View Full Version : Dotazy k Halloweenu
Vážení osadnící,http://static.cdn.ubi.com/0034/archive/Forum_int/Pictures/2013_09_halloween/golem_forum_s.png
Padlo několik dotazů k Haloweenu. V tomto vláknu budou nejčastější a odpovědi na ně.
Jak často se objevuje Golem?
Po zabití se Golem znovu objeví za 2 dny.
Jak můžu najít tykve na ostrově?
Když se objeví sběratelské předměty na ostrově, ta je šance, že některé jsou nahrazeny tykvemi. Nemusí být ale třeba žádná tykev.
http://static.cdn.ubi.com/0034/archive/Forum_int/Pictures/2013_09_halloween/forum_pumpkins.png
Tento seznam se bude rozšiřovat.
Hodně zábavy!
BB_Kahsi
Cconsuelaa
16.10.13, 15:07
Dobrý den, mám následující problém: Koupila jsem si tři pole od každého typu, umístila je na mapu, teprve pak jsem zjistila, že je není možné stěhovat jako jiné budovy. Protože jsem ale jedno chtěla přesunout do výhodnější pozice, nechala jsem ho zbořit, s tím, že se mi buď vrátí do nabídky nebo jej budu moct znovu koupit u kupce za suroviny. Nestalo se ale ani jedno. V tuto chvíli mám tedy 3x pole I, 3x pole II a jen 2x pole III. U kupce mi u všech svítí, že jsem vyčerpala kapacitu. Zkoušela jsem relog, restart prohlížeče i celého PC, smazání cookies, nic nepomohlo. Je možné s tím ještě něco dělat?
Děkuji
Silvie
2 dny to jako ze kazdý golem se objeví jednou za dva dny?
princ_Krason
16.10.13, 18:16
U mě také,chtěl jsem si přesunout pole,ale nešly a tak jsem dvě (zrovna ty za žulu a exo) sbořil s tím,že se mi vrátí a bohužel. Je to sice jen má blbost,ale mohlo by teda jich být více k prodeji. :(
Cconsuelaa
16.10.13, 18:47
No já jsem počítala s tím, že za ně budu muset znovu zaplatit, ale nenapadlo mě, že by nešlo znovu do toho počtu 3 kusů od každého dokoupit ... vím, moje hloupost, ale mohlo to tam být někde napsáno. Stojí tam, že každý může mít max 3 pole každého typu, což já teď nemám, nikde není psáno, že si smí KOUPIT jen tři pole od každého. Tak mě napadá, co bude, až se pole vyčerpají, ty nejlepší budou pryč za 4 dny ... půjde je nějak doplnit, nebo koupit znovu?
Nepůjde prostě počet je omezený na 3 kousky pole od každého stejně jako se dají koupit jenom 3x recyklačky. Hra si to tak určila proti tomu není co dodat.
taky mam jeden dotaz na konci helloween ty políčka když nebudou spotřebována zmizí nebo by mohli zůstat samohřejmně se zastavenou výrobou?
Ty pole tam zůstanou, dokud se nevyčerpají. A pak tam po nich zbude to samé, jako po obilných polích.
Jo, a taky jsem si chytře to základní pole při stavbě zrušil kvůli překlepnutí a ani to se mi nevrátilo.
jestly je to tak tak je to pro mě skvělí dvě ty pole bych si tam nechal jako hřbitov akort je zastavím těšně před vyčerpáním.
Cconsuelaa
16.10.13, 20:47
Ale u sila, recyklačky a dalších limitovaných budov, když je zboříš, tak se přesunou do nabídky, ne? To se u mi s tím polem nestalo ...
Jako 2 dny po tom, co se server uráčí splnit ten úkol ? no to potěš...to s naším tempem máme do vánoc co dělat abysme sejmuli všech 5.
mne po zabiti Golem nespadol proste zmizol, ako ho mam zviazat ked je prec ?
Nic se vázat nemusí. Příběh říkal, že uklouzne na kuličkách (první srdce), potom ho svážete lanem (druhé srdce) a nakonec se zabije= rozmočí vodou, třetí srdce.
dalnare pouze první golem je za serv ti ostatní budeš mít sám za sebe takže po sejmutí by se měl ten úkol dokončit okamžitě a mimochodem jich bude víc než 5 vlastně by jich mělo být 11 včetně toho prvního když se objevej 1 za 2 dny.
