View Full Version : Daně
Ahoj, jsem tu znovu. Dostal jsem nápad na daně. Jak by fungovali? Daně(mince) byste získávali z rezidencí a šlechtických rezidencí a to takhle: Rezidence lvl. 1- 1 mince, lvl. 2-2 mince, lvl. 3-3 mince, lvl. 4-4 mince, lvl. 5-5 mincí. Šlech. rezidence lvl. 1-2 mince, lvl. 2-4 mince, lvl. 3-6 mincí, lvl. 4-8 mincí a lvl. 5-10 mincí za každou budovu. Daně by se platili 1x týdně. Tak co myslíte, jsou daně dobrý nápad? Pokud se vám můj nápad líbí nápište to do komentářů, popřípadě pokud se vám něco nelíbí tak to taky napište
a nechces zavist rovnou odvod dani krali? :)
Ing-Smoula
16.06.13, 15:02
ja jsem rozhodne proti populaci mam ca na 5k obyvatel. a z toho je rezidenci asi 150 na lvl 3 myslsi ze bych se doplatil? odpoved zni ne. Ja pro tavyhle napad dobry ale jsem PROTI
Smoula: on myslí, že bys ty prachy dostával, daně - prostě odvod nějaký centrální autoritě, na tomhle principu je postavená nová online verze Anno od BB, kde za spotřebu obyvatel máš příjem, tady by to ale asi otočilo celej systém naruby, neboť je tu bez větších nákladů možný získat hrozně moc obyvatel
EmhyrVarEmreis
16.06.13, 22:20
Mince potřebují naopak sink, aby se trvale udržela jejich vysoká hodnota.