PDA

View Full Version : Nápoje, Pivo a Tavírny, Slévárny

Aurius
05.06.13, 17:29
Navrhuji přejmenovat "Nápoje" a "Výrobnu Nápojů" na "Pivo" a "Pivovar".

1. Kdo hrál PC hru, zak ví, že opitím a vyzbrojením občana dostáváte vojáka.
2. Na Aj serverech mají "Brew" a "Brewery" a žádné výrobny či nápoje.

A co se týče všech "tavíren" nahradit slovem "SLÉVÁRNA".
Zde v tavírnách se např železo netaví, ale produkuje, tak proč by se mělo nazývat tavírna železa, když se tam netaví železo, ale když se tam slévá?
Železné ingoty se přece taví v "tavírně oceli" kde se z nich stává ocel.
A "tavírna mědi" produkuje bronz. To bych navrhl rovnou přejmenovat na slévárnu bronzu.

Tohle by chtělo fakt narovnat.

Odeon
05.06.13, 21:08
Máš recht

Dalnar
06.06.13, 06:18
Ono to původně byl pivovar (v cizině). Ale aby hra splňovala PEGI 12 rating, tak to bylo změněno na nápoje....a tak jsme to dostali my.

Odeon
06.06.13, 08:10
Ono to původně byl pivovar (v cizině). Ale aby hra splňovala PEGI 12 rating, tak to bylo změněno na nápoje....a tak jsme to dostali my.

Jo takle.....aby to nenarušilo morálku a psychiku těch malých prťavců....co hulí trávu, šikana u nich jen kveta, jejich slovník je velice barvitý a svoje nahé fotky vystavují na internetu....ten "pivovar" by je vážně dorazil.....

Dalnar
06.06.13, 08:52
Tak musíš brát, že v cizině asi nemají tak zkaženou mládež jako my. :-))))

Settlerka
06.06.13, 09:18
Já u klasických Settlerů začínala a tak pro mně těžký říkat že např. prodávám nápoje....., když se jedná o pivo. Taky bych raději pojmenován pivo/pivovar ....

Na druhou stranu, když se s někým bavím, tak mluvím o pivě místo nápojů a tavírně říkám slévárna a zatím mě každý chápal o čem mluvím.