View Full Version : Adventura Šaman
důrazně doporučuji splnit úkol Kameny tedy uvolnit cestu, dřív než složíte tábor vůdce před Kameny, následně se Vám automaticky otevře cesta, tím pádem pokud jste cestu neuvolnili poklikáním na Kameny ale tím že jste porazili tábor vůdce nebudete moc adventuru dokončit , protože Vám to bude v úkolech pořád viset jako nesplněno
no to mají teda "vymakané", to se zas něco povedlo...
JakubR2013
29.06.13, 09:37
Prvni tabor, ktery jsem nicil byl v pravo dole a generalove se tam presunuli vzduchem. Pak jsem sel na druhy nahoru a tam skala nebila. Jak mam lepe popsat situaci. JR
Zdravím,
mám problém v dobrodružství ŠAMAN
mezi hlavními úkoly mám "Zablokovaný vchod", kde je za úkol odstranit kamení. Nemohl jsem to najít, tak sem se snažil dohledat a na místě, kde by měli být nic není. Jinak v celém sektrou jsem už všechny tábory porazil, ale úkol se nedokončil, stále tam "visí" ten "Zablokovaný vchod"
Už mám jen pár hodin
LordOberdorf
30.06.13, 08:05
Mam ten samý problém, kde má být kamení už nic není, ale úkol stále zůstává a znemožňuje dokončit úkol... děkuji
Vladimir82
30.06.13, 11:38
dokoncil jsem ukol saman a nedostal zadne expy. ma jich byt 14960 nemam nic co se stalo a co usili co jsem do toho vlozil, suroviny a vojaci
Mam ten samý problém, kde má být kamení už nic není, ale úkol stále zůstává a znemožňuje dokončit úkol... děkuji[/QUOTE]
MOD_Gryphem
30.06.13, 22:47
O chybě se ví. Ale všem, co nastala tato chyba, reportujte prosím na podporu (http://www.thesettlersonline.cz/cs/n%C3%A1pov%C4%9Bda-podpora).
Zdravim, mám problém s úkolem zlomení kouzla. Včera jsem dokončil adv. Šaman a ten úkol pořad v knize úkolů není splněn. Nevíte čím to může být?
SipkovejRuza
01.07.13, 09:15
Zdravim, mám problém s úkolem zlomení kouzla. Včera jsem dokončil adv. Šaman a ten úkol pořad v knize úkolů není splněn. Nevíte čím to může být?
Splnil jsi všechny podúkoly - kameny ?
Podívej se na zprávu nad tebou - od MODa :)
AnneBoleynTudor
01.07.13, 16:50
Kontaktovala jsem je již v pátek, zatím bez odpovědi... asi je nás hodně :(
ex_MOD_Leonell
01.07.13, 18:08
Podpora pracuje jen v pracovní dny.
BerusTrutnov
02.07.13, 12:30
Kdo chce Samana zkusit znova
Voucher na Samana > C3C-2DA4-9E94
smoulinka70
09.07.13, 08:15
kdyby jste cetli ukoly a delali je poporade jak je pisou, tak s kamenama nemate problem
Zdenek1960
09.07.13, 15:34
nepodařilo se mi udělat ŠAMANA, a "úkoly událostí" mi nelze odstranit, zbytečně mi to tam visí když už se dál nemohu dostat
Prosim o pomoc. Nejde mi odstranit jeden ze dvou kamenu. Jeden je pryc, ale pri kliknuti na ten druhy se mi jen zobrazi tabulka a nic se nestane, pritom ukol Kameny si mi zobrazil jako dokonceny! Nemohu se tak dostat do dalsich sektoru k boji...