PDA

View Full Version : Pomala odezva po kliknuti

Alfajk
11.06.13, 17:02
ptal jsem se na globalu a snad to neni jen muj problem,ale mam hrozne pomalou odezvu na klik,ja kliknu a ono se to provede o 15-20 sekund pozdeji,treba kdyz davam talire ryb/kosiky na kamosovu budovu tak to trva hrozne dlouho,nez se to provede

pouzivam nejnovejsi firefox a internet mam v poradku,stejne je to temer nehratelny...co s tim ?

lukas84cz
12.06.13, 06:01
Nemůže to být počítačem? Mám starší notebook a na něm je to také nehratelné a procesor nestíhá. Na stolním PC jde vše v pořádku.

ex_MOD_Leonell
12.06.13, 07:38
ptal jsem se na globalu a snad to neni jen muj problem,ale mam hrozne pomalou odezvu na klik,ja kliknu a ono se to provede o 15-20 sekund pozdeji,treba kdyz davam talire ryb/kosiky na kamosovu budovu tak to trva hrozne dlouho,nez se to provede

pouzivam nejnovejsi firefox a internet mam v poradku,stejne je to temer nehratelny...co s tim ?

Hra v počítači je klient, který vše musí vykomunikovat se serverem.
Zkus si trasování na server a porovnej časy a odezvy na trase.

V určitých hodinách hra dost laguje, ale 15-20 sekund na bonus jsem ještě neměl ...

Ing-Smoula
12.06.13, 10:29
max 5-10 sekund vzdy ten prvni jde pomalu ale pokud zacinas klikat jede to postupne

Alfajk
12.06.13, 13:12
mam 2 pocitace,jeden starsi,druhej novej a na obouch to jede takhle mizerne,jeden winXP druhej win7,oba firefox,a oba bida...nejvic me to vadi treba v obchodu,snazim se chytnout nabidku od kamose ale na "refresh" jde kliknout snad jednou za minutu...a mezi tim je nabidky pryc

lhejda
14.06.13, 09:56
Všem coto nejede plynule bych doporučil Explorer 64bit verzi...mám slabý notebook a na Mozille to byla tragédie...nedalo se ani zoomovat s google chromem to bylo lepší ale furt nic moc a tak mě napadl explorer i když ho nemám rád a na něm to je super i do hry mě to hodí mnohem rychlejc.Zkuste a napište.Zajímalo bymě jestly to je jen u mě nebo i u ostatních.

Karamon
14.06.13, 12:57
mam 2 pocitace,jeden starsi,druhej novej a na obouch to jede takhle mizerne,jeden winXP druhej win7,oba firefox,a oba bida...nejvic me to vadi treba v obchodu,snazim se chytnout nabidku od kamose ale na "refresh" jde kliknout snad jednou za minutu...a mezi tim je nabidky pryc

tak proc to davate pres trh? si to posilejte primo ne a mas jistotu ze ti to nikdo nevyfoukne :)

Alfajk
14.06.13, 15:25
primo to jde,jen kdyz jses "pritel" dyl nez 24 hodin,ne ? tak kdyz nekoho potkam na chatu a chci neco tradnout,tak se to obcas neda...

lukas84cz
14.08.13, 01:11
Zkoušel jsem IE, Mozillu i chrom. explorer jsem používal dříve,, hra šlapala celkem dobře, mozilla je docela zasekaná, hlavně při načítání. U Chromu je zase slyšet zpožděně zvuk, nějaký záseky tam jsou taky ale načítání je rychlé... Na IE už se moc nepamatuji tak zkusím přesedlat opět na IE :)