View Full Version : Vytěžený měděný důl za 1 hodinu!
Od středeční údržby špatně fungují měděné doly. Stavím pouze doly s rychle těženým ložiskem na levelu 3.
3 ze 6 dolů těží extrémě rychle že cca za 1 hodinu spadnou. Hra každých cca 20 vteřin zalaguje (to sleduji od doby co to hraju a docela mi to vadí, rozhodí se ozdoby na ostrově...) při každém zalogování to z dolu ubere 6 - 9 jednotek měděné rudy ani se nedokončí cyklus a začne cyklus nový. Zatím jsem to zkoušel z bonusem, jestli to dělá i bez bonusu jsem zatím nezkoušel takže nevím jestli to hraje nějakou roli.
Abych řekl pravdu, ani mi to nevadí protože se vytěžené suroviny započítávají a na vytěžení stačí 2 talíře ryb :) ...ale hlásit se to musí!
Přikládám screen... levý a pravý důl vykazují popsanou chybu. všechny doly jsou stejné a puštěny ve stejný čas.
Nejsem sám kdo s tím má problém.
http://www.lukasnovak.cz/chybadolu.jpg
Snad to další údržba spraví :)
Tak při dalším testování jsem zjistil že bonusy, vylepšené ložisko nebo level dolu nehrají roli. doly jsem zatím stavěl pouze tam, kde to zlobí tj. S2 levý a pravý a S4 prostřední.
Zkusím ještě najít nová naleziště a kompletně všechny doly postavit najednou jestli se bude chyba opakovat jen na těchto místech nebo to dělá u posledních třech nalezených nalezištích.
Přikládám video kde to můžete vidět v akci :) to zalogování jak jsem psal předtím nehraje až takovou roli ale všiměte si jak se rozhodí záhonky. při zazoomování myší se to opět napraví a za několik sekund se to zase zasekne a rozhodí.
http://youtu.be/4r7FxknCHs0
Díky testování jsem se obohatil měděnou rudou kteru si nemohu nechat. Proto ji budu rozdávat DNES PŘESNĚ VE 21:00. Vystavte tedy ve zmíněnou dobu rybu za 500 měděný rudy... rozdávat to budu do vyčerpání skladových zásob cca 30k ;)
Aspoň uvidím kdo si to tu čte a jak se to rychle rozkřikne :D jestli vůbec :)
hmm nepostrehl jsem... doufam ze to funguje i na nevycerpatelny doly :D :D :D
Už vše funguje jak má. Asi zatížený server -či co :)
Ahoj, dneska v noci jsem si vsimla stejneho problemu :) Dva medene doly v sektoru S2 mi tezi jednotku medi co vterinu, vterinu a pul.
Nevim, co si s tim mam pocit.. asi docasne reseni bude, nestavet ty dva zrychlene doly.
Dekuji za pripadne rady ci napravu :)
http://imgup.cz/images/2013/08/13/VZOFp.png
Taky se mi to stalo. Vidět dle obrázku přítel mi hodil bonus, který je na 9 hodin. Spouštěl jsem ten důl až to hodil tzn opravdu 9 hodin. Na bonusu zbývá 7 hodin, ale důl je prakticky prázdný (132 mědi) je na druhém levelu. Rychlost těžby je 1:54 tj skoro 2 minuty a vytěží 2 rudy (2 lvl) tak za hodinu vytěží 60 rudy. Ten důl má přes 800 rudy, když je čerstvý. Tzn má fungovat skoro 13 hodin !!! a né spadnout za 2 hodiny
Přesně stejný problém dnes 13.8. večer. Spustil jsem všech 6 dolů ve stejný čas. 1,5h po spuštění jsou už 3 spadnuté, a zbylé mají různé zůstatky ale všechny výrazdě menší, než by mít měly!
Dělám toto spuštění každý večer a zatím s tím nikdy problém nebyl.
dělá to i na pomalých (normálních) nalezištích. zajímavé, že u každého dolu jinak rychle. zrychlené mám ale všechny měděné. Bonus nema vliv na chování, nepovedlo se mi zjistit, zda má vliv na množství získané rudy (přibývá to moc rychle).
U železných dolů jsem nic podobného nepozoroval. A nějak to skutečně souvisí s "lagem", který se každých pár sekund projeví právě vytěžením rudy z dolu...
Občas mi to ještě udělá. Bonus na to vliv nemá,, vlastně má vliv na vytěžené suroviny, to jo :)
Právě máme údržbu tak se to snad spraví :) škoda že jsem si neudělal zásoby :D