PDA

View Full Version : Mód Dovolené

misan40
21.08.13, 12:28
Myslím,že by bylo dobré zavést mód dovolené.Třeba 30 dní na rok.Pokud by si to hráč vyčerpal mohl by dostat možnost si další dovolenou koupit za mince či drahokamy.Každý z nás jede na dovču či mladší ročníky mají školu v přírodě,výlety atd. a pokaždé není možnost připojení.Alespoň by si zakladatel nebo velitel cechu nemusel pamatovat ten a ten je tam a tam a na tak dlouhou dobu,ale rovnou by viděl u ikony hráče,že je na dovče.

Ursa_Major
21.08.13, 12:42
Jo! A kdo by si ji nevybral, tomu by ji systém proplatil v modrejch kamenech. Jsem naprosto pro!!!

Reborn
21.08.13, 15:13
k cemu by to bylo? pvp tu neni.. jediny v cem by to zaviselo je cech kde se staci dohodnout a nebo opustit docasne cech. Ostrov si pozastavis a nebo nechas bezet ladem.. to vyjde defakto nastejno

Galaxitus
21.08.13, 15:23
ja sem pro,nakoupim drahokamy v "akci" a hotovo

papaluky5
21.08.13, 17:55
ja jsem spis pro zastup uctu... to by byt mohlo... aby nekdo za me kdyz tu nejsem mohl splnit cechovni ukol, obnovit pole atd...

Reborn
21.08.13, 20:16
appaluky5 ano to by se hodilo

A_T_F
21.08.13, 23:47
Pak ale vůbec není potřeba žádný "mód dovolené", pak stačí implementovat regulérní zástupný přístup k účtu. Pokud já bych na svém účtu povolil konkrétního zástupce, ani bych mu nemusel dávat své heslo, on by se mohl normálně příhlásit přes svůj účet, a taky by šlo nastavit úrovně, jak velkou kontrolu nad svým účtem chci dotyčnému dát. Např. základní mód, který dovolí jen stavět studny, pole, doly, vyslat geologa a průzkumníka - tím nehrozí, že vám dotyčný vybrakuje účet a po týdnu se vrátíte k práznému ostrovu, zatímco on bude mít najednou sil dvojnásobek.

Big_Bee
23.08.13, 10:42
Jsem pro vytvoření možnosti definovaného aktivního zástupu. Travian tak funguje, proč by to nemohlo jít zde.