PDA

View Full Version : kácení stromů - odstranění naleziště a možnost stavět

A_T_F
29.09.13, 19:50
No a co kdyby se mohly stromy kácet za starcoiny?

člověk na 50. levelu už nemůže být takový debil, aby si vykácel celý ostrov a pak se divil že nemá žádné dřevo, současně by to řešilo problém s fatálním nedostatkem místa u highlevel hráčů bez toho, aby se složitě rozšiřoval ostrov nebo dělaly nějaké další koloniální ostrůvky.

BB_Kahsi
30.09.13, 16:38
Možné je všechno, třeba bude něco podobného brzo oznámeno ;)

Casiopea
01.10.13, 05:40
no bylo by záhodno, jinak si začnu myslet že v BB sedí jen trubky, protože není možné přidávat nové a větší budovy, současně udělat pohádky na které je potřeba nejen slušná kapacita populace, ale také silná ekonomika aby jeden nemusel všechno kupovat, takže i pitomce musí napadnout, že stávající stav ostrova je krajně nedostačující

Moor8
01.10.13, 10:58
Ono by stačilo jednoduše dát lesníkovi možnost bourat sromy a zase sázet nové. Podobně, jako to je v nabídce u bodov. Sám od sebe by jen doplňoval stávající ložiska a nové by si hráč musel zadat. Strom je velikostně podobný dekoraci lampa, takže naporogramovat by to nebyl problém. Zpřístupnit to až od lvl 25, to už by se dalo předpokládat, že se hráč nebude chovat, jako hlupák. A když né kácení, tak dát možnost přesunu. děsně mě štve, když si chci vybalancovat ekonomiku a překáží mi v tom blbej keř.

Dalnar
02.10.13, 07:06
Osobně bych dal raději přednost vyšším stupním budov než mít zaplácaný ostrov do posledního místa. Napadá mě pak slavné sídliště Luník IX.

Moor8
02.10.13, 18:24
Počet budov je omezen povoleními, nikoliv stromy. Možnost odstranění je žádáno z důvodu, abychom si mohli ostrov lépe uspořádat.