PDA

View Full Version : Cestovani,koraby,lodenice.

Jarec
18.09.13, 15:00
Jelikož domovy našich settlerů se nachází na ostrově, tak mi strašně chybý koráby,třeba ty co jsou vidět na dobrodružství ( ostrov pirátů).Něak přece musíme cestovat za dobrodružstvími a co pak teprve jak příjde pvp? Pokud by byly do hry přidány lodě, neboli koráby určitě by to bylo pěkné spestření celé hry, navíc by museli přibýt další budovy, například loděnice kde se budou lodě vyrábět a doky kde se budou opravovat, typů lodí může být i více, jedna unese třeba 200 jednotek další už 400 atd. Dále by to znamenalo že každá lodˇ potřebuje svého kapitána, který by se dal naverbovat v hospodě, mohly by se přidat další jednotky, například námořník, důstojník atd... podle úrovně lodi každá potřebuje na provoz určitý počet těchto námořníků a kvality kapitána. Jelikož je tahle hra už tak neskutečně vymazlená a téměř dokonalá,myslím že tohle by určitě nemělo chybět a to už jen proto že všichni naši settleři žijí na ostrově. Tak co vy na to?

Ravise
18.09.13, 18:27
To už tu bylo kolikrát...

Jelikož je tahle hra už tak neskutečně vymazlená a téměř dokonalá
Ono Tě to časem přejde :D :D

Jarec
19.09.13, 10:14
Právě že už to tu bylo tolikrát, tak by stím mohli něco udělat...

Conan
19.09.13, 10:40
Tohle jsem navrhoval uz pred pul rokem,byli asi 3 stranky kladnych ohlasu,ale BB to asi nestaci,jedine kdyby kazdej do toho vrazil aspon 20k diamantu,to by se ty nenazranci hned chytili.Takze zrejme prani hracu jsou pro ne nezajimavy.Pritom pristav je budova ze starych settleru,ke jsou rybarske lode,trasportni i obchodni lodi,kdyby pridali nejakou valecnou,byla by pekna adventura s namorni valkou proti piratum,ale to je jen fantazie a zbozny prani.

Moor8
19.09.13, 12:56
Ano, podobný nápd se tu objevuje snad každý týden. Sám jsem jí cca před 3/4 rokem přednesl. Zda se toho někdy dočkáme, je ve hvězdách. Teď se podle mne vývojáři soustředí na PvP systém, což je poměrně náročný mechanismus a bude to velmi výrazná změna hry. Pak snad bude na řadě přístav a lodě. Settleři je opravdu svělá hra, která mě drží dlouho a doufám, že vývoj neustane.