Gilders nevím sice, kde bereš tu jistotu, ale měl bych takovou drobnou připomínku pokud jich je 11 a objevují se po dvou dnech od zničení je to 22 dní to už bude konec eventu ne? Ono to kdy event končí se člověk pravda dozví jinde než na CZ serveru (jestli jsem to přehlídl tak se omlouvám, ale četl jsem všechno co k tomu CZBB vydal a nikde nic).
Gilders nevím sice, kde bereš tu jistotu, ale měl bych takovou drobnou připomínku pokud jich je 11 a objevují se po dvou dnech od zničení je to 22 dní to už bude konec eventu ne? Ono to kdy event končí se člověk pravda dozví jinde než na CZ serveru (jestli jsem to přehlídl tak se omlouvám, ale četl jsem všechno co k tomu CZBB vydal a nikde nic).
- prvá časť eventu končí 6.11. viz. http://forum.thesettlersonline.cz/threads/1477-Halloween-2013-V%C3%ADce-informac%C3%AD
- golem sa objaví každé dva dni viz. http://forum.thesettlersonline.cz/threads/1493-Dotazy-k-Halloweenu
- tzn. golem by sa mal objaviť 11x
Je někde tabulka levelování golema - myslím nárůst počtu životů a odměna za zničení? Dále by mne zajímalo,na kterrrých adventurách se dají najít tykve,díky.
tykvě najdes na vlastním ostrově objevují se spolu se sběratelskými dekoracemy
tykvě najdes na vlastním ostrově objevují se spolu se sběratelskými dekoracemy
Ano samozřejmě,ovšem podle diskuze na globalchatu se údajně dají najít i na některých konkrétních adventurách,tak jsem chtěl znát podrobnější info...
MaStr25 díky za info tenhle zápis jsem přehlédl. Ono by asi bylo lepší kdyby to bylo na homepage, protože lovit to na CZ ENG fóru které ani pořádně neumí vyhledávat je celkem opruz.
Balkon padají i z dobra je to napsáno pod avatarem v okně události. Jsou to myslím Mateřská láska, Divoká Mařena, Hnízdo banditů, Divoký býk, Střelný prach, Překvapivý útok. Ale to že padají neznamená, že padnou.
zdravím chci se zeptat, měla jsem tu druhého golema zničila sem ho no nedostala za to žádnou odměnu, ta bude vyplacená až na konci po zničení 11 golema? děkuji za odpovědi.
zdravím chci se zeptat, měla jsem tu druhého golema zničila sem ho no nedostala za to žádnou odměnu, ta bude vyplacená až na konci po zničení 11 golema? děkuji za odpovědi.
Ono to chvíli trvá,než se ti tykve připíšou,musíš čekat,než to server zpracuje...
Jinak vše,včetně levelování golema a rozpisu potřebných surek a odměn jsem našel zde - http://www.settlersonlinewiki.eu/halloween-2/
jeden člen v cechu má problém s golemem někdo mu ho asi killnul a úkol to nepříjmul splněné a podobně to je prý i u jiných hráčů takže to je bug který je potřeba vyřešit nebo to tak proste je udělané protože bych nechtěl být další na řade.
jeden člen v cechu má problém s golemem někdo mu ho asi killnul a úkol to nepříjmul splněné a podobně to je prý i u jiných hráčů takže to je bug který je potřeba vyřešit nebo to tak proste je udělané protože bych nechtěl být další na řade.
Přesně,kolega taky přišel z práce,quest aktivní,potvora nikde.Už jsme se ptali tady,tak to spojím,kdyby někdo odpověděl... http://forum.thesettlersonline.cz/threads/1502-halloween?p=9743#post9743
Peter-Veliky
18.10.13, 23:29
Kolik se dá odnést dýní z těch dobrodružství?
Tak mě na ML padlo 70 a na Býkovi 90 ale napadají vždy.
