PDA

View Full Version : Slot v obchodu

Alfajk
11.06.13, 18:37
mozna by nebylo spatny,odstranit poplatek 3 mince za dalsi (druhej) slot pro nabidku v obchodu,3 mince neni zase tak malo,vzhledem k tomu ze se prodavaji veci za 15-25 minci a mit pouze 1 slot je hodne omezujici jak pro nabidku,tak pro poptavku,potom obchod zeje prazdnotou

pro 3. slot bych zavedl aktualni cenu 2.,tedy 3 mince

...a trosku OT: jak se tato vsechny nase navrhy donesou az k developerum? pochybuju o tom,ze nektery z nich umi cesky

EmhyrVarEmreis
11.06.13, 18:49
Gold Sink je nutný proti inflaci a v tomto případě jde o velmi nepatrný Gold Sink

BB_Kahsi
11.06.13, 20:26
...a trosku OT: jak se tato vsechny nase navrhy donesou az k developerum? pochybuju o tom,ze nektery z nich umi cesky

Od toho tu jsem já.

Ing-Smoula
11.06.13, 20:47
a ja nektere navrhy davam nemcum na forum aby bylo vice hlasu xD

ex_MOD_Leonell
12.06.13, 06:39
mozna by nebylo spatny,odstranit poplatek 3 mince za dalsi (druhej) slot pro nabidku v obchodu,3 mince neni zase tak malo,vzhledem k tomu ze se prodavaji veci za 15-25 minci a mit pouze 1 slot je hodne omezujici jak pro nabidku,tak pro poptavku,potom obchod zeje prazdnotou
pro 3. slot bych zavedl aktualni cenu 2.,tedy 3 mince

mne trh připadá dost plný - 30 stránek nabídek na "mince" je dost
je možné, že nemáš na nákup a proto máš jen málo nabídek v seznamu

zaškrtni poslední řádek filtru

papaluky5
15.06.13, 13:51
i tak bych pridal moznost ziskat trvaly slot v obchodu. klidne za diamanty... ale aby byl trvalej, stejne tak jako si ho muzu koupit u vyroby...