View Full Version : Nové BUFFY / BONUSY
Podle mě je třeba trochu zvýšit hodnotu některých předmětů tak aby se více vyplatilo je vyrábět. Tak mě napadlo několik nových buffů.
Dvoukolák
Kola + Exo prkna -> Dvoukolák - Bonus 3x na 8h na budovu
Koňský Povoz
Vozy + Koně - > Koňský Povoz - Bonus 3x na 16h na budovu
Vojenský Výcvik
železné meče + pivo + chleba -> Bonus 2x na 8h na kasárna
Elitní vojenský výcvik
Ocelové meče + pivo + chleba -> Bonus 2x na 16h na kasárna
VodnikVavrinec
04.07.13, 17:47
zajímavé nápady na bonusy
Ještě mě napadla výroba toho knihařského lepidla co jsme dostali. Vzhledem k těm časům by to nebylo vůbec marné. Voda + Maso = Lepidlo.
Mě by se osobně líbil 2x bonus na 12h, aby ho šlo nahodit na delší dobu než Irmu (ta je moc krátká a já nejsu furt u settlers).
methefirst
17.07.13, 12:20
Tenhle nápad se mi hodně líbí, protože jsem došel k závěru že z těch nejpokročilejších budov potřebuje jen exopilu a dílny na desky a nej papír, kuší damašků i děl mám dost z adventur, o to víc že o ně nepřicházím, tak pro mě nemá vůbec smysl je stavět a budovy jsou hooodně drahé
Prometheus
17.07.13, 12:56
Nové buffy budou, nechte se překvapit.
methefirst Jak řešíš úkoly typu vyrob xy damašků, kuší, děl? Minimálně jedna budova od každé expertní je nutnost pro plnění questů.
Nové buffy možná budou, otázka jestli budou vyráběné nebo pouze kupované, případně darované jako odměny....
Nějaké možná budou za hvězdičky, z pohádek, možná jako odměny z dobrodružství, nechte se překvapit.
BB_Kahsi
methefirst
18.07.13, 12:06
zatim mam lvl44 a žádný takový quest mi eště napřišel
Tady ještě nejsou, budou na testu.
Ale to opět neřeší nízkou využitelnost některých surovin / budov.
by mohli udelat i nejaky x2 buff co by po nahozeni od pritele trval 12 hodin bylo by to pak jednodussi s nahazovanim :)
EmhyrVarEmreis
26.07.13, 16:59
Třeba se dočkáme nových buffů za Star Coiny, kdoví.