View Full Version : Zóna serveru selhala
Warlord_Settler
28.08.13, 10:09
"V této zóně byla nalezena chyba. Zkuste to prosím znovu."
Zkusil jsem pětkrát a pořád nic. Hra se mi nenačte. V čem je problém? Prosím o nápravu.
Děkuji.
Warlord
Pospa_Scorpion
28.08.13, 10:13
Já to zkoušel dnes a to samé. Asi údržba nedopadla dle očekávání.
Bajaja2013
28.08.13, 10:45
taktéž,taktéž
Stejný problém, nakonec jsem se tam nějak dostal, ale ukazuje mi to naprosto nesmyslný limit populace (o cca 500 více než můžu mít), mám tam tři jakési cizí generáli navíc (a s vojskem,které jsem před tím nemě). A zmizely i skoro všechny lesy... Psal jsem na podporu, tak jsem zvědavý, co se bude dít...
Thomson-1928
28.08.13, 12:00
Taky mi to nejde! Doufám, že vývojáři jako omluvu pošlou nějaký pořádný bonus, když nelze získat ten za první přihlášení dne :-(
Koukám, že asi máme chybu všichni :(
Opravdu nás bude asi hodně. Mám stejný problém od dokončení údržby.
ostrajehla
28.08.13, 12:25
taky mi to od rána nejde....
hmm...taky mi to nejede...tak schválně...do kdy to opraví....
trochu mě fascinuje, že ještě nikdo nevydal žádné oficiální prohlášení... Nemusí snad ani říkat co je za problém (to nemusí vědět), ale bylo by dobré vědět, že o problému vědí a řeší ho...
jj, přesně tak... pojede to ještě dnes??
DeViLPraha
28.08.13, 15:36
no tak uvidime jak to dopadne po restartu v 16:30.
Možná to přestane fungovat zbytku.
Vážení osadníci,
v 16:30 bude nakrátko odstaven server. Fórum bude stále fungovat. Budu vás stále informovat o vývoji.
BB_Kahsi
děkujeme za neustálou informovanost.. (poslední info bylo někdy v 8 ráno ???)
Prosím o nápravu, nemám pomalu žádné stromy a po přidání 2500 ks krmení pro ryby je naleziště za cca 15 minut vyčerpané, ale zase je ten rybolov fofr :-D
Bajaja2013
28.08.13, 16:40
U mě také,stromy vyskákaly i s kořeny,lidi naběhli tak že populace je přeplněná a cizí základna (generál) mi tam kouká jak se sklízí obilí :D :D Už jen sobi a Santa a je to OK :D :D