PDA

View Full Version : aktualizace vyrovnávací pamětí prohlížeče -> kvůli tomu nelze spustit hru.

Settlerka
03.07.13, 16:19
Zdravím,
mám problém. Zničeho nic mi začala hra čím dál víc padat a při dalším přihlášení mi to hlásí chybu ať si aktualizuju vyrovnávací pamět prohlížeče. Používám Internet explorer 9. Někdy to prostě naskočí a jde to, pak zas ne.
Kde se ta vyrovnávací paměť IE9 aktualizuje, prosím? Jen mi neraďte změnit prohlížeč. Děkuji :)

https://dl.dropboxusercontent.com/u/183499125/error.jpg

Casiopea
04.07.13, 03:49
ahojky ono by možná stačilo vyčistit Ccleanerem ale zkus kouknout na link je tam i IE, podívej se na nastavení jak máš nastaveno

http://www.fio.cz/navody/cache/

Alfajk
04.07.13, 11:07
staci zmacknout ctrl + F5 coz je reload stranky vcetne novy cache

Settlerka
04.07.13, 15:07
ccleaner mě napdl jako první věc, kterou použít, když to nešlo,a le nepomohlo. Když se hra načetla, chyběli tam textury, nepř. všechny farmy nebyly vidět. Zatím to dneska jde úplně bez problémů, tak si říkám, že možná chyba chyba u našeho připojení a s hrou to nesouviselo. Uvidím večer.

Settlerka
04.07.13, 15:14
staci zmacknout ctrl + F5 coz je reload stranky vcetne novy cache

Jestli mi to večer zas nepůjde, zkusím to. Díky tobě i Casiopea

Zemepan
20.07.13, 12:53
Zemepán,mám taký istý problém ako settlerka,ibaže využívam Google Chrome... ďakujem.

ex_MOD_Leonell
20.07.13, 18:44
Zdravím,
mám problém. Zničeho nic mi začala hra čím dál víc padat a při dalším přihlášení mi to hlásí chybu ať si aktualizuju vyrovnávací pamět prohlížeče. Používám Internet explorer 9. Někdy to prostě naskočí a jde to, pak zas ne.
Kde se ta vyrovnávací paměť IE9 aktualizuje, prosím? Jen mi neraďte změnit prohlížeč. Děkuji :)

https://dl.dropboxusercontent.com/u/183499125/error.jpg

Stává se to po údržbě (první hraní po údržbě) ?

To by odpovídala ta hláška - stará verze klienta ... IE vzal verzi z cache a zkusil ji použít.

Zkusit to co tu radili: vynutit načtení celé stránky znovu CTRL + F5

Aktualizace Windows máš automatické nebo je stahuješ ručně - zkusit zkontrolovat při ručním.
Podívat se na použité doplňky - vyházet co nepotřebuješ (pro zrychlení IE) ... nebo si pozvat někoho znalého (ne jen znalejšího).

CCleaner - pozor na jeho používání pokud tomu nerozumíš !!!

Settlerka
20.07.13, 19:06
Příspěvek jsem vlákala 3.7. a teď když jsem koukala na novinky na hlavní stránce, údržba byla 4.7., tak ten problém u mě v tomle nebude.

CTRL + F5 jsem též zkoušela při znovu oběvení problému a nepomohlo. Podařilo se mi přihlásit až po několika hodinách pokusů.

Žádný doplňky, moduly, atp, nepoužívám. IE mám čistě jen na hraní TSO, ale teď se ukázalo, že i další člověk s tím má problémy v jiném prohlížeči.

Jediný, co jsem nedělala, je aktualizace win (používám sedmičky). Nemám je automatický.

Cache jsem promazala ručně přímo v prohlížeči i přes ccleaner (nemám s ním problémy) a od doby, kdy jsem vložila tenhle příspěvek, se mi to stalo ještě asi 2x nebo 3x s touhla hláškou. Jinak mnohokrát se načítala stránka a hned to spadlo. Problém na PC jsem nevyřešila. Někdy mi to šlo několik dní v kuse a pak půl dne/den jsem se mohla dokola přihlašovat a nic.

Teď (2. den) mám nový notebook, tak uvidím, jestli s tím budu mít i nadále problémy. Vše je nové, čisté a zatím vše běží ok. Sváděla jsem to totiž na připojení internetu, který občas zlobí.