View Full Version : Nende se mi přihlásit
Po poslední odstávce 28.8.2013 se nelze přihlást, po stisknutí "Hrát" nyní vše v pořádku, ale po naběhnutí na modrý podklad naskočí chybová hláška: Zóna serveru selhala. V této zóně byla nalezena chyba.Zkuste to prosím znovu .Toto je furt dokola,snažím se připojit od 9h ráno.Už jsem zkoušela všechno možné,...restart, vypnutí PC, obnovení stránky, vyčištění CCcleanerem, defragmentaci disku,už nevím co mám ještě zkusit,prostě to nende....: (
Dobrý den podaří se mě přihlásit a jak mě naskočí načítání tak u druhého to dojde ke konci a nic se nenačte a mohu čekat hodinu či dvě a nic, A to jsem zkusil jiné prohližeče obvnovu sistemu,vyčištění no proste to samé co tu píše kolega víše,mám premium a nic a tato chyba se oběvuje tak 1dnou týdne už mě to opravdu nebaví a to mě ta hra baví díky za odpověd a nějakou opravu
to je fakt užasný zase příjdu o bonusy super
Prosím, obraťte se na zákaznickou podporu.
BB_Kahsi
Dnes asi o 17.30 h som sa prihlásil, ale nechce mi načítať hru. Je nejaký problém so serverom?