PDA

View Full Version : Seveřani

Mawerick
07.08.13, 20:20
Už se podařilo zrušit Seveřany v odměnách za cechovní mince, je to napořád? Podle mě to byla jedna z odměn, která mne bavila...

Karamon
07.08.13, 20:31
bohuzel asi ne porad pokud i to neodhlasujem jinak :)

A_T_F
07.08.13, 22:31
Silo se ti nelíbí?

Karamon
07.08.13, 22:35
no me osobne se taky moc nelibi kdyz je jen jedno to proste nikoho nevytrhne :)

Erina
07.08.13, 23:07
Nejak BB opomneli rici, ze chteji odebrat z cechovnihgo obchodu zlatou horecku, severany a stavebni misto navic a misto nich tam dat to silo a jakesi zbytecnosti. Ted uz v cechovnim obchode neni skoro nic, za co by stalo utracet cechovni mince a tim padem jaksi cechovni ukoly pozbyvaji perpektivu.

Reborn
08.08.13, 01:35
cozpak o to ale nakoupene silo je obchodovatelne tudis jde o mistifikaci oproti tomu co nam BB rikal.. -> furt je co delat s mincema cechu

Casiopea
08.08.13, 04:40
Erina BB nezapomělo ta informace proběhla v souběhu s infem o hlasování co do cechovních odměn místo toho přijde bylo tam jasně napsané že se bude rušit Zlatá horečka a Seveřani a místo toho jste si odhlasovali silo a libovolně tam oni přidali tuším tu sportovní adv

Amelie
08.08.13, 06:59
bohužel, tak jak byla ta informace podaná, bylo zcela jasné, že některé užitečné věci zmizí... psali, že zůstanou jen ty dva bonusy... a budou nahrazeny některými "užitečnějšími"

Dalnar
08.08.13, 07:03
Ono je to spíš o tom, že všichni byli zaměření na to silo (což je samo osobě nic moc btw) a už méně bylo zdůrazňováno co bude nahrazeno, takže to trochu napadlo.

Bisclaveret
08.08.13, 07:58
mě silo přijde dobré, hlasoval jsem pro něj. Akorát zapomněli říct, že bude pouze jedno. Tím se to značně mění a kdybych měl možnost znovu hlasovat, tak bych si vybral něco jiného. Raději bych byl pro, kdyby bylo silo drahší, ale šlo jich koupit více. Takto je "vytoužená" odměna hned pryč a co pak...

Ursa_Major
08.08.13, 09:01
ale nezapomněli, říkali že bude jen jedno silo a taky že toto konkrétní silo nepůjde obchodovat, že půjdou jen ty za dia

Erina
08.08.13, 10:27
Proste ty blbosti, co nam BB nadelil do obchodu mne naprosto demotivuji k plneni CU a myslim, ze nejsme osamocena s timto nazorem. Abych si kvuli tomu, ze si muzu koupit 1 silo a nejakou adventuru, kterou BB udelali k fotbalovemu mistrovstvi honila triko a plnila CU, to opravdu nehrozi. Chtelo by to vic myslet, kdyz se delaji nejake zmeny... Tohle je cesta do pekel, na kterou dojelo uz par her a ani premium ucty + fazole to nezachrani.

Karamon
08.08.13, 10:27
no bud to byla zamerna mystifikace nebo zmenili rozhodnuti... ale osobne moc nechapu jak to chteli udelat aby neslo to za cech mince obchodovat

Karamon
08.08.13, 10:28
Erina silo jde zatim prodat takze smysl to ma :) a co se tyce toho fotbalovyho dobrodruzstvi taky moc nechapu na co tam dali zrovna tohle a jeste k tomu za tolik

Ursa_Major
08.08.13, 10:33
třeba k tomu časem přihoděj nějakej suprovej event :-DDD

Erina
08.08.13, 10:55
Urso, myslis jako ten balonkovej? Ten se tedy opravdu, ale opravdu vydaril :-D

Karamon
08.08.13, 11:16
no nevim to dobrodruzo bylo k eventu mistrovstvi sveta ve fotbale v 2012 tak nevim jaky to ma smysl dat ho tam za cech mince kdyz letos ME nebude

Casiopea
08.08.13, 11:38
pokud si dobře vzpomínám ani tohle BB nezapomělo říct, že bude silo jen jedno bohužel když se necháte zaslepit vidinou SILA a nečtete zbytek potom si stěžujete a jste překvapení :-)

Karamon
08.08.13, 11:45
Casiopea kdyz zacalo hlasovani o cech obchodu tak nikdo nevedel ze bude jen jedno a docela se to tu hodne resilo urcite to nekde najdes jeste tu na forku tak to nehazej na nas ze je to nase blbost

BB_Kahsi
08.08.13, 12:07
Myslíte tohle vlákno? http://forum.thesettlersonline.cz/threads/985

Karamon
08.08.13, 12:15
Kahsi sam dobre vis ze to tam bylo doplneny dodatecne ze bude pouze jedno a nebylo to znamo hned, ale to tu uz resit nehodlam jen me stve kdyz tu nekdo napise ze je to nase blbost...

Dalnar
08.08.13, 12:25
Jako zcela upřímně, ono tam teď v tom obchodě není nic moc za co by se daly ty mince útrácet. Trošku škoda, protože už vidím jak to snižuje morálku na plnění cechovních úkolů.

BB_Kahsi
08.08.13, 12:27
Tento údaj tam byl hned od začátku, jak to jistě všichni potvrdí. Tady je například diskuse z následujícího dne, kde Moor8 jasně zmiňuje jedno silo: http://forum.thesettlersonline.cz/threads/987-Diskuze-o-hlasov%C3%A1n%C3%AD-o-zm%C4%9Bn%C3%A1ch-v-cechovn%C3%ADm-obchodu?p=5947&viewfull=1#post5947

Mawerick
08.08.13, 15:46
No prostě myslím, že Seveřany byste mohli vrátit... O tom max. jednom silu jsem věděl, některé věci mi nevadí, ale Seveřani byli jedno z nejlepších dobrodružství.

Erina
08.08.13, 16:05
Dalnare a divis se tem lidem, kdyz nemaji motivci na co setrit? Koupis silo a co dal? Prdlacky, svagrova...

A_T_F
08.08.13, 16:44
Potvrzuji, že informace o tom, že silo bude jen jedno, byla hned od začátku. Také to, že končí místo ve stavebním seznamu i seveřani, a šlo jen o to, čím to bude nahrazeno, z toho důvodu je silo nejrozumnější varianta. Ty sice silo máš koupené a co dál? Tak třeba hledej lidi, co ho ještě koupené nemaj a nemaj ani na jeho nákup, aby ti ho za nějakou úplatu koupili... obchodovatelnost sila dodává hře nový rozměr a oproti původnímu záměru (neobchodovatelné) to považuji za lepší variantu.

Casiopea
09.08.13, 13:54
Karamon paměť mi ještě slouží minimálně u nesmyslu jako byl zařadit do cechovního obchodu silo v počtu 1ks to už mi bylo zpočátku jasné že potom tam ta položka bude zbytečná v cechovním obchodě by měly být věci trvale ke koupení ne jen jednou a dost, takže zkus líp číst novinky potom se nebudeš muset rozčilovat :D