PDA

View Full Version : lepší orientace na dobrodružstvích

MarunkaLebros
01.07.13, 06:41
Hned tři věci si myslím , že by nemuselo být těžké implementovat a usnadnili by nám život :

- tak jako máme na domovském ostrově pod horním okrajem obrazovky důležité suroviny , na probíhajícím dobrodružství bychom je měli nahrazeny jednotlivými vojenskými jednotkami a jejich celkovými počty , které máme aktuálně na dobrodružství , aby člověk nemusel pořád proklikávat generály a počítat ... (máme 9 kolonek , když nepočítám nákup drahokamů ( osadníci, staveb.povolení, nástroje, prkna, prkna, kameny, mramor, drahokamy) a přesně tolik je možných vojenských jednotek :-)

- barevné rozdělení táborů jednotlivých generálů , třeba pruhy na stanech : obyč.generál ponechat stávající , rychlý generál modré pruhy ,veterán pruhy červené .. i to by zlepšilo orientaci

- a pokud je generál odeslán ze svého tábora ( přesun , útok) byl by červeně znázorněn , jako když kliknete na vojenský tábor a zvýrazní se oblast jeho dosahu ... u některých dobrodružství je při delším přesunu , nebo útoku na delší dálku docela umění svého generála mezi stromy najít :-)

SipkovejRuza
01.07.13, 09:14
Super nápad ... máš můj hlas !!

Radiak
01.07.13, 11:04
jo to by se hodilo

McKvak
03.07.13, 11:02
Palec hore za nápad

papaluky5
05.09.13, 17:36
vyborny napad urcite mas muj hlas ;)

Ravise
06.09.13, 20:37
Že mě to nenapadlo :) vynikající!

SirNeNe
21.09.13, 15:13
Evidentně máme smůlu.Dál budeme hledat,který generál je který....

MasterHaluz
21.09.13, 17:38
Hned tři věci si myslím , že by nemuselo být těžké implementovat a usnadnili by nám život :

- tak jako máme na domovském ostrově pod horním okrajem obrazovky důležité suroviny , na probíhajícím dobrodružství bychom je měli nahrazeny jednotlivými vojenskými jednotkami a jejich celkovými počty , které máme aktuálně na dobrodružství , aby člověk nemusel pořád proklikávat generály a počítat ... (máme 9 kolonek , když nepočítám nákup drahokamů ( osadníci, staveb.povolení, nástroje, prkna, prkna, kameny, mramor, drahokamy) a přesně tolik je možných vojenských jednotek
:-)

- barevné rozdělení táborů jednotlivých generálů , třeba pruhy na stanech : obyč.generál ponechat stávající , rychlý generál modré pruhy ,veterán pruhy červené .. i to by zlepšilo orientaci

- a pokud je generál odeslán ze svého tábora ( přesun , útok) byl by červeně znázorněn , jako když kliknete na vojenský tábor a zvýrazní se oblast jeho dosahu ... u některých dobrodružství je při delším přesunu , nebo útoku na delší dálku docela umění svého generála mezi stromy najít :-)

SireNeNe ,četl jsi to ? Je to tady dobře popsáno.

VodnikVavrinec
03.10.13, 06:48
já si myslím, že tohle už tu zaznělo, nápad je to fajn, ale musíme počkat, co na to soudruzi v NDR

Warlord_Settler
03.10.13, 22:54
Super nápad. Taky mě otravuje pořád přepočítávat jednotky... Palec nahoru :-)

diracc
04.10.13, 12:30
Tak možná dobrej nápad, ale já jsem nějak nepochopil, k čemu by to bylo. Ale možná je to tím, že mám vždycky připravený plán bitev a armádu si dovezu přesně podle toho, kolik je třeba.
Ale hlavně mi vadí, že se nedají zadávat generálům počty armády číselně, nebo že se posuvník klepnutím neposouvá o nějaký podíl. Než se mi podaří nastavit počty, to je vždycky šmidlání myší.

Ravise
17.10.13, 16:34
Místo "Navštívit" (když si rozkliknu dobrodružství) by na dobrodružství místo zešedlého nápisu mohlo být "Návrat". Ušetřilo by to vytahování lišty přátel.

Fiona
07.01.14, 21:41
Já bych viděla jak nutné řešení přidat chat pro dobrodružství. Dva hráči se mohou domlouvat šeptem, ale pro tři a nebo čtyři v kooperativním dobrodružství to je již špatné. :-(

Marda
08.01.14, 05:51
Já bych viděla jak nutné řešení přidat chat pro dobrodružství. Dva hráči se mohou domlouvat šeptem, ale pro tři a nebo čtyři v kooperativním dobrodružství to je již špatné. :-(

S tím také souhlasím. Je to problém, pokud se hráči nedomlouvají prostřednictvím jiného programu. Já si ale anechci tahat lidi ze hry do soukromí, tak mi nic jiného než šepot nezbývá. Se dvouma dalšími hráči to jde obtížně.

Jinak ten nápad s přehledností je výborný, taky bych to uvítala. Jen netuším, jestli někdo z vývojářů nebo zaměstnanců BB vůbec někdy tyto nápady čte.

BB_Kahsi
09.01.14, 16:37
Čtu to a předávám dál.