View Full Version : nefunkční lesníci tvrdého dřeva
Warlord_Settler
21.08.13, 16:07
Dnes mi najednou z ničeho nic přestala fungovat většina lesníků. V přehledu ekonomiky je u nich nula, jako že nepracujou. když kliknu na jednotlivé budovy, tak je tam zobrazeno že pracujou, ale ukazatel se neposouvá. nic neprodukují a je tam napsáno, že čas produkce není k dispozici. Prosím o urychlenou pomoc. přicházím o lesy.
Děkuji. Warlord
Warlord_Settler
21.08.13, 16:09
Tak už se to spravilo samo. Nechápu. Co se stalo?
+0 je fajn
je to nejvetsi cislo co muzes u lesniku dokazat,gratulka
0 se stava tehdy pokud nemaji co obnovit -> tvuj ostrov ma zrejme nadrpodukci doplneni lesu vuci jeho konzumaci..
Toto jsem hlásil na podporu již v červnu,tohle mi odepsali:
Jelikož se tento problém objevil po poslední údržbě, nahlásili jsme ho technickému oddělení. Technici spolu s vývojáři pracují na řešení tohoto problému a doufáme, že řešení poskytnou čím dříve. Jakmile se vývojáři na nás obrátí, budeme Vás kontaktovat, nebo řešení bude zveřejněno na fóru.
Lesníci ukazují 0, když už nemají co dělat. To znamená, že je lesníků více, než dřevorubců, zasadí všechny stromy a pak musí čekat na dřevorubce.
Warlord_Settler
27.08.13, 18:23
Lesníci ukazují 0, když už nemají co dělat. To znamená, že je lesníků více, než dřevorubců, zasadí všechny stromy a pak musí čekat na dřevorubce.
No, tak toto rozhodne neni ten pripad. Mam hodne stromu, ktere nejsou plne. A lesnici se flakaj...
mimochodem dneska zase...
Ahoj, po posledním megaupdatu mám vykácené lesy. Nevím, jestli to s tím souvisí, nebo mi to opravdu stihli vykácet, ale dost mě to zarazilo. Pořád jsem čekal, až se načtou a nic. :D Předtim jsem je měl plné, ale udělal jsem pár (málo) upgradů jak lesníků tak dřevorubců. Stalo se to už někomu takhle přes noc (a den)?
Ahoj, po posledním megaupdatu mám vykácené lesy. Nevím, jestli to s tím souvisí, nebo mi to opravdu stihli vykácet, ale dost mě to zarazilo. Pořád jsem čekal, až se načtou a nic. :D Předtim jsem je měl plné, ale udělal jsem pár (málo) upgradů jak lesníků tak dřevorubců. Stalo se to už někomu takhle přes noc (a den)?
Taky jsem měl saharu bez větvičky. Po odpoledním update mám semtam nějakou větévku zpět, ale i tak to u mne vypadá jak po orkánu Kyril...