View Full Version : nemůže mě nikdo navštívit
ahoj, mám problém, ode dneška mě nemůže nikdo navštívit a nemůže mě dát bonusy, pořád jim načítá stránka, ale ke mě se nikdo nedostane. já se dostanu ven a měnit můžem navzájem, relog nepomohl, díky za odpověd
vorlice
Mám stejný problém... zase si někdo z vývojářů hraje - ať si to zkouší na test serveru... a mohl by se k tomu od Ubisoftu vyjádřit a hlavně to opravit?
hlásim rovnaký problém, cca 50% ľudí, čo sa skúšalo ku mne pripojiť, hlásilo tú istú chybu. je to veľmi nepríjemne, lebo to komplikuje nahadzovanie bonusov a tým pádom nabúrava celú ekonomiku.
Taky mám stejný problém, je ale zajímavé, že jen pár lidí se ke mně nemůže dostat..někomu to jde a někomu ne.. blbne to od začátku vědy.
SipkovejRuza
17.06.13, 10:45
:) malý pokus :)
nemohl jsem se dostat k několika lidem v cechu
u některých pomohl čas a možná pokus z jeho strany se dostat ke mně a nějaké vymazání "keše"
ale u jednoho hráče (kam jsem se od minulé středy nedostal) jsem zkusil zajímavou radu kolegy
pokusit se editovat tu zprávu "Načítání mapy..." ...... úsměvné, ale pomohlo a najednou mne to pustilo a nemusel jsem zaseklou hru resetovat
nevím zda je to tím hraním si s textem (mazat, přepsat, enter) nebo je to vliv něčeho jiného, ale zabralo to :)
----------
a zabralo to, protože jemu skončila výroba :D
takže to nemá vliv a byla to jen shoda okolností :)
díky za info, doufám, že už to nebudu potřebovat, mě se to už opravilo, od včera je to zatím v poho
Stejný problém. Od jednoho k druhému to nefunguje přitom od druhého k prvnímu není problém. Vyzkoušeno odhlášení/přihlášení, vyčištění cache prohlížečů, změna prohlížeče vše bez efektu. :-(
pocul som, ale nemam to odskusane, ze problem nastava v situacii, ked sa na ostrove, ktory chces navstivit vyrabaju jednotky, ktore ti tvoj level este nedovoluje mat. Tj. si lvl 40 a v kasarnach sa vyrabaju elitni vojaci.
mam to odskusane oboma smermi, bohuzial to vyzera tak, ze to je tak. :-(
taková byla i odpověď z podpory měla jsem stejný problém někdo kdo mi nahazuje koše je nižžší level než já a nemůže rekrutovat elitu, současně ale já jsem měla elitu v kasínu na verbu, z Podpory mi bylo doporučeno rekrut elity zrušit a dostal se ke mě, chyba přišla s minulou údržbou na jejím odstranění se pracuje, zřejmě to bude individuální u každého, ale je vždy potřeba zkontrolovat Váš level a level toho kdo chce navštívit ostrov a jednotky případně se obrátit na Podporu, jeji reakce na můj dotaz byla opravdu velmi rychlá
opět je tu stejný problém od dnešního večera... hmm právě vyrábím elitní vojáky - bohužel to nejde stopnout!
BOHOUSEK2012
27.06.13, 11:01
Ahojky mám problém že nemůžu naštívit žádné ho ze svích přátel co mám dělat??? děkuji moc za od pověd
Mirek_HBCZ
09.07.13, 16:55
Ahoj. Tak přihlášení na ostrov s vyšším levelem nefunguje nejen při rekrutování vojska na které nemá přihlašující level, ale dokonce i při výrobě dárkovejch košů tety Irmy pokud je ještě nemůže vyrábět :-) Takže je potřeba rozplánovat rekrutování a výrobu košíků tak, aby v době nahazování se elitní vojsko nerekrutovalo a nevyráběli se koše pokud na ně nemá návštěvník level :-)
Diky za info. Jsem rada, ze to konecne nekdo vysvetlil. Konecne me budou moci kamosi na nizsim levelu navstevovat.