View Full Version : Nemožnost otevřít budovy
Zdravím vespolek. Poslední dobou se mi často stává, že nemohu otevřít budovy, tzn. rekrutovat vojáky, uspat budovy, případně je opět probudit, podívat se na čas produkce, vyrábět v zásobárně... Stává se to ještě někomu? Je to chyba hry, nebo compu? Děkuji
Ano, slyšel jsem o tom a jednou to postihlo i mě. Mě stačil jeden restart hry a vše bylo v pořádku. Spoluhráč v cechu těch restartů potřeboval víc aby se mu hra konečně rozběhla v pořádku.
Děkuji za reakci... Mne už to vytáčí. Stává se mi to v podstatě denně a jeden restart to většinou nespraví.
princ_Krason
03.11.13, 13:15
Jo jo u mě také a ne jednou,někdy nejsou zase budovy celé,někdy se nezobrazují bonusy atd atd. Někdy to vyřeší restart,jindy ani 10 restartů hry :D
Popravdě bych rád, aby se k tomu vyjádřil také někdo ze hry... Nemám moc času a pokud se třeba hodinu nemůžu dostat do hry, tak se mi třeba nepodaří vyrobit koše, vojáky, následně mám nižší produkci a nemohu bojovat. O čem už jiném ta hra je? Ale vzhledem k tomu, že se to stává jen někomu (včetně mne), pak je asi chyba v něčem v počítači.
Ja uz ted restartuju po nekolikate a nic :( V podstate krom obnoveni dolu nemuzu nic delat. Docela to zacina bejt otravne .....