území se čtyřmi povoleními. Nešlo by to nějak vyřešit? Nechtěl bych přestat hrát kvůli takové hlouposti. Předem díky moc.

Graywolff
08.12.12, 22:49
Stavební povolení po porážce banditů se dostávají v balíčku, který se objeví ve Tvé nabídce (hvězdička dole uprostřed). Musíš ten balíček najít, kliknout na něj a následně kliknout na Dům starosty, tím se stavební povolení aktivují.

VocoDe
09.12.12, 11:57
V inventáři, nebo v nabídce jak se tomu říká právě také nic nemám. Zkoušel jsem refreshe, relogování a stejně nic nepřišlo a nějak nevím co s tím.

Hlozan
15.12.12, 19:14
Mám ten samý problém, akorát jsem ty stavební povolení přesunul z nabídky do starostova domu... nic se nestalo, akorát zmizeli a nemám nic

SipkovejRuza
19.12.12, 09:30
Stavební povolení po porážce banditů se dostávají v balíčku, který se objeví ve Tvé nabídce (hvězdička dole uprostřed). Musíš ten balíček najít, kliknout na něj a následně kliknout na Dům starosty, tím se stavební povolení aktivují.

mně se objeví nejdřív v poště ...

Nexal
19.12.12, 16:42
Za zniceny tabor vudce dostanete do posty a) prubeh bitvy b) poklad. V pokladu je nejaky material a karta stavebnich povoleni. Po vybrani se karta presune do nabidky. Pouzitim na starostu se vam prida 10 licenci a vy muzete konecne stavet.

ERIKUBI
28.12.12, 10:02
me primo mizi stavebni povoleni .zboural jsem 2 medene doly a pričetlo se mi jen jedno

SeFF
28.12.12, 10:55
me primo mizi stavebni povoleni .zboural jsem 2 medene doly a pričetlo se mi jen jedno

1) Nestavěl jsi náhodou něco?
2) Nevytěžil se těsně před zbouráním ten důl?
3) Jsi si 100% jistý, že ti to nevrátilo stavební povolení?

Goliath
29.12.12, 12:47
Mám taky tento problém,když zbourám prázdný důl,tak se mi nepřičte zpět stavební povolení :(

SeFF
29.12.12, 12:53
Mám taky tento problém,když zbourám prázdný důl,tak se mi nepřičte zpět stavební povolení :(

To se ti ani nemá přičíst.... licence ti automaticky přičte po vytěžení dolu.

Goliath
29.12.12, 13:02
To se ti ani nemá přičíst.... licence ti automaticky přičte po vytěžení dolu.
aha díky za odpověď. Zkontroluju to chválně jestli se mi přičítají.

SeFF
29.12.12, 14:26
aha díky za odpověď. Zkontroluju to chválně jestli se mi přičítají.

Můžu tě ubezpečit, že se opravdu přičítají.