PDA

View Full Version : problém s přihlášením

viperka2013
23.07.13, 08:07
Dobrý den, mám problém s načtením hry. Domovskou stránku to načte, ale po napsání přihlašovacích údajů a zmáčnkutí hrát teď, mi to napíše že to mám skusit znova. Ani tak to nejde. Není náhodou ještě prodloužená odstávka nebo tak něco?

Casiopea
23.07.13, 08:15
stačí si přečíst titulní stranu, plánovaná odstávka od 6:00 do 9:00 pro ukončení balonkového eventu, odstávka začala později než se plánovalo, je 9:15 takže předpokládám že se posune i čas startu serverů

Brba
30.07.13, 08:53
Už od včera se nemůžu přihlásit. Dokonce nerozkliknu v nejčastějších dotazech ani ten svůj. To je že po přihlášení se objeví prázdná stránka.

BB_Kahsi
30.07.13, 11:44
Moc nechápu předchozí příspěvek. Buď se nejde přihlásit na fórum a vidět nejčastější dotazy a tím pádem ani nejde napsat ten příspěvek. Nebo druhá možnost, jde, ale tím pádem se jde přihlásit na fórum. Jak přesně jste to myslel?

BB_Kahsi

Hroch00
03.08.13, 16:08
mam problém s naskocenim hry normalne se prihlasim zadam heslo vse v poho pak dam HRAT NY naskoci tam bila obrazovka s načítacím ruhem sekne se ve cvrtce a dal nejede když se odhlasim a dam to samy je tam furt ta cvrtka poradite co stim dekuji HROCH00