View Full Version : Libovolné přemístění jednotlivých oken
Velmi mě trápí nemožnost posunutí kteréhokoliv okna jako např. ve Windows. Nepatřím mezi majitele s obrazovkou větší jak 12 palců a při otevření např. obchodní kanceláře se mi okno nevejde celé na obrazovku s nemožností kliknout na důležitá potvrzovací tlačítka, které jsou v dolní části okna. Velmi bych proto uvítal možnost posunu kteréhokoliv okna.
Ing-Smoula
23.06.13, 09:05
taky se mi to deje na notebooku ale vzdy kdyz das f11 tedy celou obrazovku uz to uvidis
Ano, F11 je známá funkce, ale ve hře nefunguje. Funguje mi jinak standardně kdykoliv. *1 - Musím mít odkaz na hru v oblíbených nebo v nejčastěji otvíraných aplikacích při spuštění prohlížeče. Pak si můžu dát F11 před spuštěním odkazu. Problém je, pokud chci otevřít jinou záložku v prohlížeči - opět musím opustit celou obrazovku, vyřídit si potřebné záležitosti a když chci zpět hrát hru ve full módu, tak opět musím celý odkaz znovu načíst (krok *1) a čekat až se zas všechny části hry nahrají. Ale těch důvodů, proč bych preferoval možnost pohybu oken je více. Občas se mi také hodí aktuálně otevřené okno posunout do rohu pro lepší přehlednost.