PDA

View Full Version : Jak poslat generály současně?

Jotopir
28.08.13, 19:10
Ve většině návodů na dobrodružství je blokování, které vyžaduje poslat generály víceméně současně. Ale mě se to absolutně nedaří, když kliknu na útok, nad táborem generála se objeví ikona, takové kolečko s pochodujícím koněm, a generál vyrazí do útoku po cca 1-6 vteřinách. Ta prodleva je naprosto náhodná. Zkouším to řešit tak, že se snažím odhadnout, jestli ta prodleva byla u obou generálů stejná, pokud mám pocit, že ne, oba je stáhnu a zkusím to znova. Výsledkem je to, že poslat oba generály v jakžtakž stejný čas se mi podaří na 5-10 pokus a stejně mi polovina bloků nevyjde, takže levněji mě vyjde jít bez blokování. Když jsem dobýval domácí ostrov, tak tam ta prodleva nebyla, generál vyrazil do útoku okamžitě, resp. s nepatrným zpožděním. Mám pocit, že u prvních dobrodružství tam ta prodleva taky nebyla, nebo byla kratší.

Zergous
28.08.13, 19:27
No občas to laguje tzn hra nestíhá. Jednak je v odeslání docela mezera se kterou se počítá, není to dělat bloky stylem strašněrychlé kliky a čekat. Snad jenom 2x má seff ultrakrátké bloky, jinak jsou běžné. Každopádně hra na bloky údajně není stavěná, čili to nikdo řešit nebude.

VodnikVavrinec
02.09.13, 07:56
bloky jsou chyba, se kterou "nepočítali" při stavbě enginu hry. no ale to je samozřejmě každýho názor, jesti je to chyba nebo vlastnost.
takže lagy jsou tu vždy, tak se s nima musíš naučit útočit

rriva
06.10.13, 22:34
mě bloky taky moc nešly, tak se raději řídím tímto návodem: http://settlersonlineguide.weebly.com/index.html

Baron_z_Ibelinu
07.10.13, 11:32
no podle mě to ze začátku chyba možná byla ale nyní je to jedna z věcí, která této hře dává šmrnc, jinak by to bylo stále dokola posílající halda vojáků na každý tábor... takhle je tam aspoň ten adrenalin, že si člověk neni jistej na sto procent do poslední chvíle že se blok podařil..... jinak vim o čem mluvíš ta prodleva od toho než to zadáš a než opravdu vyrazí je zvláštní a nepříjde mi že by to bylo lagem, protože když dostanete lag, tak se vám něco na chvilku sekne a pak se to rychle posune tam kde to správně mělo být.... ale nejsem odborník na lagy :D