PDA

View Full Version : Obchod (trh) - co by ještě víc připodobnilo trh "reálnému" obchodu

Ursa_Major
08.08.13, 10:25
Poslední změny (možnost počítat košíky po jednom, možnost požadovat za něco doplňky dolu a další) mě celkem nadchly, škoda jen, že na to nevyšlo zvláštní upozornění (nebo jsem ho nenašla) a tak jsem si to musela odzkoušet metodu pokus-omyl co je co. Ale jinak je to super.

Co by se mi ještě líbilo:

1) možnost smíšených balíčků - např. chci nabídnout 1 k žuly a 1 k exoprken za souhrnnou sumu řekněme 2 k mincí - abych to mohla nabídnout takhle najednou (případně totéž požadovat) v jednom balíčku - protože když to rozepíšu, tak se žulou mi utrhnou ruce a exoprken se za rozumnou cenu nezbavím :D

2) možnost zvýhodnění na trhu - při odebrání více různých slotů (které bych si předem označila) jedním odběratelem přidám automaticky jako bonus napr. zrádce (nebo sluneční záři - co komu překáží) :D

Ještě by se toho určitě našlo spousta, ale tohle mě tak napadlo, když koukám na trh, jak se pohybují ceny...

lukas84cz
08.08.13, 12:34
Ještě by se mohla udělat nějaká aukce.... kdo dá víc určité suroviny :)

Dalnar
08.08.13, 12:36
Jo aukce by byly zajímavé.

Kubamorlo
09.08.13, 07:33
Hlavně ty aukce by byly dobrý nápad, ale musely by být smyslné (ne jak ve většině her že slupnou prachy i když nic nevyhrajete). Ještě by šly přidat nějaký upgrady obchodní stanice (asi hlavně za mince [100-250-500-1000]) a po upgradu by se odemkl další volný slot, nový lot + třeba na určitém lvl zadávat víc věcí v jednom obchodě, nebo vyvolávat aukce.

Dalnar
09.08.13, 07:47
Mě by se libilo vylepšení budovy obchodní kanceláře. Každý upgrade by zvyšoval počet lotů.

Reborn
09.08.13, 09:49
hlavne by to chtelo u lozisek apod moznsot prodat napriklad 2*300 jako 500 doplneni a 100 vam zbyde...

Kubamorlo
10.08.13, 13:42
Hlavně možnost požadovat na trhu i doplnění do dolu (jen ty co ve hře opravdu jsou) a jiné věci, co jdou jen prodávat.