PDA

View Full Version : 2.Hlasování - diskuze

Kubamorlo
10.08.13, 18:29
Já sám osobně si myslím, že tyto věci, co budou přidány / o ně bude hlasováno jsou mnohem lepší. Žádné nepoužitelné kladivo, nebo dobrodružství k eventu; ty schránky se snad budou kupovat + 2 věci na hlasování :-O, tak snad doufám, že se odhlasuje něco použitelného.

Jinak já osobně hlasoval pro dobrdružství večeři a čokozajíce.

A_T_F
10.08.13, 21:22
Já teda nevidím použitelného skoro nic... asi budu šetřit do další obnovy, jestli něco nepřijde.

Reborn
10.08.13, 21:40
v minule varce jsem videl pouzitelne severany, v teto varce vzhledem k prodejnosti sila i kdyz se tvrdilo ze bude neobchodovatelne je pouzitelne silo, v nasledujici varce nevidim jedinou pouzitelnou vec vzhledem k cenam v mincich...

Dalnar
10.08.13, 22:02
Mě se docela líbí ti zajíčci. Zásobárna je věčně zapráskaná.

A_T_F
11.08.13, 00:13
...v nasledujici varce nevidim jedinou pouzitelnou vec vzhledem k cenam v mincich...

Cenu cech mincí vždy určuje nejužitečnější věc v obchodě cechu. Pokud nebude nic extra zajímavé, tak cena mincí bude padat tak dlouho, než se jedna věc vyplatí. Vice versa, tím že silo je levné a zajímavé, cena cech mincí nyní vylétla na historické maximum.

Dalnar
15.08.13, 08:44
Tak mě napadlo, že to lepidlo na knížky by byla asi nejlepší věc, která by se mohla natrvalo uhnízdit v cechovním obchodě.

Karamon
15.08.13, 09:26
jo to by nebylo spatny :)

ygan
15.08.13, 10:37
dejte zpátky seveřany a je to nejlepší váš krok co můžete udělat:(((

Reborn
15.08.13, 14:40
cech mince maji vsa i nejakou hodnotu hlavne pro lidi 45+ de to obcas chce strelny, prach voziky, mince apod zaplatit takze by se hodilo aby tam bylo take neco rozume uzitecneho korespondujiciho s touto cenou..

A_T_F
15.08.13, 23:43
Oho hlavně by z denních úkolů, úkolů cechu i krizových úkolů měly zmizet blbosti které se týkají střelného prachu, povozů, kol, výroby damašků atd, když rozdáváním děl, damašků a kuší na adventurách učinili jejich výrobu úplně zbytečnou a tak ty budovy nikdo nestaví. A z ledku by se mělo dát vyrábět nějaké hnojivo, protože aktuálně je úplně k ničemu.

Radiak
16.08.13, 08:38
Kubomorlo hlasoval jsem úplně stejně

Reborn
16.08.13, 09:32
A_T_F: jen diky tomu to ma alespon nejakou cenu, hodilo by se nejake vyuziti pro ledek, strelny prach, titan(ztaveny) a defakto casem i pro vyklicene fazolky(neni tam jediny spotrebni material)