View Full Version : nefunkční buf na knihovně?
VodnikVavrinec
06.10.13, 08:15
dobré ránko,
v sobotu jsem ráno kolem 830(tuším) dával vyrobit střední knížku-svazek (14h 24min tuším) a dal jsme klasiky na to buf-lepidlo. takže 7h12minut a měl jsem mít vyrobený svazek.
tak jsem si to spočítal, že kolem 16 30minuty když přijdu, budu mít vyrobeno a dám další. ale když jsem se odpoledne připojil, stále mi tam zbývalo kolem 5hodin 30 minut !!!!!!
ale buf se odečetl správně.
tak jsem se připojil večer kolem 1930minut a co nevidím - stále není kniha vyrobena, buf běží a zbývá několik hodin.
tak jsem se na to vyprd a šel pryč.
ráno v neděli se připojím a co nevidím - svazek se stále vyrábí, buf je pryč a stále nic nemám
stalo se to i někomu jinému?
popravde se mi spise stalo ze jsem dal vyrabet knizku a po dni jsem zjistil ze se zadna knizka nevyrabi.. lepidla vzhledem k neexistenci fronty nevidim duvod pouzivat..
Prometheus
07.10.13, 03:32
Dal jsem vyrobit kodex, poté co se vyrobil jsem si jej vyzvedl, no přesto nikde není. Jednoduše se vypařil jako naděje, že tato hra se posune k lepší hratelnosti a vývojáři místo přidávání pitomostí opraví vážné chyby.http://smiles.kolobok.us/standart/nea.gif
v knihařství se mně již druhý den tvoří rukopis. Měl být ráno a zobrazilo se mně 9h10min teď mám ještě 7h50min. kde dělám chybu?
ob 13 hodin - knihařství ukazuje dalších 15 h k práci.......
Prometheus
08.10.13, 12:54
A proč to píšeš sem, tady s tím NIKDO nic neudělá, musíš to nahlásit na support. GL a pevné nervy. http://smiles.kolobok.us/standart/laugh3.gif
Zdravim,mam taky problem s kniharstvim....Uz asi 5 dni mi to dela jeden svazek :-(
Zkusim sem kniharstvi zbourat a postavit znova,jenze ted uz mi nejde ani postavit....Bylo by fajn,aby s tim nekdo neco udelal.
Dobrý den, prosím, napište na podporu : http://www.thesettlersonline.cz/cs/n%C3%A1pov%C4%9Bda-podpora
Luka_Burino
13.10.13, 18:13
Ahoj, nejsi sam, komu se to stalo, misto, aby cas se odecital, tak se pricita... Vcera jsem dal delat svazek plus buff, melo to byt odpoledne, dnes rano zbyvalo 7 hodin, odpoledne 15 hodin, ted zbyva 18 hodin do konce :DDDDDD
Tak pozor! Měl jsem ten samý problém 3 dny a pak jsem zjistil, že mám nevybraný vyrobený bonus na pole u starosty. Když jsem ho vybral, tak se počítadlo času na výrobu knihy přestalo resetovat a normálně se to dodělalo.
Takže všem doporučuju se podívat, jestli nemáte to samé!
Tak teď na to koukám a už hodně dní se mi vyrábí střední kniha. Ale dal jsem jí dělat před cca 5 dny. Ale 7 dní vylepšuji hlavní budovu a jako hlupák před vylepšením jsem dal vyrábět lidovou pranostiku, která se zasekla a čeká až bude budova vylepšena. Takže na této chybě asi něco bude. Ale nebude to chyba hned od začátku, ale asi cca před těmi pěti dny kdy byl nějaký update. Protože dva dny jsem normálně dělal knihy i se zaseknutou pranostikou ...
Tak když všichni píšou, taky přidám zkušenost. Před týdnem mi také výroba knihy vázla. Po 2 dnech na počitadlu uběhlo jen asi 5-10 hodin. Údržbou se to ale spravilo. Ale nějaký šotek v tom knihařství asi bude.
Ahoj všichni mám stejný problém...kniha se vyrabí dlouho, jak už tu někdo psal, pokud vyrábíte bonus v domě starosty tak se to sekne. Nevim proc, uvidíme co napíše podpora :-)
vybrat bonusy které leží u starosty to zatím tento problém taky řeší :-)