View Full Version : Označení uživatele s Premium učtem
Nešlo by udelat to aby se u avataru každého přátele zobrazoval kdo ma aktivovanej Premium a kdo ne ? Třeba ten kdo by mel aktivovanej premium by bylo male P v rohu neco podobne jako online nebo klidne oranzová tečka a když by nemel byla by šedá nebo žádná.
zajimave jiste by to ulechcilo par veci ale obaval bych se o zamerne tlaceni na hrace s premiem na ceny LS a na vybirani LS..
mozna ze by bylo nejvhodnejsi variantou zaskrtavatko "umoznit ostatnim videt..." pro volny cech / pratele..
Tak by to bylo myslim nejlepší.. Mě by osobne stačilo jen přátele v cechu videt kdo to ma.
nesouhlasím nikomu po tom jestli mám premko nebo ne nic není navíc to jen povede ke zneužívání a nadměrnému otravování, co se týká cechu tam se poptáme mezi sebou v přátelích mám i hromadu lidí kteří se mnou občas někde něco jeli a ještě jsem je nevykopala ven už teď mi přijde několikrát za den dotaz na premko, jako nebudu jak pako nahazovat irmy půlce settleřanů :D
on by tenhle problem nebyl kdyby to prodlouzeni buffu o 10% bylo logicky ze to ma ten kdo premko vlastni a ne tenhle paskvil co vymysleli ze ten co ma premko pri nahozeni rozdava o 10% delsi buff