View Full Version : Napsani, od koho jsem dostala bonus
V soucasnosti je mozne zjistit, od koho jste dostali bonus pouze pokud jste offline. Pokud jste online, ale momentálně píšete třeba email, jste v úkoleh nebo na jiné záložce brouzdáde po netu a promeškáte těch pár vteřin, kdy je někdo u vás na návštěvě, už nemáte šanci zjistit, kdo Vám dal bonus.
To je dost blbé a přitom stačí přidat do textu o přidání bonusu v novinkach, kdo Vám ten bonus dal.
Deda_Lebeda
05.12.12, 14:11
Ahoj,
souhlasím s výše uvedeným ... rád bych těm dobrákům co mi dali bonus, taky něco na revanž poskytnul, ale bohužel nevím komu :-((
VodnikVavrinec
10.12.12, 08:13
BlackLily: je to přeci někdo, koho máš v přátelích :-D
a bohužel někdy to je fakt potřeba, když newíš kdo ti dal a co.
Aby byl globál-1 opravdu jen na pokec, co udělat záložku global-3 (nebo rovnou obchod) hned vedle? ubylo by dotazů jak se dostat na obchod, případně by na globalu-3 nebylo tak mrtvo. Trychtýř
SipkovejRuza
13.12.12, 13:54
souhlas - nevím od koho a co jsem dostal, když už systém ví, kdo mi to dal, tak ať to napíše a to i když jsem přihlášenej ... protože si člověk nevšimne ... je to hra na dlouhé lokte a necivím do ní furt, mám ji na pozadí a pracuju a jen se čas od času mrknu zda se něco nedodělalo, aplikuju bonusy, vyšlu tam a tam a zase to zminimalizuju
v novinkách by to mohlo být uvedené ... je to jen pár slov navíc
---- přidáno ----
spíš než v novinkách poslat mail vždycky ať jsem online nebo offline ... taková režije to být nemůže
---- konec přidání ----
ad chat: = žrout času :)
stejně se občas objeví obchod i na nápovědě :)
takže mít další ... no nevím
Franz_Joseph_I
26.12.12, 12:28
Taky bych to potřeboval. Když jsem online a jinde, tak mají smůlu, nevím, od koho a jaký typ.
Prometheus
30.12.12, 01:05
Je to v plánu, stačí si přečíst vývojářský deníček...