PDA

View Full Version : Jak splnit úkol?

DaninkaCz
06.12.12, 13:36
Ahoj.Prosím poradí mi někdo s úkolem Generál byl zabit.Když jsem poslala generála útočit tak padl serv a nešlo se přihlásit několik hodin.Po přihlášení jsem měla úkol Generál byl zabit.Generál byl už zdravý a úkol nesplněn.Co mám dělat?Děkuji za odpověď

Goodicek
09.12.12, 18:23
poslat ho znova??

Severeno
09.12.12, 18:57
přesněji poslat jej znova na smrt, nebo prostě pokračovat ve hře a až ti znova umře úkol dokončit
a osobně myslím, že ti umře ještě několikrát

DaninkaCz
09.12.12, 23:12
Poslala jsem ho a umřel,ale nemám ho čím uzdravit jak se tam píše.

Kubrtus
10.12.12, 03:35
Měla by jsi mít kartu ve hvězdě - Lékárnička.
Je na ní generál s lékárničkou. Klidně ji použij,odměnou je zase lékárnička.
Použiješ ji tak,že ji vybereš z hvězdy a položíš na tábor poraženého generála.

DaninkaCz
10.12.12, 10:51
Lékarničku jsem nedostala proto nevím jak ten úkol udělat

Jeldos
11.12.12, 11:42
Já mám taky dotaz,plnil jsem úkol ani ryba ani rak,při plnění dílčího úkolu nezapomínejte jsem díky nedostatku surovin na postavení potřebných budov u tohoto úkolu zůstal moc dlouho a díky bojům poskočil o dvě úrovně výš,teď nemůžu dokončit úkol Klobásová pyramida,protože jsem úroveň 26 a tím i celý úkol ani ryba ani rak,dá se s tím něco udělat nebo mi tam bude ten úkol viset do nekonečna aniž mám teď možnost ho dodělat?

Rovanna3
11.12.12, 13:59
Omlouvám se, jestli je můj dotaz mimo mísu, ale mám problém s úkolem Spojenci, Nové návrhy a Vzájemná pomoc.. Kde najdu nějakou možnost pozvat někoho z hráčů který by měl zájem, když žádného neznám? A domluvit se třeba na vzájemném poslání bonusů? Děkuji za odpověď..klidně i případné přátele..A ještě jeden dotaz: jak mám poslat pozvání na návštěvu Theodorovi, jak to píše v tom úvodním dopisu?

Goodicek
12.12.12, 07:02
jeldos nijak... aspoň zatim.

Rovanna3 Napiš do globálu někdo se určitě ozve a přidá se ti mezi přátele

asitohlene
15.12.12, 18:59
Ahoj.
Mam problém s úkolem ´´ vyroba kamenů´´ s podůkolem ´´geolog´´ jsem level 5 a hraju taky na evropskym serveru. A proto jsem začal pěkně hnedle asi rychlejc a koupil jsem geologa jenže když už jsem ho koupil tak ho nechal všecky ložiska kamene oběvit hned. Poté co geolog nalezl všechny ložiska kamene se ohlásil úkol ´´geolog´´ = najdi 1 ložisko kamene. A tady je kámen úrazu :o) nemůžu dokončit úkol protože moje zásoba ve skladu je 500 ks a tudíž kameníci netěží a z dolů se kámen neztrácí. Šel jsem tedy do herního čatu a tam mě poradily na první pohled perfektní řešení. Zbourat hospodu protože ta jako jediná stavba v mém levelu vyžaduje kámen na stavbu ale po celém dni bourání/stavění hospody se stala věc jiná. Teď když jsem onu hospodu zbožil cca po 20 nejde postavit už vůbec - v nabídce ji mám, dám ji stavět ale vyleze to na 1% a tím to skončí a přestane stavět ,suroviny se mě vrátí a hospoda je zpět v nabíce základních budov. Je to pouze omezení na den nebo se stim nedá dělat nic ??
Děkuju za případné rady/typy.

asitohlene
17.12.12, 08:25
Ahoj.
Teď vůbec nechápu k čemu je toto vlákno? Popřípadě celé fórum ke hře. Když nejste schopni (nebo ochotni odpovědět) a jak koukám netýká se to pouze mě. Ať koukám jak koukám tak nemůžu nalézt žádnou odpověď jak na otázku DaninkaCZ tak na otázku mou. Zřejmě to svědčí o tom že jsou lidé(admini nevim) na správných místech.
Děkuji za vyřízení!!!!!!

DaninkaCz
19.12.12, 09:50
Ja bych zkusila zbourat důl na kámen a nechat ho objevit znovu geologem.

Verthandi
19.12.12, 10:49
Budova "důl na kámen" neexistuje - je pouze ložisko kamene a to zmizí v případě, že je vytěženo pomocí budovy "Kameník". Poté lze toto ložisko opět otevřít geologem. Jinak na vyšší úrovni, když už má hráč trh by bylo možné se zbavit kamene prodejem, bohužel na úrovni 5 to půjde bez tržiště těžko...

Tionula
19.12.12, 10:58
asitohlene: Myslím, že teď už by to s tou hospodou mělo být lepší, jinak zkus postavit dva kameníky u jednoho dolu a co nejvíc používat kámen, třeba i tím bouráním.

minos117
19.12.12, 15:33
opraví se někdy LVL u ukolu " jednotky prvního uderu" a " milice "? Předpokládal jsem že když byla tak dlouhá odstávka, že budou opraveny i tyrto pro nás s vyšším LVL nesplnitelné úkoly.