PDA

View Full Version : nové budovy ( bezedný důl na uhlí a na železnou rudu )

Multimiliardar
14.10.13, 15:27
Ahoj hodně by mi pomohly dvě nové budovy a to bezedný důl na uhlí a na železnou rudu , ti co jsou na vysokém levlu to pochopí proč chci ,aby byly zavedeny do hry , uhlí a železnou rudu potřebujeme pořád a jejich spotřeba je hrozně velká ,protože potřebujeme stavět meče a živit spoustu jiných budov ,které jsou na těchto surovinách závislé a denně stavět doly s omezeným množstvím je už nudné ,zabere to hodně času jednak hledáním nových naležišt a jednak jejich výstavbou ,ušetřilo by se navíc spoustu materiálu a hlavně licencí ,když existuje bezedný důl na měd ,tak proč by nemohli existovat i bezedné doly na uhlí a železnou rudu ,i kdyby jejich cena byla těch 20k modrásků ,tak raději je zaplatím a mám klid než ,abych denně hledal nová naleziště a stavěl doly . Co vy na to ostatní ?

Minehava
14.10.13, 15:40
Na uhlí je ta recyklační továrna,ne?

Quintus
14.10.13, 15:43
nemám ani ten bezedný na měď a ani o něm neuvažuju, nikam se ale neženu.... nesedím u toho plných 24/7 ;)
takže pokud někdo chce mít tu možnost, na druhou stranu, udělat z ostrova až takový automat na zdroje...

Balkon
14.10.13, 15:58
Ze Seveřanů dva padá jakýsi Arktický důl na železo,ale nevím,jaké má vlastnosti....

Reborn
14.10.13, 16:10
Ze Seveřanů dva padá jakýsi Arktický důl na železo,ale nevím,jaké má vlastnosti....
arkticky dul je pouhy lvl 5 dul nabarveny na bilo ktery se zriti kdyz dojde..

toto uz tu bylo vicekrat.. bylo by to zajimave? ano bylo.. bylo by to zajimave napriklad i za starcointy? ano bylo ale ztim nevim ze by to nekdo zvazoval..

Casiopea
14.10.13, 16:31
na uhlí jsou recyklační továrny to bych neřešila, kdo je chce sice v omezeném množství může je koupit a zbytek řeší dřevaři a uhelné doly je je náplň celkem velká než spadne, bezedný železný důl nad tím bych uvažovala i já, sice tu někdo namítl něco o automatizaci ostrova, ale to je nesmysl ono i bez těch dolů je pořád co hledat, doly na mramor, kámen a všechno zabírá čas, pokud někdo navečer přiletí z práce a má železné doly zbořené než najde nové trvá to a čekat se na to nechce, dost na tom že musí dostavět studny, pole atd, částečně čas hledání řeší výzkum, ovšem ten pánové z BB hrubě nedomysleli a nejen kvůli zvyšujícím se nákladům ale i času a obecně, je to takový menší propadáček :-), ale k tématu, bezedný důl na železo za mě ANO - uvítala bych