PDA

View Full Version : Odstávky serverů

A_T_F
27.06.13, 00:28
Nechápu, proč když napíšete, že odstávka bude 1:30-9:00, tak ty servery stejně vypnete už v 1:21. Nestihl jsem dát na noc vyrábět vojáky... a proč jsem to nedal dělat dřív? Třeba proto, že hra je zabugovaná a hráč pod level 41 nemůže házet koše jinému hráči, který vyrábí elitní vojáky, protože se k němu vůbec nedostane na ostrov, tak jsem musel se zadáváním výroby čekat, než budou koše nahozené. Ach jo.

Karamon
27.06.13, 00:35
A_T_F napodobne me takhle pobezi mincovna s tavirnou zlata bez buffu protoze jsem je nestihl ulozit k spanku...

minos117
27.06.13, 06:03
dělat ve všední den odstávku do 9.00 hod je prostě zvěrstvo. Koho tohle napadlo? Už odstávka do 6 hod každou středu dělá tem co chodí do práce problémy. Optimální by byly odstávky do 5.00

tuhle odstávku do 9.00 vymyslel asi někdo kdo chodí do práce na oběd

veru82
27.06.13, 06:07
Sakra, štve mě to.....Takhle se sem dostanu až odpoledne a vše bude popadané :(

Lutheen
27.06.13, 06:16
Jo, tohle je docela přesně napsané!!! ... Je to ale hra , takže nejde o život a navečer to zase postavíme na nohy.

Novindus
27.06.13, 06:31
Ahoj osobne si myslim ze behem odstavky ma stat cas i ve hre.. alespon u dobrodruzstvi... ja osobne jsem si koupil za penize diamanty za ne dobrodruzstvi a odstaartoval jsem ho tak abych ted kdyz jsem prisel po nocni jsem zahajil posledni utok.. a to nestihnu vyprava se ukonci ja neyiskam odmenu a diamanty v pr... Abch pravdu rekl jsem malinko nastavanej. Vlasne malinko vic.

Zergous
27.06.13, 06:38
Ale co by jste pro balónky za které dostanete možnost hodit si skin na baráček neudělali, že? (ftip)

Casiopea
27.06.13, 06:45
obecně informovanost o odstávce nebo údržbě je dost špatná, ano pravidelně každou středu ovšem info o ní se na hlavní straně že se opravdu uskuteční je až v noci nebo hodně pozdě večer, kdy každý normální člověk už spí, včera údržba nebyla nikdo nebyl o tom informován, potom se objeví na hlavní straně že odstávka proběhne kvůli výročí ze včera na dnešek ovšem doteď tam není čas odkdy do kdy, nebýt toho že jsem si to přečetla ráno taky na foru že do 9ti tak budu klikat jak zběsilá od 6:00 a v 7 zakládat vlákno že se něco podělalo

řešení
odstávku respektive údržbu serveru na titulní straně uvádět už ráno s přesným časem

a to nejen proto aby to člověk věděl že se to uskuteční, ale hlavně jak tu někdo výše zmínil kvůli adventurám a hlavně kvůli bonusům, které pochopitelně z půlky pak vyšumí luftem, předpokládá že tohle info BB_Kahsi jako administrátor má a předpokládám že ho měl i včera a potom nechápu proč nebyl čas na úvodní straně uveden

ke stávajícím častým a nepříjemným chybám je neinformovanost jen další jehlou k popíchnutí, trochu vstřícnosti by neškodilo

Casi

Amazonstarfish
27.06.13, 07:01
Taky se pridavam,je to nesmysl a nebylo o tom ani poradne informovano,nemluve o tom ze se to vyplo uz ve dvacet a ne v pul takze sem jeste nestacil par dulezitejch veci,...proste hodne spatne udelany...

SeFF
27.06.13, 07:20
Taky se pridavam,je to nesmysl a nebylo o tom ani poradne informovano,nemluve o tom ze se to vyplo uz ve dvacet a ne v pul takze sem jeste nestacil par dulezitejch veci,...proste hodne spatne udelany...

Čas je relativní pojem :D.

