PDA

View Full Version : údržba 4.9 a premioný účet

VodnikVavrinec
04.09.13, 09:53
Ahoj Kahsi,

je možné od Tebe napsat, přesný popsi funkce prémuového účtu?
ne jen - prodloužení bonusu ....
ale třeba i příklad popř. podmínky (pokud jsou další omezující podmínky)?

nebo něco jako "manuál", kde si můžeme přečíst tohle info?

děkuji

Moor8
04.09.13, 10:26
Mě třebas zajímá těch 50% zk navíc. Abych tento bonus získal, tak je potřeba mít účet aktivní po celou dobu konání dobr. nebo stačí ho mít aktivní pouze v den dokončení, popřípadě v den spuštění dobr.?

BB_Kahsi
04.09.13, 10:54
Jistě, už to je popsané tady (http://forum.thesettlersonline.cz/threads/1245). O žádných omezujících podmínkách nevím, snad jen že naráz lze mít jenom jeden (to je tak trochu samozřejmost, nelze mít naráz aktivní hromadu pro 10x víc odměn). + Vlastně je tam jedna- některé premium účty nejsou obchodovatelné, pro omezení podvodu. Pozná se to jednoduše, jsou to ty darované od nás.

Dále takové technické věci: Pro extra 10% je potřeba mít prémium když se ten bonus dává, nelze to aktivovat později. Pro dobrodružství když se končí. Tady bacha na lootspoty, počítá se opravdu, až je konec, tj kdy prodejce lootspotu ukončí dobrodružství.

Reborn
04.09.13, 11:59
BB_Kahsi: jak to bude prosim s udrzbou a premiovym uctem? bude se take natahvat delka jako u dobrodruzstvi?

Moor8
04.09.13, 12:18
Fajn, takže pokud tomu dobře rozumím, tak teď mohu začít dobr. jet ho třebas 3 dny a když před posledním úrokem zapnu prémiový účet, dostanu těch 50 % zk navíc.

Reborn
04.09.13, 12:42
Moor8: ano pokud v okamziku prevzeti posledni odmeny v dobdorduzstvi -> dokonceni dobrodruzstvi mas aktivni premium ucet budes mit vice zkusenosti a odmeny z dobrodruzstvi, u veci s poctem i v pripade poctu 1 dojde k zdvojnasobeni(jinak +50%), u veci bez poctu(hlavne budovy) nedojde k znasobeni odmeny

BB_Kahsi
04.09.13, 13:41
BB_Kahsi: jak to bude prosim s udrzbou a premiovym uctem? bude se take natahvat delka jako u dobrodruzstvi?

Na toto teď ještě nedokážu odpověděl, ale divil bych se, kdyby to bylo jinak.

Fiona
04.09.13, 14:02
Po dnešní údržbě nefunguje návrat domů z dobrodružství a když jsem dala návrat domů v liště, bylo okno šedé a také jsem se nevrátila. Po delší době čekání jsem musela stránku aktualizovat. :(

Reborn
04.09.13, 14:34
Na toto teď ještě nedokážu odpověděl, ale divil bych se, kdyby to bylo jinak.

prosim odpovis az budes vedet podrobnosti?

BB_Kahsi
04.09.13, 14:43
Jistě.

kajda45
04.09.13, 15:01
ahoj,nedostala jsem bonus na premiový den,kam to mám napsat? díky

BB_Kahsi
04.09.13, 15:12
Ahoj, všem, kteří ho nedostali, přijde dnes večer.

Kugi
04.09.13, 15:27
pole tohoto (http://static.cdn.ubi.com/0034/archive/Forum_int/Pictures/2013_08_premium/2013_08_premium_activate_big.png) obrázku co je tady na forum jsem si myslel že prémium učet bude za 100 dia a najednou u kupce vidím 800 to je krapet velkej rozdíl né ? :-(((((

A_T_F
04.09.13, 15:35
Hlásím, že součástí údržby je i chyba - u nově přidaných hráčů už není omezující podmínka 24 hodin nejde obchodvovat, normálně můžu posílat nabídku na výměnu, hra tvrdí, že nabídka odešla - ve skutečnosti ale nic neodešlo (druhému nic nepřišlo, z mých zásob suroviny nezmizely)

BB_Kahsi
04.09.13, 15:43
pole tohoto (http://static.cdn.ubi.com/0034/archive/Forum_int/Pictures/2013_08_premium/2013_08_premium_activate_big.png) obrázku co je tady na forum jsem si myslel že prémium učet bude za 100 dia a najednou u kupce vidím 800 to je krapet velkej rozdíl né ? :-(((((

Ceny na testovacím serveru, odkud je ten screenshot, jsou jenom na ukázku. Dále ta kolonka stejně ukazuje zbývající drahokamy na účtě.

EmanuelComte
04.09.13, 18:22
No nazdar, užijte si to tu, hru horší o 50% než platící hráči hrát nebudu a na to abych kupoval premium, bych k těm penězům musel přicházet jak slepej k houslím. Ať se germáni zalknou.

VodnikVavrinec
04.09.13, 18:39
Díky Kahsi

A_T_F
04.09.13, 21:38
No nazdar, užijte si to tu, hru horší o 50% než platící hráči hrát nebudu a na to abych kupoval premium, bych k těm penězům musel přicházet jak slepej k houslím. Ať se germáni zalknou.

Můžeš od platících nakupovat účty nebo drahokamy za suroviny, oboje je teď obchodovatelné.

Reborn
04.09.13, 22:04
Ahoj, všem, kteří ho nedostali, přijde dnes večer.

nedoslo.. co ted?

BB_Kahsi
05.09.13, 10:31
Stále nic?

Ekoterorista
05.09.13, 14:22

Ber to tak, že ty budeš hrát pořád stejnou hru, akorát prémioví to budou mít odteď o 50% lepší ... koneckonců tahle hra přece není o soupeření s jinejma, kdo postupuje rychlejc a kdo má víc ... už teď to přece není vyrovnaný, někdo kupuje víc dia, někdo u toho tráví víc času, někdo je lepší stratég atd.

Chamurapi
14.09.13, 20:30
aktivoval som premium ale nemam dalsie miesto v stavebnom zozname, je to bug alebo je tym mysleny ten odpocet? Dik

Ekoterorista
15.09.13, 06:52
tam, kde vidíš odpočet, je právě to další místo ... když zadáš postavit další (čtvrtou) budovu, ta nahradí hodiny odpočtu