View Full Version : problem s pripojenim
Zdravim, mam problem s pripojenim do hry,respektive nacteni hry, po prihlaseni, probehnou oba nacitaci bary, ale jakmile ten druhy dobehne na konec tak se nic nedeje, nedochazi ke normalnimu nacteni stranky, ale jen koukam na uvodni obrazek s barem zalpnenym na 100 procent.
Nepomohlo ani nekolikanasobne znovunacteni... co s tim?
Lenkestr
Ahoj, prošel sis http://forum.thesettlersonline.cz/threads/387 ? Je tam pár kroků co i mě několikrát pomohly. R
Ahoj, prošel sis http://forum.thesettlersonline.cz/threads/387 ? Je tam pár kroků co i mě několikrát pomohly. R
nakonec se to nejak umoudrilo samo, ale nevim, kde byl problem
Po dnešní údržbě serveru se nemůžu připojit a píše mi to , že server selhal. Jsem sám, nebo je nás víc?
je nás víc a to jsem měl dneska dostat jako bonus krystaly doufam že se to vyžeší
A BB Kashi mlčí a mlčí a mlčí. Fakt bezva.
Mám absťák, kurňa. A bonus za každý den přihlášení bude v p....., protože za chvíli jdu do rachoty.
jsem na tom stejne porad to nejde
Přesně kvůli takovým nesmyslům jsem přestal hrát Farmeramu. Samá údržba, a jediný co z toho bylo, že se to sekalo, je čím dál víc složitější na oládání a celkově k ničemu.
jj jsem zvedavej kdy to pude
Asi nikdy. Já přijít o 2 a půl hodiny později do práce, tak mě skoro vyhodí, a tady se ani neomluví, třeba 50drahokamy.
Začínám bejt alergickej na větu spojení v tomto serveru selhalo.
EmhyrVarEmreis
28.08.13, 09:51
Trpělivost.
Jo, Zaklínač je skvělej. Už mám předplacenou trojku.
EmhyrVarEmreis
28.08.13, 10:47
Kniha je skvělá.
PC hry ještě lepší, hlavně 1. Knih je taky asi 6 dílů.Teď mi to pro změnu píše spojení selhalo.
EmhyrVarEmreis
28.08.13, 11:01
Knihy jsou mnohem lepší než ty hry. To je zcela nesrovnatelné. Ty hry jsou slušné, ale co do kvality je nelze ani v nejmenším srovnávat s knižní předlohou.
Spíš bych řekl jiný. Každý má svý kouzlo.
Třeba můj případ. Seznámil jsem se s PC přes hru The Settlers IV a nedám na ní dopustit ještě dnes, i když se mi jí ještě nepodařilo dohrát. A plno lidí řekne, to je hra pro děti. Tak co?
ostravak52
28.08.13, 11:50
jak to že někomu to šlape a někomu ne??????Aspoň nějaké vysvětlení by to chtělo!!!!!
mne to neslape ani po pouziti CCleaneru
kdo mi poradi co to je ten ccleaner a jak ho použit diky
program na vyčištění pc. jednoduchý na ovládaní. dej do googlu stakni nainstaluj vyčisti.
Jinak vyčistil jsem to a taky nic. Ještě skusim ad-aware
aha diky myslim že to nepomuže proto že jsem to skoušel na třech ruznych počitačich a nic
http://imgup.cz/images/2013/08/28/K0Oud.jpg
co to kuva je !!!!
to sem zvedavej, jak mi nahradej škody..
Všechno v prdeli.
To Podskalak:
A můžeš mi prosímtě říct jaké škody jsi měl v Kč, že požaduješ jejich náhradu?
Laskavě si všichni uvědomte, že se jedná o hru a ne o burzu s akciemi. Mě osobně nejspíš už půl dne jedou tavírny zlata bez bufu - no a ?....tim, že tu budu nadávat nic nevyřeším.
To Kahsi: Na foru jsem narazil na příspěvek kde autor píše, že někomu hra jde a někomu ne, tak jsem z toho teď trochu zmaten. Můžeš to kdyžtak objasnit na hl. stránce - už teď je ta zpráva trochu zmatečná, když je tam, že údržba je hotová. Možná zpráva na hl. stránce tipu - nejde se přihlásit, vývojáři pracují na opravě a jakmile budu mít další info vyvěsím ho zde by nebyla naškodu.
A tim že budeš žvatlat do cizich komentu asi vyřešíš světovej mír, co ?
Přesně je to jen hra skus nějaký úspěchy v realitě. sice jsem měl dneska mít jako bonus krystaly ale co už :-)
V realitě sem uspěšný, mladý muž.
Akorát sem trochu zelenej :D
Tak to vypadá, že soudruzi z NDR udělali někde pořádnou chybu. Bylo by potřeba probudit techniky po polední siestě. Takto z nás eura nedostanou !!!
no aspoň z nás dostanou posty na forum :-)
To Podkalak:
co dodat - tvoje komentáře mluví za vše ... :)
Jsem rád, že všichni pochopili princip fora, totiž, že každý problém se řeší ve vlastím vlákně. Asi bych navrhoval uzavření.
děkuji RT že jste to nějak udělali že jsem nepřišel o bonus za připojení
EmhyrVarEmreis
29.08.13, 09:01
Stále se nejde připojit do hry už od včerejšího rána až do teď nejde