View Full Version : Jak splnit úkol?
Ahoj.Prosím poradí mi někdo s úkolem Generál byl zabit.Když jsem poslala generála útočit tak padl serv a nešlo se přihlásit několik hodin.Po přihlášení jsem měla úkol Generál byl zabit.Generál byl už zdravý a úkol nesplněn.Co mám dělat?Děkuji za odpověď
přesněji poslat jej znova na smrt, nebo prostě pokračovat ve hře a až ti znova umře úkol dokončit
a osobně myslím, že ti umře ještě několikrát
Poslala jsem ho a umřel,ale nemám ho čím uzdravit jak se tam píše.
Měla by jsi mít kartu ve hvězdě - Lékárnička.
Je na ní generál s lékárničkou. Klidně ji použij,odměnou je zase lékárnička.
Použiješ ji tak,že ji vybereš z hvězdy a položíš na tábor poraženého generála.
Lékarničku jsem nedostala proto nevím jak ten úkol udělat
Já mám taky dotaz,plnil jsem úkol ani ryba ani rak,při plnění dílčího úkolu nezapomínejte jsem díky nedostatku surovin na postavení potřebných budov u tohoto úkolu zůstal moc dlouho a díky bojům poskočil o dvě úrovně výš,teď nemůžu dokončit úkol Klobásová pyramida,protože jsem úroveň 26 a tím i celý úkol ani ryba ani rak,dá se s tím něco udělat nebo mi tam bude ten úkol viset do nekonečna aniž mám teď možnost ho dodělat?
Omlouvám se, jestli je můj dotaz mimo mísu, ale mám problém s úkolem Spojenci, Nové návrhy a Vzájemná pomoc.. Kde najdu nějakou možnost pozvat někoho z hráčů který by měl zájem, když žádného neznám? A domluvit se třeba na vzájemném poslání bonusů? Děkuji za odpověď..klidně i případné přátele..A ještě jeden dotaz: jak mám poslat pozvání na návštěvu Theodorovi, jak to píše v tom úvodním dopisu?
jeldos nijak... aspoň zatim.
Rovanna3 Napiš do globálu někdo se určitě ozve a přidá se ti mezi přátele
asitohlene
15.12.12, 18:59
Ahoj.
Mam problém s úkolem ´´ vyroba kamenů´´ s podůkolem ´´geolog´´ jsem level 5 a hraju taky na evropskym serveru. A proto jsem začal pěkně hnedle asi rychlejc a koupil jsem geologa jenže když už jsem ho koupil tak ho nechal všecky ložiska kamene oběvit hned. Poté co geolog nalezl všechny ložiska kamene se ohlásil úkol ´´geolog´´ = najdi 1 ložisko kamene. A tady je kámen úrazu :o) nemůžu dokončit úkol protože moje zásoba ve skladu je 500 ks a tudíž kameníci netěží a z dolů se kámen neztrácí. Šel jsem tedy do herního čatu a tam mě poradily na první pohled perfektní řešení. Zbourat hospodu protože ta jako jediná stavba v mém levelu vyžaduje kámen na stavbu ale po celém dni bourání/stavění hospody se stala věc jiná. Teď když jsem onu hospodu zbožil cca po 20 nejde postavit už vůbec - v nabídce ji mám, dám ji stavět ale vyleze to na 1% a tím to skončí a přestane stavět ,suroviny se mě vrátí a hospoda je zpět v nabíce základních budov. Je to pouze omezení na den nebo se stim nedá dělat nic ??
Děkuju za případné rady/typy.
asitohlene
17.12.12, 08:25
Ahoj.
Teď vůbec nechápu k čemu je toto vlákno? Popřípadě celé fórum ke hře. Když nejste schopni (nebo ochotni odpovědět) a jak koukám netýká se to pouze mě. Ať koukám jak koukám tak nemůžu nalézt žádnou odpověď jak na otázku DaninkaCZ tak na otázku mou. Zřejmě to svědčí o tom že jsou lidé(admini nevim) na správných místech.
Děkuji za vyřízení!!!!!!
Ja bych zkusila zbourat důl na kámen a nechat ho objevit znovu geologem.
Budova "důl na kámen" neexistuje - je pouze ložisko kamene a to zmizí v případě, že je vytěženo pomocí budovy "Kameník". Poté lze toto ložisko opět otevřít geologem. Jinak na vyšší úrovni, když už má hráč trh by bylo možné se zbavit kamene prodejem, bohužel na úrovni 5 to půjde bez tržiště těžko...
asitohlene: Myslím, že teď už by to s tou hospodou mělo být lepší, jinak zkus postavit dva kameníky u jednoho dolu a co nejvíc používat kámen, třeba i tím bouráním.
opraví se někdy LVL u ukolu " jednotky prvního uderu" a " milice "? Předpokládal jsem že když byla tak dlouhá odstávka, že budou opraveny i tyrto pro nás s vyšším LVL nesplnitelné úkoly.