Taky Vám to "univerzální" doplnění naleziště nefunguje na dýňová pole?
to je snad jasné myšlís ze by BB daly možnost doplnit políčka
hele a jak vám často objevují dýně jako sběr dekorace to mě použe první den 8 a od té doby ani 1.
zdravím,
do kdy halloweenská soutěž bude trvat? tedy spíše by mě zajímalo, do kdy bude možné si za dýně nakupovat u kupce - abych zbytečně nekalkulovala a nešetřila a potom to bylo nakonec k ničemu...díky
Multimiliardar
20.10.13, 13:43
Ahoj už je to 4 den a golém nikde ,úkol jsem dostal ,ale goléma nie .
nejsem si jistá, zda ke golemovi č. 2 naskočil úkol události, ale odměna žádná nedorazila (tak asi nebyl)... a teď naskočil úkol události, ale golem se někde fláká... že by to bylo špatně sesynchronizované?
to samé se my stalo při výrobě lidové pranostiky vůbec my neběží odpočet.
Pokud jde o ztracené golemy tak se objevují 48 hodin od sejmutí posledního a jestli ani tak ne tak musíte na podporu jinak s tím nikám nedojdete.
Ahoj, některým lidem se mohlo stát, že příchod golema zamkl zónu. Proto jsou od pátku zastaveni Golemové, aby přes víkend nepřibylo problémů. Dnes vás budu informovat o postupu, jak se to bude řešit.
Dotaz k Vylepšenímu skladu - půjde narozdíl od nromálního skladu zbourat a přesunout jinam nebo s ním po umístění už nehnu? Zabírá více místa, takže pokud nepůjde přemístit, tak bude potřeba dobře zvážit umístění.
Ahoj, i normální sklad jde přesunout, ale je to komplikované- v každém sektoru musí být aspoň jeden, potom jdou ostatní přesouvat (=bourat).
takže bude moci vylepšený sklad přesouvat, aniž by se musel bourat?
Ne, sklady bez bourání přesouvat nejdou.
Ahoj BB teame. Během události Halloween po mapě namísto zvířat chodí zombíci. Dalo by se nějak zařídit aby po Mojí mapě chodili napořád? Zombíci jsou hned po Vetřelci (Alien), a Terminátorovy moji nejoblíbenější komiksový, filmový, a knižní příšeráci. Děkuji za odpověď. Pipo.
Dobre odpoledne všem,
mam takový dotaz, jíž 3x jsem zabil GOLEMA, ale nedostal jsem ani " špejli " jsou za to nějaké odměny?
Dekuji za odpověď Olda
Dobré odpoledne, odměna je za splnění úkolu 10,20,30... tykví.
for Consuela:
recyklačka lvl5 zbouráš a najdeš ve hvězdě ale na 1lvl. S polem které je téměř vytěžené? to by byla hezká vyjebávka :-) zbouráš pole s 1 dýní a ve hvězdě bude s celým obsahem.... to by jsi mohla farmit celý rok dýně....
Ahojte,
tak nějak přemýšlím, jestli se bourání golema vyplatí. Při čtvrtém levelu, nebo jaký teď přijde dostaneme 40 dýní? No nevím, ale utratit na to pár tisíc mramoru, dost ticí pšenice a ještě víc tisíc vody je docela vysoká cena za pár dýní.
to si musíš spočítat ty jestli je lepší sundat golema nebo sroviny proměnit na trhu za dýně..
no myslím, že 20tisíc pšenice za 60 dýní dáš úplně bez problémů
Ahoj všem.Když se vy...kašlu na bourání golema,zmizí pak sám?
Tak zase se to soudruhům z BB nepovedlo..tenhle event......kde dělají chybu?
To je to samý, jako když někdo prodává párky...říká, jak jsou nejlepší a zdravý...ale maso tam není vůbec :D
Tak opět ke Golemovi....jak může někoho napadnout ze za 60000 + 9000 + 120000 životů golema da jen 5o dýní???? Může mi na to někdo zodpovědně odpovědět? Dekuji Olda
Tak opět ke Golemovi....jak může někoho napadnout ze za 60000 + 9000 + 120000 životů golema da jen 5o dýní???? Může mi na to někdo zodpovědně odpovědět? Dekuji Olda
To je úmyslné oslabování hráčů...nic jiného
Klidně ať má pár milionů životů, ale cena za jeho skolení by neměla výrazně převýšit cenu dýní na trhu.
no tak na toho Golema s.....
Olda
Ursa_Major
12.11.13, 15:56
Kontrolní dotaz: kdy bude vyhlášení soutěží (fotek)? :-)
Ursa_Major
12.11.13, 15:57
Myslím jako vyhlášení výsledků... :-P