View Full Version : Nejde sa pripojiť do hry
Zdravím. Posledne 2 hodiny sa pokúšam pripojiť do hry a neúspešne. Po prihlásení a stlačení tlačidla "Hrát nyní" prebehne obrazovka s logom "BLUEBYTE" a nabehne obrázok toho fešáka s kladivom, dedinou v pozadí a progress barom, ktorý sa zastaví skoro hneď na začiatku. Skúšal som to so svojim kontom cez Chrome a aj s manželkiným cez Firefox. V oboch prípadoch je výsledok rovnaký. Cache a históriu som samozrejme v oboch prehliadačoch vymazal. Má niekto podobný problém?
Ahoj, mám ten samý problém, nejde to :-( takže mi poběží výroba zlata bez bonusů až do rána, ach jo :-(
No u mňa ráno zlatý dúl spadne. A to mi trvalo 3 dni ho nájsť, nakoľko mám ten, čo sa ťaží rýchlejšie. :(
Ahoj, mám ten samý problém, nejde to
ahoj mam ten samý problém
Ahoj, mám ten samý problém. divné ovšem je, že přítel vedle mě se připojí normálně. Používá ie a já chrome.
edit: A o 10 minut později se nemůže připojit ani on :D dobře mu tak.
Aktualizace: Asi na pátý pokus se přihlásit podařilo.
Dobrý den mam takový malí problém nejde se mi přihlásit na tast servr :( jméno tam mam Hanka79 Jestli by jste mi s tím prosím pomohli. Předem děkuju
Dobrý den, mezi přibližně 3-5 se pravdu nešlo přihlásit. Právě se řeší, co dál. + Mám pozitivní zprávu: Problémy s Internet Explorerem jsou vyřešené.
Už se mi zase nejde přihlásit, stejny problém co minule, najede to kousek a zastaví se, je to jen u mně nebo u všech ??
jsem na tom stejně :-) někam to upadlo :D
je 14:51 a pořád se nemůžu přihlásit jsem sama ? nebo je nás víc ?
15:06 určitě nás bude více také se nemůžu několik hodin připojit
mě pomohlo teď vyčistit cokies, ale teda docela nechápu s tímto problémy nemám že bych se nemohla přihlašovat pokud fakt není výpadek, jinak co koukám tak lidi z cechu tam Dani jsou takže pročisti a zkus
Tady u nás (snad) problém není, doporučuji pročistit cache, to by mělo stačit.
To jako problém je u všech lidí,jen ve hře ne? To snad nemyslíš vážně
17:13 nejde se připojit ke hře. Stejný problém jako před pár dny. Probehne logo Blue Byte a pak už jen modrá obrazovka a nic.
Minule se mě podařilo přihlásit asi na desátý pokus. Jdu to zkoušet dál. Každopádně si najdu chvilku času a sepíšu všechny hromadící se problémy s hrou.
A vymazání paměti prohlížeče nepomáhá?
také mi teď vyskočilo, že se něco děje na serveru, ale stačilo se odhlásit, přihlásit znovu a už to šlo ...
Dobrý den , nejde se mi připojit do hry, dám hrát nyní a nic se mi nezobrazí.
Dobrý den, ten samý problém. Jen bych doplnil, že testservr mi takhle blbne už 4 dny+-
Dobrý den, prosím kontaktujte zákaznickou podporu. Předtím ještě doporučuji vyčistit cookies a mezipaměť prohlížeče.
Ohledně test serveru- ten nemá podporu, maximálně se tam zeptat na fóru (anglicky).
Romca11111
29.10.13, 17:50
nejde se prihlasit to uz je za tyden po treti hruza
je nový rok, 3.týden bez údržby.... naskočí mi okno tip dne a že se mapa načítá, ale je to i po 5ti minutách.... potýkám se stím od 3.1.2014 cca 17hodin... cookies a další jsem smazal... poprosil jsem o log kamaráda a po vyzkoušení jsem se na něj logl úspěšně ale na sebe vůbec. Tímto vím že chyby není u mě!!
co na to týme BB-???
PS: člověk do toho strčil pár korun ale potomhle.... už ani halíř.... hra mě baví tak doufám že se to brzy vyřeší... nerad bych z naštvání smazal účet a skončil
Bajaja2013
03.01.14, 20:40
Nepomáhá vůbec nic. Ráno to šlo,odpoledne chvíli také a někdy kolem 18. hodiny se už nešlo přihlásit,jen načítání a načítání a pořád nic.
Jo,to same,mazani cookis ani mezipameti nepomaha,jiny prohlizec taky ne,takze chyba neni u nas,tudiz mame narok na odskodneni od BB,od Noveho roku je to hruza,kazdej den lagy,odpoledne me to 9x spadlo,pak uz jsem to vzdal.
22:45 a konečně logl, ikdyž budovu i po 5ti refresh nelze rozkliknout aspn se do hry dostanu a naházím koše, obnovím doly i nabídky na trhu .-))
3.01_23:08 EDIT: už se podívám i do budov. žeby už to šlo?? adventuru zkoušet radši ještě nebudu dle ohlasu okolí...
4.01._0:51 EDIT: tak už se jde přihlásit a hrát... dokonce to načítá rychlejc než normálně...
rastamantatrman
04.01.14, 04:08
stale of line
Docela by me zajimalo, co presne s tim nakonec udelali. Potom, co se slo prihlasit po 23:00 jsem doplnil naleziste pro rybare/lovce a taky zastavil produkci zlata. Dneska rano koukam jako blazen, ze tavirny zlata a mincovny bezi. Doplnena naleziste jsou zpet na puvodnim stavu. Prijde mi jako by se vse restartovalo od stavu prvniho vypadku z 18:30.
Ráno jsem se přihlásila, ale teď v 12:20 mi to píše "V dané zóně byla nalezena chyba, zkuste to prosím znovu".