Luo7
27.06.13, 07:43
Ahoj osobne si myslim ze behem odstavky ma stat cas i ve hre.. alespon u dobrodruzstvi... ja osobne jsem si koupil za penize diamanty za ne dobrodruzstvi a odstaartoval jsem ho tak abych ted kdyz jsem prisel po nocni jsem zahajil posledni utok.. a to nestihnu vyprava se ukonci ja neyiskam odmenu a diamanty v pr... Abch pravdu rekl jsem malinko nastavanej. Vlasne malinko vic.

nevím na co jsi naštvanej,čas na adventuře se ti prodlouží o několik hodin kvůli odstávce ,takže vše v pohodě stihneš pokud se připojíš během dne.

hub081
27.06.13, 07:46
Odstávka ve všední den u tohoto druhu služby je naprosto logická. O víkendu tam sedí vednevnoci hodně lidí. Kolik třeba děcek vám bude sedět u PC ve středu v 9h? Všichni jsou ve škole nebo na šichtě. Tudiž je tu minimum lidí. A u každé věci co se na serveru mění může dojít ke spoustě nečekaných problémů. Osobně mám nejlepší zkušenost s odstávkou okolo 3h ráno. Ale né vždy se to dá takto naplánovat. :-( . Je to jen hra lidi tak tu chvilku nějak přežijete né?

Karamon
27.06.13, 08:01
nevím na co jsi naštvanej,čas na adventuře se ti prodlouží o několik hodin kvůli odstávce ,takže vše v pohodě stihneš pokud se připojíš během dne.

to teda nevim odkud sis vycucal ze se prodlouzi cas pri odstavce... vse se zpetne dopocitava

MOD_Gryphem
27.06.13, 08:02
Server už běží.

A_T_F
27.06.13, 14:32
Server už běží.

Což je sice úžasné, ale primární problém, tedy že si to vypínáte kdy se vám zamane (a v rozporu se zveřejněnými informacemi), to jaksi neřeší.

BB_Kahsi
27.06.13, 15:04
Pří každé údržbě je oznámení na webu den dopředu, kolem poledne.

Čas na dobrodružsrví se vždy prodlužuje o dobu údržby, výroba se dopočítá.

Karamon
27.06.13, 17:10
Kahsi ano cas zverejnen je ale kdyz si to vypnete o 10 minut driv je problem... pochybuju ze mi nekdo nahradi ztratu minci a zlatych cihel za tu dobu co byla udrzba a me jela tavirna zlata a mincovna bez buffu jelikoz jsem je nestihl uspat a cas dobrodruzstvi se urcite neprodluzuje kdyz jsem mel rano na severanech cas zkraceny o dobu udrzby

EmhyrVarEmreis
27.06.13, 17:23
Bylo to oznámeno včas. Stačí to lépe sledovat.

Karamon
27.06.13, 17:33
Emhyre bylo oznameno vypnuti v 1:30 a ne 1:20...

A_T_F
27.06.13, 18:05
Emhyr, Kahsi: přečtěte si první příspěvek vlákna, než začnete vynášet unáhlené soudy...

EmhyrVarEmreis
27.06.13, 22:17
Musíš holt s něčím takovým počítat a nenechávat věci na poslední chvíli. Časy jsou vždy orientační.

ex_MOD_Leonell
28.06.13, 06:15
Informace o odstávce byla na úvodní straně dostatečně dopředu zveřejněná !

Odstávka byla delší a jeden den posunutá - důvod je asi zřejmý - výročí a větší úpravy ve hře.
Posun o pár minut ... stane se, ale je potřebné s tím počítat a nenechávat důležitá rozhodnutí na poslední chvíli.

Jak psal BB_Kahsi - bonusy se dopočítavají a čas na adv. se prodlužuje.

Rakato
01.07.13, 06:33
To je fakt srandovní operovat s pojmem "posun jen o pár minut" a podobně :-D
Dotyčným ze srdce přeji chodit na vlak, autobus, letadlo atd. s dostatečně velkým předstihem. Vždyť je přece zcela normální když jim spoj na dovolenou odfičí o něco dříve.
Stejně tak doporučuji přivstat si do práce. Píchačky s někdy posunutým časem jsou taky zcela normální :-D

ex_MOD_Leonell
01.07.13, 08:39
Důležitý je velitelský čas :)

Vem si, někdy mi někdo pošle screen a já má stejné zprávy posunuté o pár minut až hodinu pokud je v jiné časové zóně.
Ano chat je samostatný...